RaskRask レビュー 1,553

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tiden står stille og flyver af sted med en tiltagende summende fornemmelse af ro og afslappethed i krop og ikke mindst sjæl. Jakobs blide berøringer og mentale massage har hver gang givet mig et fys... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi er tre kvinder som flere gange har fået massage af julien. Vi er alle tre super tilfredse med behandlingen.Julien er altid sød og smilende og giver en perfekt massage fra top til tå. Så vi priori... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... もっと見る

企業情報

1. マッサージ師
  2. 日帰りスパ
  3. スポーツ マッサージ師

当該企業による記述

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

4.9

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

It was a very good massage.

It was a very good massage. Renata’s strong hand pressure and massage technique fits me. I already booked my next massage session with her.

2026年1月17日

RaskRask からの回答

Thank you very much for your review 😊

We’re glad to hear that you had a very good massage and that Renata’s technique and firm pressure were a good match for you. We’ll be sure to pass your kind words on to her.

Best regards,

Meget god og professionel

Meget god, professionel og lyttende til ens ønsker. Fokus på ens velvære og en meget rolig person. Vi hyrer ham helt sikkert igen.

2026年1月16日

Hej Sussi, 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede behandlingen som både professionel og nærværende, og at der var fokus på dine ønsker og dit velvære. Det betyder meget for os – og for behandleren – at skabe ro og en god oplevelse.

Dygtig og behagelig

2026年1月13日

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med behandlingen.

Rigtig god dag! :)

Stor anbefaling herfra 🌟🌟🌟

2026年1月13日

RaskRask からの回答

Tusind tak for din anbefaling 🌟

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. Vi er glade for, at du vil anbefale os videre - tak fordi du tog dig tid til at dele det.

God behandling af Divin

Jeg har i dag fået behandling af Divin. Det var super dejligt og er meget tilfreds. Fik en blanding af en god ryg/lænd samt welness. Divin er virkelig rar at “have på besøg”, imødekommende og opmærksom 🤠

2026年1月10日

RaskRask からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Maya :)

Det er skønt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med Divin, og at du følte dig godt taget imod under behandlingen. Vi giver selvfølgelig dine rosende ord videre til Divin – det vil han helt sikkert sætte stor pris på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Jeg har flere gange fået fantastisk…

Jeg har flere gange fået fantastisk dejlig massage af Annette B kan varmt anbefales

2026年1月9日

Tusind tak for din anmeldelse, Yvonne 😊

Det er dejligt at høre, at du har haft flere gode oplevelser med Annette B, og at massagen har været en positiv oplevelse for dig. Vi giver roserne videre til Annette. Tak fordi du tog dig tid til at dele din anbefaling.

Meget god oplevelse!👍🏽

Christiane er meget professionel og dygtig til sit arbejde. Hun er meget venlig og imødekommende, vil klart anbefale 👍🏽😊

2026年1月8日

RaskRask からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Mila :)

Det er skønt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med Christiane, og at hendes professionalisme og imødekommenhed har gjort en forskel. Vi giver din anbefaling videre til hende – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Super god oplevelse!

Super dejlig oplevelse med Raskrask!

2026年1月2日

Hej David,

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det er dejligt at høre, at du havde en super god oplevelse med RaskRask. Tak fordi du delte den 🙏

5つ星のうち5の評価

Havde Morten og det var helt perfekt

Havde Morten og det var helt perfekt! Sød og rar og dygtig til sit arbejde

2026年1月6日

Hej Nick, :)

Det er godt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med Morten. Han er både rar og dygtig, så det er dejligt, at det er det, du har oplevet.

Massage af Nina N

Har fået massage af Nina N af flere omgange nu. Nina er meget effektiv og arbejder i dybden de steder hvor hun finder spændinger. Hun er uddannet fysioterapeut, hvilket tydeligt kan mærkes på den måde hun massere. Hun er meget behagelig at snakke med og hun giver gerne råd og vejledning.

2026年1月6日

Hej Rikke, :)

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏
Det er dejligt at høre, at du har haft flere gode behandlinger med Nina.

Nina er meget grundig i sit arbejde, og det er netop hendes faglige baggrund og evne til at arbejde målrettet med spændinger, som mange sætter pris på. At hun samtidig tager sig tid til dialog og giver råd undervejs, er noget, vi ved betyder meget for oplevelsen.

Massage fra Else w

Det var virkelig godt massage jeg fik af Else w i går, hun ramte de steder jeg havde ondt. Kan klart anbefales til andre. Er heller ikke sidste gang jeg bruge rask rask.

2026年1月2日

Hej Marie, :)

Tusind tak for din anmeldelse, Marie. Det glæder os meget at høre, at du havde en rigtig god oplevelse, og at massagen ramte de rigtige steder. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din feedback – det betyder meget for både os og behandleren.

5つ星のうち1の評価

Behandler kom aldrig og pengene er ikke kommet retur

Vi er en familie som skal have alt til at gå op i en højere enhed, så da vi ville prøve dette super spændende koncept af efter en stresset jul fik vi børn og baby passet. Men vores behandler kom aldrig, og telefonen blev ikke taget. Den gør ekstra ondt da vi jo havde glædet os og planlagt det nøje. Pengene er heller ej kommet retur selvom vi har lagt besked omkring at behandler aldrig kom.

2026年1月1日

Hej Toke,

Først og fremmest vil jeg gerne beklage jeres uheldige oplevelse. Det er ikke det indtryk, vi ønsker at give af vores koncept.

Behandleren i havde booket er blevet forhindret i at arbejde hele januar, og her skete der desværre en miskommunikation, der gjorde, at hun kunne bookes alligevel.

Det vil vi igen gerne beklage, da vi er klar over den frustration, det har skabt hos jer, at massøren aldrig dukkede op.

Vi har selvfølgelig refunderet jeres fulde betaling og håber I vil give vores koncept en chance en anden gang, med en ny massør.

De bedste hilsner, Albert Kirk Iversen
RaskRask.

Super tilfreds

Super tilfreds. Lene er professionel og omsorgsfuld og er god til at finde de steder på kroppen, som trænger til behandling. De bedste anbefalinger herfra.

2025年12月31日

Hej, :)

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos Lene. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

5つ星のうち5の評価

Alt i alt en super god oplevelse

Jeg hade besøge af Rakel Rebecca i dag og jeg har bestilt min næste tid. Fantastisk oplevelse hun skaber en ro og trykhed i rummet så jeg kunne slappe helt af. Hun fandt alle min ømmeste steder og fik løsnet dem godt og grundigt. Alt i alt en super god oplevelse

2025年12月30日

Hej Mia, :)

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en super god oplevelse, og at Rakel Rebecca formåede at skabe ro og tryghed, så du kunne slappe helt af. Det er skønt at høre, at hun ramte de ømme steder og fik arbejdet godt med dem!

Vi er glade for, at du allerede har booket din næste tid! :)

Dygtig massør

Han var rigtig god, spurgte ind til massagen, og tog fat - lige hvad jeg havde brug for! Kan varmt anbefales.

2025年12月29日

Hej
Rikke

Mange tak for den fine anmeldelse!🌿 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

5つ星のうち5の評価

Jeg oplevede som altid en meget…

Jeg oplevede som altid en meget professionel og venlig massør fra jeres virksomhed. Efter min mening er jeres virksomhed den mest professionelle i Danmark.

2025年12月20日

Hej Martin

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌿
 Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Meget god massør

Meget god massør. Kan klart anbefale ham.

2025年12月18日

Hej MM

Tusind tak for de 5 stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

5つ星のうち5の評価

Mads er meget grundig og dygtig

Mads er meget grundig og dygtig. En meget høflig mand.

2025年12月17日

Hej Hanne

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Mads.

5つ星のうち5の評価

Anne Marie er en der ved hvad hun…

Anne Marie er en der ved hvad hun laver. Hun er dygtig med hænderne.
Hun har allerede efter to gange hjulpet mig med smerter/ømhed i mine ben og ryg, samt min hovedpine er af kortere varighed og ikke nær så hyppigt

2025年12月15日

Hej Tonny

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌷 Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med Anne Marie, og at du allerede mærker lindring efter få behandlinger. Hun bliver helt sikkert glad for dine pæne ord. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Tilpasser behandling til specifik problemstilling

Gitte lyttede til min forklaring om situationen og tilpassede sin behandling efter det specifikke problem.

2025年12月16日

Hej
Marianne

Mange tak for anmeldelsen!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Gitte. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。