Rasmus m/kolleger pÃ¥ RCN Bolig i Silkeborg har solgt 2 huse for os pÃ¥ blot 6 mdr. - et effektivt og kompetent team, vi til enhver tid vil anbefale! RCN Bolig har en engageret tilgang til kunden og t... ãã£ãšèŠã
super god handel, kÞbet gik rigtig hurtig , vores mÊgler Maria havde svar pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l og vi var trygge fra start til slut. Vi vil til enhver tid anbefale RCN bolig Randers og specielt Mar... ãã£ãšèŠã
Rcn city mÊgler Kan kun sige at som kÞber hos Rcn city mÊgler, er det kun sÊlgeren som fÃ¥r en god oplevelse, havde desvÊrre noget i lejligheden som vi overtog, som ikke var i orden ved overtagels... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det tog kun 1 mÃ¥ned for RCN at sÊlge vores bolig. Vi er blevet mÞdt af et meget professionelt team der udover at arbejde bÃ¥de hurtigt of effektivt ogsÃ¥ har en stor viden om markedet. Vi kan pÃ¥ det v... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dit nÊste hjem er ikke bare mursten â det er minder, mennesker og muligheder. Hos RCN Bolig hjÊlper vi dig trygt og effektivt gennem en af livets stÞrste beslutninger â nemlig bolighandlen. Vi er en uafhÊngig ejendomsmÊglerkÊde med kontorer i Aarhus, Randers og Silkeborg. Vores tilgang er enkel: Med lokalt kendskab, mÃ¥lrettet markedsfÞring og en personlig service fÃ¥r du den bedste oplevelse og den rigtige pris. Her findes der ingen standardlÞsninger. Vi skrÊddersyr din bolighandel med det, der virker bedst i netop dit omrÃ¥de, for netop din boligtype og for netop dig.
M.P. Bruuns Gade 17, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- kontakt@rcnbolig.dk
- rcnbolig.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Energi, kÊmpe mÊglertalenter og huset solgt!
Rasmus m/kolleger på RCN Bolig i Silkeborg har solgt 2 huse for os på blot 6 mdr. - et effektivt og kompetent team, vi til enhver tid vil anbefale!
RCN Bolig har en engageret tilgang til kunden og til salgsarbejdet, og man har 100 % tillid til, at RCN's mÊglere kan lÞfte opgaven. Grundig feedback efter fremvisninger og personligt engagement fra alle på RCN - Rasmus, Victor, Martin og Stefan. VH SÞren og Jane
super god handel
super god handel, kÞbet gik rigtig hurtig , vores mÊgler Maria havde svar på alle vores spÞrgsmål og vi var trygge fra start til slut. Vi vil til enhver tid anbefale RCN bolig Randers og specielt Maria supersÞd og meget nÊrvÊrende og altid til at få fat i++++Maria TAK for at tage os under dine vinger
2 tilfredse kÞbere Viggo og Heidi
God behandling og hurtigt salg
Solgte min lejlighed gennem RCN i Silkeborg med Stefan som mÊgler. Den blev solgt efter mindre end 30 dage og til den aftalte pris. God behandling og vejledning gennem forlÞbet.
Rcn city mÊgler
Rcn city mÊgler
Kan kun sige at som kÞber hos Rcn city mÊgler, er det kun sÊlgeren som får en god oplevelse, havde desvÊrre noget i lejligheden som vi overtog, som ikke var i orden ved overtagelsen, hvilket blev påtalt, men der var ingen hjÊlp at hente hos Rcn city , havde håbet på at det var både kÞber og sÊlger som skulle have en ordentlig behandling, og ja ved godt at mÊgler er sÊlgers mand,
Så vÊr vågen når i skal overtage noget i samarbejde med Rcn city mÊgler

RCNbolig ããã®åç
Det tog kun 1 mÃ¥ned for RCN at sÊlgeâŠ
Det tog kun 1 måned for RCN at sÊlge vores bolig. Vi er blevet mÞdt af et meget professionelt team der udover at arbejde både hurtigt of effektivt også har en stor viden om markedet.
Vi kan på det varmeste anbefale Rami Alshaer. Allerede fra vores fÞrste mÞde har vi fÞlt os i trykke og sikre hÊnder.
Den samlede oplevelse har vÊret meget positiv
Jeg har vÊret rigtig godt tilfreds med Rasmus og RCNbolig Silkeborg i forbindelse med mit huskÞb i Hasselager.
Jeg valgte Rasmus som kÞberrådgiver, fordi jeg tidligere har mÞdt ham i forbindelse med salg af min egen bolig, hvor han også fremstod meget kompetent.
Det bekrÊftede han i den grad igen i kÞberrådgivningsforlÞbet.
Rasmus er dygtig og kender virkelig til spillet â bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder selve handlen og forhandlingen.
Noget af det, jeg isÊr har sat pris på, er hans gode kommunikation og grundige opfÞlgning. Han har vÊret hurtig til at svare og har fulgt op på utallige mails undervejs, hvilket har givet mig stor tryghed gennem hele processen.
Kompetent og professionel EjendomsmÊgler
Ungt og yderst kompetent team, med masser af gå-på mod. De leverer en meget professionel oplevelse og er super gode til at fÞlge op og informere, hvilket gÞr at man fÞler sig tryg gennem hele forlÞbet. vi fik vores hus solgt på tre en halv uge og det takket vÊre teamet ved RCN bolig. Rasmus og Martin fra RCN i Silkeborg har vÊret vores primÊre kontakter - kan varmt anbefale de 2 gutter og RCN bolig Silkeborg.
Vi har vÊret utrolig tilfredse medâŠ
Vi har vÊret utrolig tilfredse med kÞberrådgivningen, vi fik af Rasmus fra RCNbolig Silkeborg. Det har vÊret profesionel rådgivning fra start til slut med fuld fokus på vores Þnsker i kÞbeprocessen.
Vi giver vores varmeste anbefalinger.
KÞberrådgivning til UG!
Min kÊreste og jeg fik kÞberrådgivning gennem RCN Bolig Silkeborg - Rasmus var utrolig dygtig, og professionel. Han har Þje for detaljen, og fangede nogle vÊsentlige punkter. Jeg vil bestemt anbefale dette forlÞb til andre! :)
RCNbolig Randers har solgt mit hus pÃ¥âŠ
RCNbolig Randers har solgt mit hus på 20 dage. jeg har oplevet en dynamisk og ihÊrdig samarbejde. De var utrolig dygtig og havde altid god tid til spÞrgsmål, de lavede mange fremvisninger på få dage også tidelig om sÞndagen, Det er helt igennem en positiv oplevelse lige fra Rasmus kom ind fÞrste gang. Og stor tak til Melika for at fÞlge det helt til dÞrs.
Jeg kan kun anbefale dem for de gÞr det super godt.
Venligst
Birgit Fiil. SÊlger af GrenvÊnget 14
Det tog kun 25 dage for RCN at sÊlgeâŠ
Det tog kun 25 dage for RCN at sÊlge vores ejendom efter et forlÞb på 7 måneder hos anden mÊgler. Vi blev mÞdt med en entusiasme og professionel tilgang der skabte trykhed og en tro for os på at RCN var de helt rigtige til at få solgt vores ejendom.
Den gode marketing skabte mange fremvisninger fra fÞrste dag og vi blev båret igennem hele processen på bedste vis.
Vi anbefaler Elias fra RCN Bolig som jeres nÊste mÊgler.
Solgt til udbudsprisen under 24 timer
RCNbolig fandt en kÞber til vores lejlighed på under 24 timer!
Vi blev mÞdt af et meget professionelt team med stor viden om markedet, og de helt rette kompetencer til at finde kÞbere til netop vores lejlighed. Kort tid efter vi tog kontakt, blev det nÞdvendige materiale, som videoer, billeder samt diverse dokumenter oprettet, og RCNbolig sÞrgede for at få kommunikeret med os hele vejen igennem, hvilket gjorde salgsprocessen tryg og tillidsfuld.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med RCNbolig, som fik fuldt opgaven helt til dÞrs.
Vi kan varmt anbefale at vÊlge RCNbolig Ã
rhus City til andre.
God ejendomsmÊglerð
Kan fuldt anbefale detteâŠ
Kan fuldt anbefale dette ejendomsmÊglerfirma. Blev som kÞber fuldt helt til dÞren af sÊlger Rami som var inde i alle detaljer om boligen.
En helt igennem enestående oplevelse
En helt igennem enestående oplevelse, at få vores dejlige hjem gennem 30 år solgt gennem RCN Bolig. Solgt som skuffesalg på under 10 dage. Super professionel tilgang til opgaven af Sebastian Lind Laursen og Rami Alshaer, der med stor indlevelse i vores Þnsker og behov og et kÞberkartotek, der matcher det vi havde at byde på, lÞste opgaven for os til vores fulde tilfredshed, og som vi på det varmeste kan anbefale andre at gÞre brug af. Det der startede med en flyer i postkassen, blev til en rigtig god handel for både kÞber og sÊlger. Vi glÊder os nu til at overdrage vores dejlig hjem til en skÞn ung bÞrnefamilie.
Mit fÞrste âalene salg af husâ
Mit fÞrste âalene salg af husâ. Jeg kan kun anbefale RCN Bolig Silkeborg. Jeg fÞlte mig set og forstÃ¥et. Tryghed fra start til slut.. Det var sÃ¥ nemt,
Masser af info fÞr og efter hver fremvisninger.
Tryghed under hele salget. Hvad mere kan man Þnske sig
har haft en rigtig god oplevelse med atâŠ
har haft en rigtig god oplevelse med at kÞbe hus gennem Rasmus og Victor hos RCNbolig Silkeborg. De har vÊret professionelle, imÞdekommende og meget engagerede gennem hele processen, hvilket har givet os en stor tryghed fra start til slut. Dialogen har vÊret klar, Êrlig og effektiv, og de har altid vÊret lette at komme i kontakt med. Vi har oplevet, at de var gode til at forklare alle trin i kÞbsprocessen og fulgte op som aftalt. Samtidig har de haft vores interesser for Þje og givet kompetent rÃ¥dgivning hele vejen. Vi kan derfor varmt anbefale RCNbolig Silkeborg â og sÊrligt Rasmus og Victor â til andre, der stÃ¥r overfor at kÞbe bolig og Þnsker en tryg og professionel oplevelse.
Salg af lejlighed
Selv i et presset marked for lejligheder lykkes det at få solgt til en fornuftig pris
StÞrste anbefaling
Fra start til slut har vi vÊret så tilfredse med RCN bolig Silkeborg. Hele teamet har vÊret engageret og har stået til rådighed gennem salgsprocessen. Altid tid til spÞrgsmål og gode dialoger. Trods lidt lÊngere salgsproces på 11 måneder har de aldrig tvivlet på salget og har ydet en stor indsats udover forventet. Vi kan varmt anbefale RCN til salg og vil bruge dem igen når nÊste hus skal sÊlges.
En stor tak!
Min sÞn på 14 år skulle i erhvervspraktik og Þnskede at snuse lidt til ejendomsmÊglerbranchen.
Vi spurgte flere afdelinger af EDC, Nybolig og Danbolig men ingen af dem Þnskede at bruge ressourcer i to halve dage på en potentiel fremtidig ejendomsmÊgler.
RCNbolig Aarhus City var derimod frisk på opgaven og min sÞn har haft to super dage i erhvervspraktik hos dem.
En stor tak til Sebastian + Team fra RCNbolig Aarhus City, for at investere i fremtiden og give min sÞn et positivt indtryk af det at vÊre ejendomsmÊgler.
Jeg er sikker på, at de har det samme overskud til deres kunder!