Hold jer langt vÊk
Mark betaler ikke en eneste af hans regninger, han har skyldt os over 6000 for leje af maskiner i 6 mdr og er fuld af dårlige undskyldninger. Så alle pengene ryger lige direkte i hans egen lomme !
Det her er en lille virksomhed med stor potentiale for nye og faste kunder der kunne bruge lidt havemand men også en altmulig mand til deres opgaver hjemme ved dem selv.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 25ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hold jer langt vÊk
Mark Böenche betaler ikke sine penge for kÞbte materialer
Indehaver Mark er dygtig til at glemme når han skylder penge. Nu er det 2 måneder siden at hun skulle ha betalt hvad han skylder. Han lover og lover, men glemmer det åbenbart så snart han lÊgger telefonen fra sig....
Bad om tilbud på 35 kvm fliser i 50-50
Med alt fra udgravning opbygning med stabilgrus - sand - lÊgning det var ikke til at misforstå .
Tilbud lÞd på 11352 kr
Efter fremmÞde holder han på tilbuddet og oplyser det MAX bliver 12-14000kr den gode pris skulle ifÞlge ham selv vÊre gode samarbejdspartnere.
Ved påbegyndt arb får han udb 8250kr
EfterfÞlgende påstår han det var for en hastelevering af fliser ( det ikke noget vi har bedt om)
Der fejl bestilt stabilgrus og maskiner der ik kunne starte , en ventetid han mente vi skulle betale for.
Der bliver lejet maskiner som der ikke er oplyst i tilbuddet ( vi ved jo ikke hvad han har af maskiner)
FÞrste regning lÞd så på 28000kr + de 8250kr og det er der kun gravet ud og lagt stabilgrus !
Efter skriftlig henvendelse sendes der ny regning på 20.000kr + 8250 kr .
Vi har efterfÞlgende lavet et forlig med ravnstrup på de 11352kr for at slippe ud af det !!!!
I dag 2 md efter har vi stadigvÊk ikke nogen flise terrasse , men et hul der fyldt op med stabilgrus.(11352kr)
Vi skal nu se om vi kan få en anden til at lave projektet fÊrdigt .
Vi bestilte tilbud da jeg har lidt vrÞvl med min lÊnd ell havde vi gjort det selv.
Så tÊnk jer om og få ALT på SKRIFT og hvad det er for projekter I spÞrger til.
ThorbjÞrn Biering.

Ravnstrup Altmuligmand ããã®åç
Fantastisk hÊkkeklipning ð€© kan helt sikkert anbefalde Ravnstrup Altmuligmand/ Mark

Ravnstrup Altmuligmand ããã®åç
Flinke mennesker der gerne giver en hånd når man har problemer, også på knallert tur :)