ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helaas bij rijbwijs verlengen 2 x â¬.52.00 moeten betalen Eerste ston d op de RDW site bij verlenging niets gewijzigd ,dus gewoon accoord gegaan en op betalen gedrukt Helaas n rijbewijs ontvangen... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hele fijne ervaring met RDW inâŠ
Hele fijne ervaring met RDW in Waddinxveen. Ik heb daar een duitse DKW 1000 uit 1958 laten keuren. Deze wagen had alle duitse papieren en zelfs een TÃV tot 7/2027. Ik was de eerste klant die s'morgens om kwart voor 8 naar binnen reed en de man die keurde heeft ID-plaatje en chassisnummer gecontroleerd en vergeleken met de duitse documenten.....wagen was perfect gerestaureerd dus een half uurtje wachten en ik kon de wagen weer meenemen en het was klaar! Paar dagen later kwam het kenteken per post en verzekering even voor elkaar gemaakt. Nummerplaten met opgelegde cijfers en letters laten maken en rijden maar âºïž Veel mensen zeuren hier maar dat is echt niet nodig.
Je moet je zaken gewoon goed voor elkaar hebben âºïž Hulde en nog meer hulde voor de RDW ð
mensen mogen wel eens goed opgeleid worden
3x gebeld met RDW over een overlijdenskwestie, 3x een ander antwoord gekregen. Dan krijg je een mail die ook weer afwijkt en bel je opnieuw. Je vragen kunnen ze niet beantwoorden dus wil je doorverbonden worden met de persoon van wie je de mail hebt ontvangen. Antwoord: die zijn niet telefonisch bereikbaar, stuur een mail.
Jacintha was erg onaardig
Jacintha was erg onaardig, normaal kon je je scooter afmelden via de telefoon nu via rdw sloopbedrijf. allemaal geldklopperij. Liegen dat dat niet kon en lekker door je heen praten alsof je niet bestaat wat een slecht bedrijf is dit geworden. Die vent was een stuk vriendelijker.
Incapabele overheidsorganisatie
Net terug van mijn motor kopen, 3 uur onderweg naar naar Limburg krijg ik te horen dat de rdw mijn kenteken niet mag/kan vrijgeven omdat er 1 van de 4 andere kentekens in hetzelfde order een foutje zat wat dus wederom de rdw hun fout is, vervolgens mogens ze ook geen van de andere kentekens meegeven omdat ze te labiel zijn om door tegeven dat er 1 kenteken is vrijgegevn van het order waar 1 foutieve plaat tussen zit. Dus nu een motor maar nog zonder plaat top lui daar, net zo incapabel als de gemiddelde medewerker van een gemeentehuis.
Vandaag bij de rdw in WaddinxveenâŠ
Vandaag bij de rdw in Waddinxveen geweest voor het inkeuren van een Renault uit België.
Werd keurig op tijd van de afspraak geholpen door een vriendelijke mevrouw achter de balie.
Daarna het station in alwaar de keurmeesters het voertuig inspecteerden alles vlot geregeld op een klantgerichte manier. Henk de Vries
Ook online is ruk
Ook online is ruk. Nieuwe tenaamstellingscode aangevraagd kun je betalen. Kun je vervolgens de link niet openen⊠al 2 dagen niet. Fijn als je je auto probeert te verkopenâŠ
Ik heb een audi Q7 gekocht
Ik heb een audi Q7 gekocht, bleek na een paar maanden dat de trekgewichten niet op het kentekencard staat.
Omdat de Audi voor Dubai is gemaakt en bij importeren in Duitsland en Nederland geen trekgewichten is meegenomen, moet ik het nu regelen, maar helaas niets accepteren ze van het RDW.
Kan geen papieren van de fabrikant regelen, dus zit vast.
Heb 3 gezinsleden die gehandicapt zijn en ik moet een aanhanger mee nemen met rolstoelen, driewielfietsen en ander medische hulpmiddelen.
Slechte en op geld beluste organisatie.
Slechte en op geld beluste organisatie.
In 40 jaar 1 rekening vergeten en gelijk 450 boete.
Goede telefonische support
Goede telefonische support, nemen ook gelijk op. Dat kan je van weinig bedrijven zeggen!
Heel fijn geholpen door mevrouwâŠ
Heel fijn geholpen door mevrouw âHOITINGâ! Ze toonde begrip en medeleven in een lastige situatie, iets wat jammer genoeg nog te vaak ontbreekt bij de medemensen. Bedankt nogmaals via deze weg en het RDW mag blij zijn met zo een fijne medewerker.
Na melding vermissing rijbewijs in hetâŠ
Na melding vermissing rijbewijs in het buitenland keurig een mail ontvangen van de melding. Echter het opsturen van het papieren aanvraagformulier kan niet naar het buitenland en moet naar een postadres in Nederland en duurt 10 werkdagen. Handig die email en electronica. Kom op zeg. Dit moet veel en veel efficienter kunnen. Na telefonisch contact afgepoeierd en werd verteld "gewoon wachten".
Eindelijk papieren gekregen na 8 Maanden
Eindelijk papieren gekregen na 8 Maanden
Communicatief autistisch
RDW doet het innen van tolwegen in Zeeland. Totaal onduidelijk als je daar rijdt dat je zelf actie moet ondernemen om online de betaling te doen. Direct een herinnering/dreigbrief dat je een boete moet betalen. Communicatief is de RDW autistisch. Leer aan de voorkant beter en duidelijker communiceren RDW, dat scheelt jullie het versturen van veel dreigbrieven.
niet online aanvragen dus gewoon naar n stadhuis gaan voor verlenging
Helaas bij rijbwijs verlengen 2 x â¬.52.00 moeten betalen
Helaas n rijbewijs ontvangen alleen voor n brommer terwijl ik 80 jaar ben en bijna allee categorieen heb/had
naar n telefoon gesprek moest ik het nogmaar n keer aanvragen en weer betalen ditmaal wel n rijbewijs ontvangen met all caterogieen
Schandalig
Schandalig. Eerst ruim 25 minuten in de auto wachten tot de prinsjes de roldeur openen. Als je daarna binnen mag rijden is mij aangeleerd om netjes goedemiddag te zeggen. Daar wilde deze meneer die kennelijk niet van Nederlandse afkomst was niks van weten. Km stand werd er gesnauwd waarop je naar een stoel wordt gestuurd. Er kwam daarna pas een stageloper die kennelijk moest leren om een auto te keuren. Even daarna moest er een andere keurmeester worden geraadpleegd omdat men er kennelijk niet uit kwam. En als klap op de vuurpijl moesten de beide nog een kwartier samen een formulier op een laptop invullen. In de tussentijd liepen er meerdere "keurmeesters" die snel in een kantoor binnen gingen omdat ze, ik hoorde het ze zeggen: " anders zien ze ons van buiten staan en zeuren ze weer dat ze lang moeten wachten terwijl wij niks staan te doen". Hier moet echt de bezem doorheen! Dit is echt geldverspilling!
Wat een schijtinstelling
Wat een schijtinstelling.
Denk je netjes op tijd je rijbewijs te verlengen, 2 maanden voordat de huidige verloopt. Blijkt dat het nieuwe rijbewijs maar geldig is tot 10 jaar na de aanvraagdatum. Dus wordt je 2 maanden gekort op de geldigheid van je rijbewijs omdat je het op tijd verlengt. Wat verwachten ze dan? Dat mensen dit op het laatste moment regelen en dus een aantal dagen met een verlopen rijbewijs rondrijden? En moet dat serieus 52 euro kosten, wat een onzin allemaal..
Na inbeslagname van mijn rijbewijs inâŠ
Na inbeslagname van mijn rijbewijs in het buitenland ontzettend goed geholpen door het rdw.duidelijke en vriendelijke gesprekken.!!
Schorsen net een koehandel
De motorrijruigenbelasting gaat fors omhoog voor campers.
Nu kun je hem ook schorsen in die tijd dat je er niet mee rijd. Dat schorsen kost â¬88,05 voor campers jonger dan 15 jaar en â¬29,10 voor een camper ouder dan 15 jaar.
Een belachelijke regeling deze prijsverschillen voor dezelfde handeling.Waarom wordt er voor een nieuwe camper een hoger tarief genomen ? Puur diefstal omdat de administratieve handeling bij de RDW hetzelfde is.Zo gaat Nederland kapot met dit soort regeltjes.
RDW is corrupt
Moest een scooter omkeuren naar 45 km kenteken. De inspecteur was druk op zoek naar de kleinste reden om de scooter af te keuren. Nadat er wat aan de hand was kon ik ook nog extra bij betalen. Nu inmiddels 200 euro verder en dan duurt het ook nog eens 10 werkdagen om het in het systeem te verwerken wat is dit voor service. Gewoon een monopolie je kan dit nergens anders doen. Kortom gewoon crimineel dit.
Waardeloos rotbedrijf zero behulpzaam
Waardeloos rotbedrijf zero behulpzaam. BMW 325 heef alle terugroepaktie's gehad aantoonbaar.s.m.v. een brief van de dealer. Tevens zijn de terugtoepaktie's naar behoren afgemeld. Volgens de RDW zijn de terugroepaktie's niet gedaan en weigeren ze iedere mederwerking. Botte en zeer klantonvriendelijke medewerkers die steed dezelfde standaard zin op papier zetten hersenloze schepsels.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ