Jeg har kÞbt en del produkter hos ravfund.dk og jeg er imponeret over hvor hurtigt jeg modtager mine bestillinger hver gang. Herudover har jeg fÃ¥et utrolig god vejledning og service fra firmaet... ãã£ãšèŠã
Jeg manglede mulighed for at vÊlge pakkeshop. Jeg manglede en brugsvejledning - bl.a. med info om at lygten ikke virker, fÞr man fjerne en papskive, som er pÃ¥limet bunden af det ene batteri. Og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god service og hjÊlp, da min ravlygte drillede pga. et defekt batteri, som straks blev byttet med et nyt. Vi er meget tilfredse med lynhurtig levering og vores 4 forskellige ravlygter med tilb... ãã£ãšèŠã
Ravfund ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãstre FÊlledvej 16, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
- ravfund.dk
ingen respons :-(
bestilte en lygte 26-4 og fik bekrÊftigelse og besked om afsendelse og at trackogtracenummer ville komme senere den 27-3.
nu sidder jeg fredag d 1-5 og har ikke fået et trackogtracenummer
så ved ikke om den er på vej eller hvad??? skrev mail kl 9(åbningstiden er 10 til 15 fredag) ingen respons:-(
ringede 13.44 og 13.50. igen ingen response!!!
Hvad sker der ??? :-(

Ravfund ããã®åç
Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling. Varer funger prefekt.
Hurtig og kvik service
God hjemmeside
God hjemmeside, og de holder det de lover, med hensyn til de har varen på lager, og om hvor hurtig den vil blive sendt.
Super god betjening og service
Super god betjening og service. Fortjener 5 stjerner âïžâïžâïžâïžâïž
SÃ¥ fin service.ð
Kan kun anbefales
Hurtig service, god kundeservice og hurtig forsendelse.
Modtog en UV-lygte, som viste sig at vÊre defekt - men én mail senere og wupti, så lå der en ny klar til afhentning dagen efter.
Absolut mere end 5 stjerner, hvis det havde vÊret en mulighed.
Ravlygte
Nem at bestille på hjemmesiden og hurtig levering. Ingenting at klage over.
God tlf vejledning og varen kom dagenâŠ
God tlf vejledning og varen kom dagen efter og var som forventet
Hurtig og fin levering og lampen virkerâŠ
Hurtig og fin levering og lampen virker 100%
Ravfund.dk superbutik
Hej! Jeg giver Ravfund.dk 5grÞnne stjerner , havde kÞbt en ravlygte , som alligevel ikke passede til mig , kontaktede firmaet , som uden noget problem byttede min lygte til en som passede mig bedre , i samme anledning havde jeg et bundstykke fra en anden lygte med som der var sket et eller andet med, blev også byttet uden problem , så handel trygt hos Ravfund.dk Hvis man mÞder personligt op i firmaet er indehaveren Michael altid klar til at vejlede om alt som vedrÞrer rav.
Kurt Davids