Jeg havde bestilt handsker med lange fingre str. S. Modtager korte fingre str. M. Opdager det fÞrst efter, at have kasseret returlabels - min fejl. Kontakter firmaet telefonisk og informerer om min f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg bestilte bl.a. artrosehandsker med kobbertrÃ¥d hos Inter-Line mandag eftermiddag d. 2/1-23. Ringede morgenen efter, da jeg kom i tanke om, at jeg havde bestilt forkert stÞrrelse. Det blev straks o... ãã£ãšèŠã
Hurtig og nem ekspedition. Handskerne er i fin kvalitet, og fungerer for mine fingre. Dog er de lidt lange i selve fingrene, ellers ogsÃ¥ er mine fingre for korte. StÞrrelses mÊssigt passer selve hands... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering af kobber gigt-handsker til afhjÊlpning af smerter. Har forÊret disse til min kÊreste, som har brugt dem glÊdeligt. Fungerer fint - har dog lige mÃ¥tte ligge dem i blÞd som anbefalet pg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kvalitets produkter, til de bedste priser. Hurtig levering og god service. Vi tilbyder dig det bedste indenfor sportstape, bandager og rehabiliterings produkter.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering,godt produkt
Hurtig levering,godt produkt
Bestilte en ankel skinne ,fik allerede 1-2 dage efter,er super glad for den .âºïž
DesvÊrre en rigtig dårlig oplevelse
DesvÊrre en rigtig dårlig oplevelse
DesvÊrre en rigtig dÃ¥rlig oplevelse. Kommunikationen med kundeservice var frustrerende fra start til slut â svarene var korte, uforskammede og bar prÊg af, at de ikke gad hjÊlpe.
Da jeg forsÞgte at fÃ¥ afklaring pÃ¥ en levering og stillede nogle helt almindelige spÞrgsmÃ¥l, blev jeg mÞdt med en nedladende tone og en âdet er bare sÃ¥dan det erâ-attitude. Det fÞltes Êrligt talt, som om jeg var til besvÊr for dem.
Jeg handler meget online, men sjÊldent har jeg fÞlt mig så dårligt behandlet som kunde. Det desvÊrre ikke et sted jeg vil handle igen.

www.Inter-Line.dk ããã®åç
UseriÞs forretningsgang
Bestilter en vare som jvf. I-LŽs hjemmeside var på lager og fik også en bekrÊftelse fra dem på at varen var afsendt (så kan de jo trÊkke belÞbet for varen) efter 3 dage var status på GLS stadig vÊk kun "registreret" jeg ringer til I-L og får at vide at produktet er i restordre!!!
useriÞs forretningsgang

www.Inter-Line.dk ããã®åç
ForlÊnget levering uden info fra firmaet
ForlÊnget levering uden man giver info om dette.
Bestilte en vare som jf. hjemmesiden var på lager den 13 juli (en lÞrdag) og på hjemmesiden stod der levering indenfor 1-2 dage hverdage så varen burde vÊre leveret senest den 15 Juli (tirsdag). Da jeg intet havde modtaget eller hÞrt undtagen ordrebekrÊftelse den 18 juli skrev jeg til firmaet og fik hurtigt retur svar at de afviklede ferie ligesom alle andre og derfor kunne jeg forvente at modtage min ordre den 23 juli. Det havde vÊret rart at firmaet havde informeret om dette ved kÞb, men fik dog tilbudt at få annulleret ordren hvilket jeg ikke benyttede mig af da jeg gerne vil modtage denne trods forlÊnget leveringstid.
Hurtig respons og lynhurtig levering
Hurtig respons og lynhurtig levering. Fik god hjÊlp i forbindelse med et produkt der var defekt.
hurtig og nemt at handle og få leveret
Hurtig levering. God pris. Super service
Hurtig levering dagen efter bestilling. God pris. Gratis returlabel vedlagt pakken. Varmeste anbefaling herfra
God vejledning
God vejledning, nemt at bestille og hurtigt fremme, alt i alt meget tilfredsstillende ðð
Hurtig levering. Super service ved returnering. Kan klart anbefales.
Hurtig ekspedition og produkttilfredshed
Nemt og hurtigt
Meget tilfreds
Meget tilfreds, varen blev afsendt få timer efter bestilling og leveret nÊste dag.
Meget tilfreds
Jeg fik et rigtig godt produkt somâŠ
Jeg fik et rigtig godt produkt som ventet og varen kom hurtigt som forventet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ