Spurgte, om jeg kunne fÃ¥ pengene tilbage for et dirkesÊt, som gik i stykker efter mindre end en times brug. Det kunne jeg ikke, idet ejeren hÃ¥rdnakket pÃ¥stod, at produktet (til i underkant... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tak for den hurtige levering, trods December mÃ¥neden. Jeg oplever desvÊrre, at det dirkesÊt jeg har kÞbt var beskidt. HÃ¥ndtagenes metal kanter var ikke rundet af. En af de dirk jeg modtog var meget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har modtaget en ovenud god service, hvor jeg blev forsikret om levering eller anden lÞsning dagen efter bestilling. Mine varer nÃ¥ede frem, som Ravlygter.dk formodede, dog var det vildt rart og... ãã£ãšèŠã
Fik mine 2 bestilte keser i to pakker. Vil gerne returnere den sidste, da varen desvÊrre ikke lever op til vores behov/forventninger. Hvordan gÞr vi bedst det? Varen er endnu ikke pakket ud af ori... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ravlygter og tilbehÞr til din ravjagt. Find os på www.ravlgter.dk
Hjulmagervej 4a, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Bestilte en vare for mere end 14 dage siden. Jeg modtog straks ordrebekrÊftelse og trackingnummer, men varen er fortsÊt ikke afsendt og der er ingen information fra ravlygter.dk.
Det er et fuskerforretagende.
Tak for den hurtige levering, trods December måneden. Jeg oplever desvÊrre, at det dirkesÊt jeg har kÞbt var beskidt. Håndtagenes metal kanter var ikke rundet af. En af de dirk jeg modtog var meget bÞjet, samt manglede en anden en ud af to nitter, som jo holder håndtaget fast på selveste dirken.
Venlig hilsen, og god jul.

Ravlygter ããã®åç
Spurgte, om jeg kunne få pengene tilbage for et dirkesÊt, som gik i stykker efter mindre end en times brug.
Det kunne jeg ikke, idet ejeren hårdnakket påstod, at produktet (til i underkanten af 100 kr.) var blevet misbrugt. Men, tilfÞjede ejeren:
"Vi har dog valgt at refundere kÞbesummen, da vi ikke Þnsker negativ omtale".
De penge valgte jeg at returnere.
TilfÞjelse:
Ejeren (Christian KjÊr Lassen) lyver, når han i sin kommentar til min anmeldelse skriver, at han ikke har modtaget nogen penge fra mig. Det gjorde han via MobilePay 24.11.25.

Ravlygter ããã®åç
Fik tilsendt en ravlygte hvor glasset var flÊkket, tog billeder af den og sendte billederne til deres mail, mindre end en time efter, blev der svaret på min mail, at det skulle selvfÞlgeligt rettes op, de sendte en ny ravlygte med det samme, - jeg havde så en ny ravlygte 2 dage senere.
Jeg blev fortalt, at jeg bare kunne beholde lygten med flÊkket glas, hvis jeg kunne bruge den som reserve, super service - tak for det.
Fantastisk kundeservice!
Jeg fik en kundeservice som var helt udenom det sÊdvanlige, da jeg havde bestilt den forkerte pakke. Jeg laver aldrig reviews, men her fortjenes der ros!
E-mÊrket er meget bedre end trustpilot, der kan virksomheder ikke fuske med anmeldelserne og det er meget mere sikkert at benytte for både virksomheder og kunder. Derfor ignorerer vi fremover alle anmeldelser og henviser til e-mÊrket for vores virksomhed.
Venlig hilsen
Ravlygter.dk
Contacted your support two weeks!! ago and still no reply from you
Varen kom dagen efter jeg bestilte det var virkelig imponerende og alt var i skÞnneste orden
Mine varer nåede frem, som Ravlygter.dk formodede, dog var det vildt rart og trygt at vide, anden lÞsning ville vÊre tilstede i tilfÊlde af, mine varer Ikke nåede frem til weekenden.
Tak for nogle fine produkter og god kundeservice.
KÞbte en ârav lygteâ âŠ.
Kunne lige sÃ¥ godt haâ kÞbt en Êske tÊndstikkerâŠ
Den er lige til at smide ud âŠ.
SÃ¥ det var 139.- for absolut ingen ting !!!
Havde fÃ¥et et bedre produkt fra Temu âŠ

Ravlygter ããã®åç
KÞbte dry bags fra Owlbite. Super lÊkker kvalitet. De skal på cyklen og med en tur på HÊrvejen.

Ravlygter ããã®åç
Ok hurtig levering, og der blev leveret det der var bestilt, og det var i orden

Ravlygter ããã®åç
DÃ¥rlig service. Bestilte fra ravlygte.dk, meget bedre service

Ravlygter ããã®åç
Det var noget vÊrre fisâŠ. Det virkede slet ikke
Ravlygte.dk er meget bedre

Ravlygter ããã®åç
Ravlygte.dk er meget bedre end en ravlygten.dk

Ravlygter ããã®åç
Bestilte Ravlygte Pro⢠fra danske OwlBite® | Kraftig UV-rav-lygte i forventning 548 kr til at få en lygte der kunne lidt mere, som Ravlygten.dk skriver "Vi har flere års erfaring med de ultraviolette lygter og kender vores produkter til fingerspidserne. " jeg bestilte samtidig med prolygten en Rav-lygte - Billig 100 UV-LEDs | Ravlygte til ravjagt 168 kr.
Lygterne er nÞjagtig de samme, samme lysstyrke, skaft, lysdioder, batteriholder osv som den dyre udgave !!!
De snyder meget enkelt forbrugeren og tillader sig enda at bruge DR tv som reklame for deres tillid omkring vejledning om ravlygter!
KÞb de billigste ravlygter på siden de er magen til de dyre.
Endvidere er deres eget anmeldelses system på hjemmesiden ikke til anmeldelse med mindre man gir 5 stjerner blir det ikke lagt på deres hjemmeside!! Mistillid igen.
Svar til Ravlygten, emotionelt har jeg intet i klemme og i er på ingen måde skyld i nogle fÞlelsesmÊssige forhold hos mig, dertil må jeg blot grine af jeres påskud om at fÞre dialogen i den retning.
Som du selv skriver burde i vÊre stolte af at have vÊret i DR og leve op til det ved ikke at levere to identiske lygter til henholdsvis 548 og 168 kr, der er andre på markedet det levere selv samme lamper til både 129 og 149, at din opfattelse eller empati forandre i forhold til det i selvlÊgger op til så er det på godt dansk at tage r.... på jeres kunder der tilfÊldigvis ikke kÞber begge lygter på samme tid og ser at de er ens.

Ravlygter ããã®åç
De har styr på det, godt produkt, hurtigt leveret.
Rigtig god kundeservice!
Jeg bestilte to ravlygter og to ravbriller til gave. BrillestÊngerne på det ene par briller, var dog blevet bÞjet udad, så de ikke passede rundt om hovedet.
Jeg skrev en mail kl. 15:59 en tirsdag, og fik svar allerede kl. 16:42, hvor jeg bliver tilbudt at få tilsendt et nyt par.
Jeg kunne afhente min nye pakke allerede kl. 13:05 to dage efter, jeg havde skrevet til dem, og der var for Þvrigt også hurtig levering fÞrste gang - fantastisk!
Den eneste grund til jeg giver 4 stjerner i stedet for 5, er fordi brillerne ikke er helt lige.