RaskRask レビュー 1,554

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tiden står stille og flyver af sted med en tiltagende summende fornemmelse af ro og afslappethed i krop og ikke mindst sjæl. Jakobs blide berøringer og mentale massage har hver gang givet mig et fys... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi er tre kvinder som flere gange har fået massage af julien. Vi er alle tre super tilfredse med behandlingen.Julien er altid sød og smilende og giver en perfekt massage fra top til tå. Så vi priori... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... もっと見る

企業情報

1. マッサージ師
  2. 日帰りスパ
  3. スポーツ マッサージ師

当該企業による記述

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

4.9

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Effektiv behandling

Havde brug for akut massage i forbindelse med et mindre hekseskud. Dejligt at kunne få en tid inden for få timer. En meget venlig mand dukkede op med sit udstyr, behandlingen viste sig at være særdeles effektiv. Bedre end forventet.

2025年9月1日

Hej Jørgen

Mange tak for den dejlige anmeldelse! 🙏
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og vi håber, vi får mulighed for at hjælpe dig igen.

Professionel ydelse

Rolig og naturlig atmosfære, massage som fik løsnet op for mine spændinger.

2025年9月1日

Henrik

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik løsnet op for dine spændinger. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

The best experience in comfort of your home

I can highly recommend experience with raskrask. Raducu was from beginning very professional, described the whole process and asked about focus areas. Through the whole period of massage he was asking if the pressure was OK and so on. I felt well cared and my muscles as well, I already feel better even though my tensions are super hard.

2025年8月30日

Hi Magdalena

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience! 🌸 We’re really happy to hear that you had such a positive experience with Raducu and that you already feel an improvement.

Best Regards

5つ星のうち5の評価

God dialog og god behandling

Hej Henrik

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Virkelig god massage af Bogdan

Virkelig god massage af Bogdan. 💪

2025年8月22日

Hej Yvonne

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du nød massagen af Bogdan, og vi ser frem til næste gang.

Dejlig oplevelse.

2025年8月28日

Britta

Mange tak for anmeldelsen! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en dejlig oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Meget god og grundig massage

Renata kom præcist til tiden, var behagelig og gav en virkelig god og grundig massage.
Vil klart vælge hende igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Kit

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Renata. Vi ser frem til næste gang.

Behagelig oplevelse

Renata var meget sød og behagelig. Hun var endda også helt fin med, at jeg i sidste øjeblik måtte ændre adressen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Hej KN

Tusind tak for din søde anmeldelse og de flotte stjerner! 🌷 Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse med Renata, og vi håber, vi får mulighed for at hjælpe dig igen.

5つ星のうち5の評価

Meget professionel og effektiv massage

Meget professionel og effektiv massage, der kom i dybden.

2025年8月22日

Hej Malene

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

5つ星のうち5の評価

Rolig og imødekommende person og meget professionel

Casper var rigtig god til at forklare hvad han gjorde og hvilke spændinger man har og hvad man eventuelt kan gøre for at afhjælpe. Rolig og i mødekommende som person og meget professionel.

2025年8月20日

Hej Ninna

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Casper har givet dig en god behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Tip point til Kim!

Effektiv arbejdsgang.
Kim var dygtig og behagelig!

2025年8月20日

Hej Chili

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Kim, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

5つ星のうち4の評価

Altid gode folk

Altid gode folk og super praktisk at det hele sker på hjemmeadressen.

De mangler lidt en app til at se bookinger og aflyse, da hjemmesiden halter lidt på mobil. Men ellers super.

2025年8月19日

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra - utrolig dygtig og professionel!

2025年8月17日

Hej Rebekka

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerne! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

5つ星のうち5の評価

Joyce er en professionel massør

Joyce er en professionel massør, som kommer i dybden med muskelspændinger, samtidig med at hun sikrer, at man er i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale hende.

2025年8月8日

Hej Malene

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌿
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Joyce. Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Dygtig og kompetent

Dygtig og kompetent. God oplevelse

2025年8月16日

Hej Marc

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, og fedt at kunne bestille tid med ret kort varsel. Behandleren var meget professionel og forstod mine ønsker til behandlingen.
Vidar får min anbefaling

2025年8月14日

Hej Kathrine

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Vidar har givet dig en dejlig behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

5つ星のうち5の評価

Lilliane var virkelig behagelig- Meget…

Lilliane var virkelig behagelig- Meget dygtig og udførte en perfekt massage med stor professionel passion. TAK.

2025年8月14日

Hej Diana

Tusind tak for din anmeldelse! 🌸 Vi er glade for, at du nød massagen med Lilliana og vi ser frem til næste gang.

Super sportsmassage

Frej var både lyttende, vidende, dygtig og behagelig under hele massagen. Kan klart anbefales.

2025年8月13日

Hej Jonas

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Frej har givet dig en dejlig behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Rigtig fin oplevelse med Frederick

Rigtig fin oplevelse med Frederick. Ham vil jeg helt sikkert bruge igen.

2025年8月15日

Louise

Mange tak for anmeldelsen! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Frederick - vi ser frem til at hjælpe dig igen.

5つ星のうち5の評価

Super fin massage og god kommunikation…

Super fin massage og god kommunikation med Adrian 👍

2025年8月13日

Hej Anita

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。