レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Skulle fejre bryllupsdag med lidt god mad. Ventede meget lÊnge pÃ¥ maden - bÃ¥de forret og hovedret. Min mands steak var kold og tÞr og 2/3 af mine muslinger var ikke Ã¥bnede (dÞde inden tilberedning)... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tak for mad og god service ! Vi spiste 4 personer og en for selskabet bemÊrkede at der da mÃ¥tte vÊre noget galt med Madagaskar saucen. Personalet reagerede prompte uden at stille spÞrgsmÃ¥l og servered... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Vi har besÞgt Ravage flere gange. Placeringen er vel det bedste ved stedet. Kvaliteten af maden og deres service er for svingende. Nogle gange i top andre gange temmeligt ringe, sÃ¥ det er lidt af et... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Virkelig kedelig oplevelse. Ventede 1 time pÃ¥ maden. Kartoflerne var rÃ¥. Manglende vand opfyldning. Misinformation om menu. Maden smagte ikke godt. Den dÃ¥rligste creme brulee jeg lÊnge har... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Restaurant og bar på Kongens Nytorv hvor du kan nyde klassisk frokost eller en aftenmenu med rÞdder i det franske landkÞkken kombineret med inspiration fra hele verden

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

God service og god stemning ᅩ

Vi fik en super god service. Bordet vi havde bestilt var i et roligt område, hvor vi kunne tale sammen og nyde hinandens selskab og den lÊkremad- helt perfekt. Maden der blev serveret var i i topklasse og der var kort vente tid fÞr maden blev serveret.
Jeg har vÊret på denne restaurant flere gange og vil helt sikkert komme igen.
SÃ¥ varm anbefaling herfra.

2025幎6月4日
5぀星のうち1の評䟡

Samme kedelige oplevelse som anden gÊst

Samme kedelige oplevelse som anden gÊst kan jeg lÊse mig til. Ventede på maden i 1 time, vandet blev ikke fyldt op og vi måtte rykke for status af maden. Vi bestilte tartar som blev rÞrt rundt i som babymos ved servering.

Toilettet var rodet og uhumsk med servietter der lå og rodet på gulvet.

2025幎4月12日

SkÞn oplevelse

Allerede ved ankomst, bliver vi taget imod af super imÞdekommende og servicemindet tjener.

Hurtig service, men på ingen måde så det fÞltes som om der var travlt. Tjeneren var opmÊrksom, maden velsmagende og virkelig veltilberedt. De pocherede Êg var perfekte, det samme af stegningen af kÞdet.

Kan absolut anbefale et besÞg og placeringen midt på torvet gav en en speciel oplevelse en sensommer aften i KÞbenhavn.

2023幎9月8日

Dyrt og dårligt

Da vi ankom stod der 4-5 unge mennesker bag baren og gik lidt frem og tilbage. Ingen hilste eller bÞd velkommen. Endelig kom der en og spurgte om vi fik hjÊlp. Vi havde bestilt bord og blev vist op på Þverste etage ved vinduet. Fin udsigt. Man sidder meget tÊt og der er virkelig meget stÞj.
Vi ville gerne starte med et glas hvidvin og spurgte hvad de havde på glas - svaret var - hvad er du til!
en lille kurv med brÞd, ankom efter et stykke tid, det mindede om morgenbrÞd fra dagen fÞr.
Jeg bestilte en hummer bisque med krabbekÞd - det lignede og smagte som tynd brun sovs og så var den lunken- jeg fandt aldrig krabbekÞdet. NÊste ret var med tilbehÞr af kartoffelmos, der mindede om pulver udgaven, blÞd, sjasket, halvkold og uden smag.
Der var så koldt, at vi, samt flere andre ved vinduerne måtte sidde og spise med overtÞjet på.
Helt igennem en dyr og dårlig oplevelse

2023幎2月25日
5぀星のうち3の評䟡

Vi havde bestilt teater middag

Vi havde bestilt teater middag, da vi skulle i Det kongelige teater kl 19.30. En middag der består af to retter og efterfÞlgende kaffe. Maden smagte virkelig godt (der manglede dog salt og peber) og virkelig god betjening.
Vi gik ud fra, at når man bestiller teater middag, så ligger der i det, at man skal have maden i et vist tempo, så man kan nå i teateret. Men desvÊrre måtte vi kl 19.00 sige vi var nÞd til at droppe kaffen og bede om regningen.
Meget Êrgeligt, når oplevelsen ellers var fin.

2023幎2月9日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk God service og god mad

Tak for mad og god service ! Vi spiste 4 personer og en for selskabet bemÊrkede at der da måtte vÊre noget galt med Madagaskar saucen. Personalet reagerede prompte uden at stille spÞrgsmål og serverede hurtigt nyt og vi fik også kaffe på husets regning. Det mest pinlige (for vores selskab) ved denne historie er, at saucen tilsyneladende ikke fejlede det mindste - det var os der ikke vidste hvordan den burde smage. Det beklager vi meget. Til gengÊld skal der lyde en stor tak til både Tjener, Kok og Overtjener for en fantastisk service og dejlig aften.

2022幎12月20日

Wellington kylling & Pinot Noir

PrÞvede Wellington-kyllingen, som var alt for saltet. Den unge tjenerinde anbefalede en Pinot Noir “Acrobat” fra USA, der var ikke engang middelmÃ¥dig. Beliggenheden, interiÞret og den mandlige vÊrt er Ã¥rsagen til 2 stjerner i stedet for 1 stjerne. Bare dÃ¥rlig fransk bistro mad.

2022幎7月17日

En skuffende frokost på Ravage

Frokost på Ravage - chêvre chaud og clubsandwich. Skuffende i forhold til samme menu for to år siden. Chêvre chaud mangler absolut karakter/syre. Der var beder i salaten, - de var helt uden smag - og der manglede absolut en vinaigraitte, som kunne give salaten karakter. Club sandwich manglede ligeledes karakter, dressing var smagslÞs, kun en anelse karrysmag, og så var det ristede brÞd så hårdtristet, at det dels var pivtÞrt og dels havde sorte kanter. Det er rigtig Êrgerligt, at et ellers dejligt sted med god betjening ikke sÞrger for at hÞjne kÞkkenet til et niveau, som modsvarer prisen. Vi vil ikke anbefale andre at gå på Ravage - fÞrend vi hÞrer om - og lÊser på Trustpilot, at man igen har fået styr på kÞkkenet. DesvÊrre.....

2022幎4月25日
5぀星のうち1の評䟡

Betaler for uhygiejnisk mad....

Min sÞster havde lÊnge talt om Ravage og deres fantastiske tatar - så derfor skulle vi spise frokost derinde påskelÞrdag.

Det er lÊkkert vejr og god stemning, dÞrene ud til vejen var åbne og det er egentlig rigtig hyggeligt.

Jeg bestiller en grÞn salat og en tatar. Jeg er virkelig ikke fan af deres tatar og vil ikke anbefale den - de kommer en masse ting på tallerkenen sammen med tateren, bl.a. En utrolig stÊrk sennep, tomat puré og en masse andet. Jeg fÞler personligt ikke at sennep og puré hÞrer til i en tatar og halvdelen af min bestilte mad måtte jeg fjerne, fordi jeg ikke kunne lide det.

Dog smagte deres passionsfrugt lemonade utrolig lÊkkert!

Da jeg kommer hjem bliver jeg rigtig dårlig og finder ud af, at jeg simpelthen har fået madforgiftning af enten Deres tatar eller salat.
Resten af min påske blev derfor aflyst, da jeg ikke kunne forlade sengen/toilettet i 3 dage.

Jeg ringer nÊste dag til restauranten, for at fortÊlle dem om madforgiftningen og at jeg melder det til fÞdevarestyrelsen (det skal man).

Jeg kommer nok aldrig til at sÊtte mine ben på Ravage igen med den oplevelse i baghovedet, ej heller at anbefale den til nogen.
Synes det er rigtig Êrgerligt at forvente man skal ind og spise lÊkkert, men hvor man i stedet betaler for uhygiejnisk mad, som gÞr en syg.
Meget Êrgerlige penge og generelt meget Êrgerlig oplevelse....

2022幎4月19日
5぀星のうち1の評䟡

Sej oksemÞrbrad, dårlig dessert, for hÞj musik

Vi har netop besÞgt restaurant Ravage på Kongens Nytorv for fÞrste og (viste det sig) sidste gang.
For at sige det midt var maden elendig, Êrgerligt for betjeningen var ellers hÞflig. Men det var ikke det eneste negative.
Efter at have spist nogle udmÊrkede blåmuslinger til forret havde min makker bestilt peberbÞf af oksemÞrbrad til hele 395 kr. mens jeg havde bestilt en steak til 320 kr.
Steaken kunne spises, hvis jeg skar den ud i ultratynde skiver, ellers var den svÊr at tygge, mens min makkers oksemÞrbrad kun var en klump råt og blodigt kÞd. Det klagede han selvfÞlgelig over og fik efter lidt ventetid en ny peberbÞf af oksemÞrbrad, der var så sej, at den var fuldstÊndig uspiselig.
Herefter delte vi så min steak, så vi begge fik noget at spise i det mindste.
Vi klagede selvfÞlgelig over min makkers peberbÞf endnu engang, og den venlige tjener spurgte straks om den var for sej, som om det var noget, hun var vant til at hÞre, og vi fik tilbud hver en gratis dessert og kaffe og te som trÞst. Det sagde vi ja tak til, nu vi endelig var i byen.
Jeg fik tre små oste og te og min makker en pandekage, der flÞd i så meget fedt, at den også var uspiselig.
Udover den ringe mad, var akustikken virkelig dårlig og musikken så hÞj, at det nÊsten var umuligt for os at kommunikere, men med lidt råben og mundaflÊsning lykkedes det os nogenlunde at forstå hinanden og de tjenere vi forsÞgte at tale med.
Med tre glas vin måtte vi af med omkring 1.500 kr. og gik derfra med en super dårlig oplevelse.
Jeg giver en stjerne for blåmuslingerne og den venlig betjening.

2022幎4月10日

Oplevelsen er for svingende

Vi har besÞgt Ravage flere gange. Placeringen er vel det bedste ved stedet. Kvaliteten af maden og deres service er for svingende. Nogle gange i top andre gange temmeligt ringe, så det er lidt af et sats. Der er ikke proportionalitet mellem pris og madens kvalitet, men med en placering på Kongens Nytorv er det måske heller ikke forventeligt.

Ønsker gÊsten et sikkert og godt mÃ¥ltid til fornuftig pris, er Ravage ikke stedet, men nogle gange spiller andre ting ogsÃ¥ ind pÃ¥ ens valg.

2022幎2月26日

Fredag aften ved 18 tiden

Fredag aften ved 18 tiden. Bistro/Cafe “Ravage” - fantastisk beliggenhed - udendÞrs servering med udsigt til Kgs Nytorv. Varmelamper tÊndt i kulden - sÞde og opmÊrksomme ansatte.
Vi er to til spisning. Min mand bestiller bÞf med Bernaise og fritter.
BÞffen var ok, saucen ok, men fritterne mÞrke og kedeligere

Jeg, vegetar, bestilte en salat Chevre Chaud og en portion fritter. Salaten var lille, ganske uinteressante grÞnne salatvariationer med trist smag. En halv cherrytomat og to små halve vindruer var at finde på bunden af tallerkenen. WalnÞdderne, fra menukortets beskrivelse, var der ingen af. En ganske lille ubetydelig mÊngde af en smagslÞs salatdressing gjorde ikke noget for salaten. Chevren var ok, men kun en skive gedeost oven på på et mikro stykke rundt toast.
(WalnÞdderne kom senere, på bestilling, i en sÊrskilt skål, serveret af en rigtig sÞd kvindelig ansat)
Fritterne smagte ikke friske, og chilien i mayoen havde ingen power.
Alt i alt en smagsmÊssig kedelig og dyr madoplevelse for mig vegetaren.
Øv

2022幎1月22日