Hele nare ervaring bij de boekenhandel rapunzel (Assen)gehad. Mijn dochtertje van 4 mocht een cadeautje uitzoeken van haar oma. Dochter wou een vogeltjes fluit oma gaf aan dat ze die zou kopen. De ve... もっと見る
企業が回答しました
De winkel zit op een centraal punt in Assen. Grenzend aan diverse horeca mogelijkheden en de markt (woensdag en zaterdag) De winkel is kindvriendelijk ingericht. Met een prachtige speelruimte en genoe... もっと見る
企業が回答しました
Boeken besteld tijdens de lockdown. Ze werden nog dezelfde dag mooi ingepakt aan huis bezorgd! Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en perso... もっと見る
企業が回答しました
Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld. Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er... もっと見る
企業が回答しました
Rapunsel kinderboeken en meer is een kinderboeken winkel in Assen. Wij hebben meer dan 5000 titels op voorraad en leveren daarnaast alle beschikbare titels. Graag geven wij ook persoonlijk advies en dit doen we graag vanuit onze winkel maar ook online via de beschikbare kanalen.
Brink 27, 9401 HT , Assen, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en persoonlijk advies.
Laten we online bestellen zodat deze mooie kinderboekwinkel in Assen behouden kan blijven!

Rapunsel からの回答
Wij waren verrast door de snelle levering en ook door het persoonlijk geschreven kaartje,dat bij de bestelling zat

Rapunsel からの回答
Snel en eenvoudig besteld. Door de kerstdrukte bij PostNL heeft het 2 dagen langer geduurd voordat het boek in huis was, maar dat was voor ons geen probleem. Goede levering, goed verpakt, dus geen beschadigingen.

Rapunsel からの回答
Fijne kinderboekwinkel. Mooie boeken en spelletjes. De cadeautjes worden prachtig ingepakt. Goede service.

Rapunsel からの回答
Snel verzonden. Mooi boek en met een handgeschreven kaartje, super leuk!

Rapunsel からの回答
Fijne afhandeling van de bestelling. Snelle reactie op gestuurde e-mail. Pakketje kwam wel later dan verwacht, maar dat kwam door de plotselinge drukte bij de postbezorging.

Rapunsel からの回答
Een geweldige winkel, hier moet je naartoe! Nu het door de lockdown niet kan, brengen ze de boeken persoonlijk bij je thuis (afhankelijk waar je woont) en dat is wat mij betreft een fantastische service!

Rapunsel からの回答
Rapunsel is een winkel vol verborgen schatten! De dames zijn super behulpzaam, hebben kennis van de boeken die ze verkopen en helpen met zoeken naar die ene verborgen schat!

Rapunsel からの回答
Fantastische boeken levering: prachtig ingepakt als kado, met een leuk naamkaartje en snelle levering. Heel hartelijk dank Rob

Rapunsel からの回答
Altijd heel leuke boeken en spellen. Prachtig ingepakt en dit keer persoonlijk bezorgd. Heel fijn!

Rapunsel からの回答
Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld.
Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er werden verschillende optie aangeboden. Volgende dag waren de boekjes in huis en erg leuk ingepakt. Gisteren weer uitgepakt en de kinderen zijn er blij mee. Bedankt

Rapunsel からの回答
Bestellen is makkelijk. Levering zoals afgesproken. Boeken mooi verpakt in Sintpapier. Top!

Rapunsel からの回答
Hele fijne rustige winkel met mooie en bijzondere aanbod. Ook nu in de coronatijd, bestelling om 15.30 uur gedaan en 's avonds had ik het in huis. Ik ben wel woonachtig in Assen waardoor dit mogelijk is maar ik vind het een roomservice.

Rapunsel からの回答
Geweldige service. Boeken twee dagen later aan huis gebracht. Alleen wel raar dat er in een boek een sticker zat met de naam van een school.

Rapunsel からの回答
Mooie collectie kinderboeken, vriendelijk personeel, goede service en snelle levering!
Heb je een boek nodig, zeker bij Rapunzel bestellen. 👍

Rapunsel からの回答
Hele snelle levering, en dat kort voor de feestdagen! Cadeautjes waren mooi ingepakt! Complimenten!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。