ChauffÞren kÞrte meget stÊrkt pÃ¥ vores lille villa vej og bankede sÃ¥ kraftigt pÃ¥ dÞren at vores teenage datter blev ret bange for at lukke op og tage imod pakken. Det skal dog ogsÃ¥ nÊvnes at pakken b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De har stÃ¥et for at levere min pakke 2 gange indtil videre og jeg mÃ¥ sige, at jeg er positivt overrasket over, hvor god kundeservicen er. Da jeg har oplevet tyveri i min bygning fÞr, forespurgte jeg... ãã£ãšèŠã
Numan kommer altid og leverer. Der har aldrig vÊret nogle problemer og leveringen er ekstrem hurtig (normalt 1-2 hverdage). Derudover ringer Numan altid inden leveringen for at hÞre om man er hjemme o... ãã£ãšèŠã
I ordered a bouquet ahead of time to be delivered from Germany to Virum, Denmark. The website was easy to navigate and the photos of the flowers I ordered matched the flowers that were delivered. I... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RB9 Transport er en hurtigt-voksende transportvirksomhed, der leverer dag-til-dag. De specialiserer sig i last-mile delivery med et revolutionerende leveringsservice, der betyder, at kunderne dagen fÞr levering får et track and trace med en-times leveringsinterval, hvor de kan fÞlge chauffÞren på hele ruten.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Numan var den mest flinke fyr!
KÊmpe anbefaling til jeres postbud
Rigtig god service fra selveste manden (numan) hold fast i ham, koldeste udbyder
Mutti gÞr det sku godtð
Super levering
Damen var så sÞd
Damen var så sÞd, hun skrev inden og smilede som en sol.
KÊmpe anbefaling fra mig ð€©
KÊmpe anbefaling fra mig ð€©
Marcus skrev 10 min. fÞr ankomst og prÊcis 10 min. Efter holdte han i min gÃ¥rdsplads, flink ung mand med styr pÃ¥ sit job , det er sgu service i verdensklasse âïžâïžâïžâïžâïž
Min leverings mand skrev til mig han levererer den om 10 min, jeg var ikke hjemme og spurgte han kunne ligge den et bestemt sted. Ingen problemer i det, han svarede med det samme han ville gÞre det.
God service mange andre kunne lÊrer af
Sendte en besked i god tid
Sendte en besked i god tid. Flink leverandÞr. Godt humÞr
Rigtig god service af Muttið
Mutti venter
Fik en besked med at min pakke var kommet så jeg frÊser fra bremdal til Struer og kommer endda lige 5 min forsent.
Men der holder mutti smilende og imÞdekommende med min pakke.
Super god kundeservice med mega hÞjt humÞr og mega imÞdekommende elsker det!
Fantastisk levering
Fantastisk levering, man kan fÞlge med i hvor langt levering er kommet.
Super sÞd chauffÞr
God levering af mutti
KÊmpe bonus man svar inden man forâŠ
KÊmpe bonus man svar inden man for pakken kan klart anbefales
Numan levere min pakke udenfor normalâŠ
Numan levere min pakke udenfor normal leveringstid, som en ekstra service. Ikke nok med det kommer han med et kÊmpe smil og redder dagen!
God fyr
Giver tusind stjerner til MUTTI OGâŠ
Giver tusind stjerner til MUTTI OG COLLE, Mutti skrev til mig inden pakken blev leveret og vi fik også en lille hyggesnak. Hun tilbÞd mig endda hunde godbidder (men har ikke en hund)
Super tilfreds!
Hurtig og god levering!
Jeg fik leveret en pakke af Mutti, og hun var sÃ¥ sÞd at sende en besked fÞr hun ankom, sÃ¥ man kunne se prÊcis hvornÃ¥r pakken blev leveret. Virkelig rar og sÞd dame, som gav mig et smil pÃ¥ lÊben!ð€©
Leveret lige som aftalt ð
Mutti skrev en besked til mig da hun var ved min adresse. Jeg var desvÊrre ikke hjemme, men hun var super sÞd til at aflevere min pakke til en nabo.
Tak for hurtig og rigtig god service!
Blev kontaktet inden min pakke ankom
Blev kontaktet inden min pakke ankom, og selvom jeg ikke var hjemme, så lagde vedkommende den lidt skjult.
Mutti, mÃ¥ske den bedste chauffÞr ð€ð
Igen en sand fornÞjelse, og ikke mindst Mutti som altid kommer med et smil og med en fin SMS med prÊcist ankomst tidspunkt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ