Som altid kom mine vare hurtigt, og var helt som forventet. Handler nÊsten altid hos Jessen Rideudstyr, mest pÃ¥ web, da jeg bor pÃ¥ SjÊlland. Men nÃ¥r jeg er pÃ¥ farten og i nÊrheden af Kolding lÊgger je... ãã£ãšèŠã
Jeg er altid glad for at handle ved Jessens Rideudstyr. BÃ¥de online, i butikken eller til messer. Jeg har altid oplevet god og kompetent kundeservice, der er imÞdekommende og gÞr sit bedste for hj... ãã£ãšèŠã
Flotte, lÊkre ridestÞvler til en rigtig god pris og lynhurtig forsendelse. Jeg er ovenud tilfreds med mit kÞb hos Jessens Rideudstyr, et par nye ridestÞvler ð Super vare og service!
Jeg ledte efter en nissehue til ridehjelm, og kom ind pÃ¥ Jessens Rideudstyr. Prisen var god, og selvom der stod at leveringen var 1-4 dage, modtog jeg huen dagen efter. Hurtig forsendelse. Fik ikke... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Webshoppen har altid åben! à bningstider i butikken i Kolding: Man-fredag: 10.00 - 17.30 LÞrdag: 10.00 - 14.00
H C Ãrsteds Vej 10, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- mail@ibjessenaps.dk
- www.jessens-rideudstyr.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
meget hurtig service ingen problemer
Rigtig fin behandling af kundeservice
Rigtig fin behandling af kundeservice, da jeg skulle have ombyttet et par stÞvler.
Vil bestemt handle her igen.
God og hurtig service
God og hurtig service. Virkelig venlig kontakt da jeg ringede til butikken for hjÊlp.
Hurtig levering og god service
Let at bestille og hurtig levering ð
Altid en virkelig god service og âŠ
Altid en virkelig god service og hurtig levering
Kan varmt anbefales
Lynhurtig levering og gode varer
Super service og meget kvik ekspeditionâŠ
Super service og meget kvik ekspedition
Fine varer.
God vejledning til kÞb af udstyr,
Mega hurtig leveret
Mega hurtig leveret, og da varer skulle retur fordi det ikke passet, var penge også hurtig tilbage
Hurtig levering.
Gode produkter til en god pris, pakket og afsendt samme dag som bestilt, helt super.
Gode priser og fantastisk kundeservice!
Skulle kÞbe ridestÞvler til min datter i fÞdselsdagsgave. Fandt et par magen til dem hun i forvejen havde og har vÊret rigtig glad for, men som var slidt op. Prisen var sindsygt god. 400 kr. På tilbud. De fÞrste jeg kÞbte kostede kr. 1.000 hos en anden forhandler.
Jeg bestiller dem, og de bliver sendt dagen efter. Lyn hurtig levering.
Jeg modtager dem, og gemmer dem. I går, en uge fÞr hendes fÞdselsdag, får jeg fÞrst åbnet pakken. På kassen med stÞvlerne står str. 38, men da jeg til alt held åbner kassen, er det str. 39 der ligger i.
Jeg panikker og skriver med det samme til Jessens-rideudstyr, hvordan vi lÞser det her. De svare her til morgen, at de sender den rigtige stÞrrelse med en returlabel, så kan jeg sende de andre retur når de rigtige er modtaget.
Det er noget af den bedste kundeservice jeg lÊnge har vÊret ude for! Fejl kan ske, men at de retter fejlen på denne måde, det er fuldstÊndig over mine forventninger!
Gode priser, lyn hurtig levering og fantastisk kundeservice! NÊste gang jeg mangler rideudstyr, ved jeg hvor jeg skal handle!