䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の4

13件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Alt i alt en god oplevelse med lygten og brillerne😊

Har lige modtaget min Ravlygte 5 + briller i sidste uge. Levering kom i lÞbet af tre dage, perfekt i forhold til en planlagt ravtur.
Lygten fÞles som en god kvalitet og virkede som den skulle. Lyste kraftigt op i mÞrket. Brillerne virkede mega godt. Brillerne kan anbefales både om dagen og når det er mÞrkt, når man har lidt med synet, de lyser virkelig meget op.
Alt i alt en god oplevelse med lygten og brillerne😊

2026幎3月22日
自発的なレビュヌ

Jeg vil ikke bestille her fra igen og

Jeg vil ikke bestille her fra igen og vil ikke anbefale andre at bestille her fra.
Jeg bestilte 2 ravlygter + et par briller sÞndag. Jeg har betalt og stadig ikke fået nogen bekrÊftelse på betalingen er modtaget eller at varen er sendt.
Jeg har skrevet mails og forsÞgt at ringe her er der heller ikke nogen der svare tilbage og telefonen bliver ikke taget
Man kan kun betale mobilepay ved selv at gå ind i mobilepay og trykke et nummer.
Så mit råd er at bestil fra en af de stÞrre sidder der har lidt mere styr på tingene.
Selv om det er en skam da jeg sidste år kÞbte en ravlygte i Blåvand.
Venner og familie jeg ellers har sagt de skulle kÞbe her fra i år da de også vil prÞve rav jagt har jeg også sagt find et andet sted at bestille.

2024幎10月27日

Ekstrem god service

KÊre jer

Jeg skriver for at give jer stor ros. Vi kÞbte ravlygter til vores påskeferie. Da vi modtog pakken var en af lygterne gået i stykker. Vi havde kÞbt 2 stk, et til hvert barn. Så det var selvfÞlgelig lidt trist at vi ikke kunne få to lygter med på ferie. Vi skrev til jer samme aften (onsdag) som vi modtog pakken. Fredag (samme dag som vi skulle kÞrer på påskeferie) ankommer en ny ravlygte.
Tusind tusind tak for at reagere så hurtigt. BÞrnene og bestemt også de voksne glÊder sig til at prÞve ravlygterne her i vores påskeferie i Jylland.

2023幎4月1日

Rigtig god service

havde kÞbt en lygte i ravmuseum Blåvand. Den virkede fantastisk. Men efter 1 år oplevede jeg, at lygten slukkede af sig selv efter en halv time, og kun kunne tÊnde igen efter en lille pause, og så slukkede igen hurtigere, etc etc.
Jeg har rapporteret fejlen, og fik med det samme diagnosen at det var batterierne, og fik tilsendt nye batterier med det samme. Super service. Kun 4 stjerner herfra, fordi jeg ikke endnu har prÞvet om problemet nu er afhjulpet ...

2021幎3月2日

Premium lygter

God service, ingen problemer ved reklamationer og absolut 1.klasses premium lygter modtaget - de vel nok bedste lygter på markedet jeg har prÞvet.

2021幎2月22日

2 ting

2 ting. For det fÞrste koster det 81 kr at få leveret dag til dag. Det Sys jeg er lige i overkanten. Og når man så endelig bestiller og betaler med Mobilepay så pengene er der med det samme en torsdag 12.23 og man så får en besked om at varen kommer den fÞlgende mandag. Det er sku under alt kritik! Kan kun anbefale stedet hvis man har tid til at vente på sin vare og vil betale overpris for levering.

2019幎10月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ