De fÃ¥r en stjerne fordi nul ikke findes. Magen til fup firma skal man lede lÊnge efter. Lang leveringstid umuligt at returnere varen igen uden at det koster kassen, bliver tilbudt at fÃ¥ refunderet 3... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Varen leveres defekt og efter 4 mÃ¥neder med skriveri med hvad jeg tror er en robot er det ikke lÞst. De pÃ¥stÃ¥r at have sendt en ny vare og siger jeg mÃ¥ lÞse det med posten. Jeg har aldrig fÃ¥et ny vare... ãã£ãšèŠã
Virksomheden udgiver sig for at vÊre dansk. Ved nÊrlÊsning dog hollandsk, men stadig EU. De forsÞger af al magt at undgÃ¥ returnering. De truer med at man omgÃ¥ende skal godkende en rabat for ikke at... ãã£ãšèŠã
Selvom det tog lÊngere tid end forventet, ankom min ordre i god stand. Varen sidder godt og ser flot ud. Materialet er af hÞj kvalitet og holdbart til enhver situation. Da jeg spurgte til leveringen,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kan godt lide Emil-jeansskjorten
Jeg kan godt lide Emil-jeansskjorten, fordi den ser stilren og enkel ud. Kvaliteten er god nok i betragtning af prisniveauet. Det var nemt og problemfrit at spore forsendelsen. Kundeservicen hjalp mig hurtigt med mit problem. Både dette kÞb og den samlede oplevelse har vÊret til min fulde tilfredshed.
Deborahs stilfulde joggingbukser medâŠ
Deborahs stilfulde joggingbukser med striber og snÞre i taljen sidder perfekt på mig. Det er dejligt og nemt at have tÞjet på til daglig. Leveringen gik godt, og der var ingen problemer. Det spÞrgsmål, jeg havde, blev besvaret af kundeservice. Alt i alt er jeg tilfreds med mit kÞb.
En af mine venner anbefalede denneâŠ
En af mine venner anbefalede denne butik til mig, så jeg prÞvede denne moderne Niko-vest med opretstående krave, og jeg blev glad for den. Stoffet er behageligt at have på. Forsendelsen blev håndteret professionelt. Kundeservicen besvarede mit spÞrgsmål tydeligt. Jeg er tilfreds og vil helt sikkert handle hos dem igen.
.Den glatte struktur pÃ¥ denne moderneâŠ
.Den glatte struktur på denne moderne langÊrmede sweater giver et pÊnt look uden at virke klodset, hvilket gÞr den velegnet til hverdagsbrug. Til hverdagsbrug giver de lange Êrmer god dÊkning. Der var ingen forsinkelser, og leveringen forlÞb problemfrit. Da jeg havde et spÞrgsmål, var kundeservicen hjÊlpsom. Jeg er tilfreds.
Fup-butik
Fup! Forkert vare. Meget lang levering ifht det oplyste
Efter at jeg havde afgivet minâŠ
Efter at jeg havde afgivet min bestilling, ankom min sweatshirt i god stand. Stoffet fÞles blÞdt og er behageligt at have på. Leveringen tog ikke lang tid. Der var én kontaktperson, og det var en fordel. Alt i alt er jeg tilfreds med kvaliteten og servicen.
Mit fÞrste forsÞg pÃ¥ at bestille fraâŠ
Mit fÞrste forsÞg på at bestille fra denne butik gik helt problemfrit. Den er hyggelig og ser ud prÊcis som på billederne. Forsendelsen var i orden. Jeg spurgte om sporingsnummeret og fik et hÞfligt svar fra kundeservice. Jeg er tilfreds med det, jeg har fået.
Temu varer til danske priser
Temu varer til danske priser - jeg fortryder dybt jeg ikke lÊste trustpilot igennem fÞr bestilling.
Jeg bestile en rose i guld som ligner noget der er at finde i et skydetelt på vorbasse marked. KÊmpe fusk!
Tvivlsomt firma
Jeg forsÞgte at komme til at se trustpilot-annmeldelser på firmaets side. De stod til at vÊre femstjernede. Det lykkedes ikke ad den vej, og et tjek via trustpilot afslÞrer foretagendet som endnu et tvivlsomt firma.
De levede ikke op til den vare som jegâŠ
De levede ikke op til den vare som jeg kÞbte, skrev til dem at jeg ville have at de sender mig en retur label, men de prÞver alle krumspring og lover at man kan beholde varen og kÞbe en ny ting med 30% rabat og vi skal tÊnke på miljÞet når vi vil sende varen tilbage osv osv osv. TÊnk at de bliver ved med at sende mails for at slippe for at sende en retur labels fup firma
Ik ben echt heel erg blij met deze siteâŠ
Ik ben echt heel erg blij met deze site ik heb een oudere broer van 26 en hij heeft me altijd geholpen met mijn problemen en als ik geen geld had of iets dan zou hij me altijd helpen dus ik wilde altijd iets terug doen voor mijn lieve broer maar ik had nooit geldâŠmaar toen kwam ik deze site tegen die ik van mij vriend kreeg en ik heb eindelijk een prachige jas voor hem gekocht en hij was zo dankbaar dat ik de tranen in zijn ogen zag en de jas waas echt goedkoop de kwaliteit was echt goed en de jas is zeker erg warm ik ben echt heel blij dat ik deze ben tegen gekomen ik ben erg tevreden
Great priceing for such trendy clothes!
Great priceing for such trendy clothes!
Hollandsk fup firma
Hollandsk fup firma, der udgiver sig for at vÊre dansk. Det er temu varer til danske priser. Lad vÊrâ med at kÞbe herfra.
Great quality clothing and amazingâŠ
Great quality clothing and amazing service
Hollandsk firma der sÊlger TEMU vareâŠ
Hollandsk firma der sÊlger TEMU vare ligesom de andre der var med i KONTANT lad vÊr med at handle på disse sider vare til 53 kr. på TEMU koster 229 kr. her
Fup og fidus firma
Fup og fidus firma. Varen kommer ikke og de svarer uden afsender i mailen. Stoler ikke på dem.
Great quality clothing
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹