レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtigt og super let. Import af bil gik som smurt. Fra jeg ringede at synet var fÊrdigt til jeg kunne få nummerplader tog 6 minutter. Stor anbefaling herfra.

Hurtig kommunikation - god dialog - samt enormt hurtige til at fÃ¥ tingene til at ske. Var lidt presset, pga. der hurtigt skulle afgift + plader pÃ¥ min bil inden juleferien, og fra jeg godkendte ti... もっず芋る

Super hurtig service og en skarp pris. God rÃ¥dgivning, da jeg desvÊrre allerede havde startet beregning af nul-afgift hos SKAT med udsigt til flere ugers behandlingstid. Utrolig hurtig ekspedition (1... もっず芋る

䌁業情報

1. 車䞡手続代行業者
  2. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Realafgift - din partner til fastsÊttelse af registreringsafgifter på kÞretÞjer. Hos Realafgift tilbyder vi gratis forhåndsvurdering. Derfor, hvis du står i den overvejende proces om kÞb af kÞretÞj, kan du kontakte os med henblik på en gratis forhåndsvurdering af registreringsafgiften for dit kÞretÞj. Vores dedikerede mål er, at gÞre processen med så enkel og gnidningsfrit som muligt for vores kunder. Hos Realafgift har vi stor erfaring inden for området og er stolte af at tilbyde en omfattende service. Holdet består af dygtige eksperter specialiserede inden for fastsÊttelse af registreringsafgifter for el-biler, Hybrid personbiler, Fossile brÊndstofskÞretÞjer samt motorcykler. Vi står klar til at hjÊlpe dig hele vejen

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

71件のレビュヌ

Super hurtig service og en skarp pris. God rådgivning, da jeg desvÊrre allerede havde startet beregning af nul-afgift hos SKAT med udsigt til flere ugers behandlingstid. Utrolig hurtig ekspedition (1 time) samme dag som de tyske prÞveplader udlÞb. 6 stjerner herfra.

2025幎12月9日

Superb service!

Jeg kan nÊsten ikke fÃ¥ armene ned over den fantastiske service, jeg har modtaget. Min sag var pÃ¥ ingen mÃ¥de simpel – tvÊrtimod. Alt, hvad “systemet Danmark” kunne stille i vejen for, at jeg kunne importere min egen bil pÃ¥ udenlandske plader, blev stillet i vejen.
MEN både Christopher og Andreas var utroligt venlige, tålmodige og hjÊlpsomme i processen med at få lÞst alle udfordringerne.
Til sidst lykkedes det, og alt det arbejde, RealAfgift skulle udfÞre, blev håndteret hurtigt og effektivt.

En stor tak herfra – og en kÊmpe anbefaling!

2025幎11月17日

Very competent and flexible

Very competent and flexible. The guys took time (especially Andreas) to explain how the process works, how does the market look like now and really supported me until the final purchase and import of a premium car from Germany.

Highly recommended!

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Jeg kan trygt anbefale Realafgift.dk.

Jeg kan trygt anbefale Realafgift.dk.
Jeg har i februar 2025 importeret en 3 år gammel Volvo XC40 elbil fra Sverige og kontaktede Realafgift.dk en fredag efter frokost for at få fastsat afgift. I lÞbet af fredag eftermiddag fik jeg fastsat og betalt afgiften med fin vejledning af Christopher.

Jeg endte med at betale 1.250 kr i administrationsgebyr + knap 1.000kr i afgift + 200kr i "risikotillÊg". Dvs ialt ca. 2.400kr hos Realafgift.dk.

Jeg havde nogle dage fÞr forespurgt på den samme bil hos Motorkompagniet Danmark, og de skulle have ialt 7.000kr for samme ydelse. Jeg sparede altså 4.600kr. ved at vÊlge Realafgift.

Motorkompagnet Danmark skulle have et gebyr på 149,-kr for forhåndsvurdering + et administrationsgebyr (2.500kr). Derudover vurderede de afgiften (inkl. risikotillÊg) til ca. 4.500kr, hvilket var 5 gange så hÞjt som Realafgift.dk. De kunne ikke forklare mig hvorfor deres vurdering var så hÞj (også i forhold til andre tilsvarende bilers vurdering, som jeg kunne finde på SKATs hjemmeside).

2025幎2月21日
自発的なレビュヌ

Yderst fair behandling og pris

Havde sÞgt rundt på nettet og fandt frem til Real Afgift. Ringede til dem og fik svar på mine spÞrgsmål, samt de gjorde mig opmÊrksom på "momsdÞds reglen" Så synes jeg fik en god behandling til en fair pris. Det hele gik smertefrit efter bilen var afhentet og jeg fik den toldsynet.
Skal jeg selv importer bil en anden gang, ved jeg hvor jeg skal henvende mig.

2024幎12月5日

SUPER SERVICE

SUPER SERVICE, og kompetente medarbejder👍👍 Andreas er MEGET hjÊlpsom og gÞr et godt stykke arbejde👍 jeg sparede en del penge pÃ¥ min beregning modsat konkurrenterne 👍👍 kunne man give 6 stjerner havde de fÃ¥et det👏🏻👏🏻

2024幎10月30日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og god pris!

Super behagelig oplevelse. Brugte deres formular på hjemmesiden - et par timer senere, blev jeg ringet op og fik en rigtig god og praktisk gennemgang af den videre proces. Herefter var jeg ret afklaret med, at jeg ville bruge dem. Hvilket jeg ikke har fortrudt. Prisen er utrolig skarp. Kan kun anbefale deres service, hvis du skal importere bil :)

2024幎9月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。