ChauffÞren kÞrte meget stÊrkt pÃ¥ vores lille villa vej og bankede sÃ¥ kraftigt pÃ¥ dÞren at vores teenage datter blev ret bange for at lukke op og tage imod pakken. Det skal dog ogsÃ¥ nÊvnes at pakken b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De har stÃ¥et for at levere min pakke 2 gange indtil videre og jeg mÃ¥ sige, at jeg er positivt overrasket over, hvor god kundeservicen er. Da jeg har oplevet tyveri i min bygning fÞr, forespurgte jeg... ãã£ãšèŠã
Numan kommer altid og leverer. Der har aldrig vÊret nogle problemer og leveringen er ekstrem hurtig (normalt 1-2 hverdage). Derudover ringer Numan altid inden leveringen for at hÞre om man er hjemme o... ãã£ãšèŠã
I ordered a bouquet ahead of time to be delivered from Germany to Virum, Denmark. The website was easy to navigate and the photos of the flowers I ordered matched the flowers that were delivered. I... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RB9 Transport er en hurtigt-voksende transportvirksomhed, der leverer dag-til-dag. De specialiserer sig i last-mile delivery med et revolutionerende leveringsservice, der betyder, at kunderne dagen fÞr levering får et track and trace med en-times leveringsinterval, hvor de kan fÞlge chauffÞren på hele ruten.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
5 dags leverings tid men ellers flinkâŠ
5 dags leverings tid men ellers flink chauffÞr til NordsjÊlland og levere også weekenden.
Superhurtig levering
Levering samme dag som pakken blev sendt. Det kan jo ganske enkelt ikke gÞres hurtigere.
Super god kom hurtigt med pakken ogâŠ
Super god kom hurtigt med pakken og chauffÞren Numan var meget flink
Levering fra Mutti (RB9) 3 dage efterâŠ
Levering fra Mutti (RB9) 3 dage efter bestilling. Jeg fik en sms ca. 30 min fÞr levering.
Fantastik service fra Mutti!:)
Fantastik service fra Mutti!:)
Hun kom hundebider og god energi!ð¶
Derudover skrev 10 min fÞr hun var ankommet, så jeg kunne stå klar!
âïžâïžâïžâïžâïž
Super god levering OG kommunikation
Super god levering OG kommunikation, som, som altid gÞr det nemt at modtage mine pakker fra Numan Lynet. God service og god mand!
Det var hurtigt og enkelt
Det var hurtigt og enkelt - fik vin leveret kl 14 havde bestilt aften fÞr ð
Alt fungerede perfekt
Perfekt levering fra Mutti
Perfekt levering fra Mutti, eftersom jeg ikke var hjem var han så betÊnkelig at gemme min pakke i min busk ved mit hus.
Umulig at få fat i
Troede det var leveret forkert, men jeg havde selv anfÞrt et forkert vej nr.
Stadigt uheldigt, at man ikke kan kontakte jer udenfor åbningstiderne
Hurtig og gennemsigtig levering
Hurtig og gennemsigtig levering. Bare som det skal vÊre.
Min fÞrste levering fra Smalle Vine
Min fÞrste levering fra Smalle Vine. Jeg fik meget stor hjÊlp af både butikkens medarbejdere, men også chauffÞren, der kom med varen.
Tusind tak og på gensyn!
Vh Henrik
Hurtig levering kombineret med enâŠ
Hurtig levering kombineret med en fornÞjelig kundeservice fra Numan. Det kan man kun blive glad for
lyn hurtig og prÊcis levering
lyn hurtig og prÊcis levering - meget hurtigere end lovet - takker
Perfekt service!!
God service fra Mutti !!!
Hun skrev 5 min fÞr hun var ankommet, at hun var op vej.
Numan leverede min pakke hurtigt
Numan leverede min pakke hurtigt. Super hÞflig og professionel, rigtig god oplevelse
Plejer endelig og vÊre tilfreds men kanâŠ
Plejer endelig og vÊre tilfreds men kan man ikke tÊnke selv at man ikke ringer til sine kunder midt om natten på en hver dag for at sige din pakke er her det synes jeg er under al kritik jeg skal mega tidligt op om morgen og har ikke behov for at få forstyrret min sÞvn af en pakke
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ