Rebil レビュヌ 797

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Salg av bil har aldri vÊrt enklere! Rebil er svÊrt praktisk Ã¥ bruke, og lett Ã¥ forholde seg til. De har en fantastisk og Ã¥pen service, ingen skjulte utgifter eller ting med smÃ¥ skrift. De tar seg av... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rebil salgshjelp er helt rÃ¥tt ! Beste service jeg har vÊrt borti. Tar seg god tid til Ã¥ svare pÃ¥ hva enn man lurer pÃ¥. Svarer til og med nÃ¥r man minst skal forvente at noen svarer klokk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Veldig fornÞyd med at prisen var billigere enn Ã¥ legge ut annonsen pÃ¥ finn selv. Det var enkelt Ã¥ legge ut bilen sin informasjon og nÃ¥r AI lagde teksten for deg. Kundeservicen av Tormond var 10/10. Ku... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Motorveien til riktig bil. KjÞp og få finansiering med noen få klikk. Få bilen levert hjem gratis innen 24 timer.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

797件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 96に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Effektiv salgsprosess

Effektiv salgsprosess. Når bilen var levert, var pengene på konto. Anbefales dersom man Þnsker et raskt salg

2026幎4月15日

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi er veldig glade for å hÞre at du fikk rask respons, god kundebehandling, og at prosessen gikk som den skulle!

Rask og bra service

Rask og bra service
Min opplevelse er veldig positiv, rask og god kundeservice og rask avklaring på salg og henting av bil.

2026幎4月14日

Hei Jan!

Mvh Team Rebil

Salg av bil har aldri vÊrt enklere!

Salg av bil har aldri vÊrt enklere!
Rebil er svÊrt praktisk å bruke, og lett å forholde seg til. De har en fantastisk og åpen service, ingen skjulte utgifter eller ting med små skrift. De tar seg av alt rundt salg, fra transport av bil, klargjÞring av bil, papirer, omreg. etc. For oss som kunde er prosessen bekymringsfritt. Det er viktig med tålmodighet; selv om selgerne er svÊrt dyktige, kan de ikke styre markedet, salg av bil tar av og til tid, men du blir godt fulgt hele veien.
Jeg selger lett igjen gjennom om sjansen byr seg!

2025幎10月15日

Hei Stian!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Det er veldig hyggelig å hÞre at både veiledere og selgere har bidratt til en god opplevelse, og at prosessen har vÊrt både effektiv og ryddig.

Fast and professional help

Fast and professional help throughout the entire process from advertising to sales contract. Very satisfied with both the automated processes and personal follow-up via email, text message and phone calls.

2026幎4月14日

Hi Stein!

Thank you so much for your feedback!

We are very happy to hear that you received a quick response, good customer service, and that the process went smoothly!

Best regards, Team Rebil

Min kontaktperson i Rebil var utrolig

Min kontaktperson i Rebil var utrolig kundevennlig. Prosessen var rask, ryddig og pålitelig. Anbefales på det sterkeste.

2026幎4月10日

Hei Nina!

Mvh Team Rebil

Billigere og enklere enn å legge ut bilen på Finn selv

Veldig fornÞyd med at prisen var billigere enn å legge ut annonsen på finn selv. Det var enkelt å legge ut bilen sin informasjon og når AI lagde teksten for deg. Kundeservicen av Tormond var 10/10. Kunne ringe han når som helst og han svarte.

2026幎4月9日

Hei Torjus!

Mvh Team Rebil

Hadde en god avtale pÃ¥ kjÞp av min

Hadde en god avtale pÃ¥ kjÞp av min bil,men i siste liten oppdaget jeg feil pÃ¥ bilen som gjorde at jeg ikke Þnsket Ã¥ selge i den tilstanden,for min egen del og dÃ¥rlig samvittighet.men ble mÞtt med respekt og forstÃ¥else🙂👌sÃ¥ vil absolutt anbefale disse,seriÞse og ryddige folk

2026幎4月8日

Hei Ole!

Anbefales!

Veldig fornÞyd med hele prosessen og oppfÞlgningen underveis. Mulighet for selv å kunne påvirke pris samtidig som man får gode anbefalinger. Rebil anbefales om man vil selge bil men ikke stå for alt det praktiske selv, samtidig som man får enn god pris til slutt!

2026幎3月30日

Hei Jakob

Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glad for å hÞre at du er fornÞyd med prosessen og kundeservicen.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss ved ditt neste salg eller kjÞp!

Mvh Team Rebil

God service. Godt utvalg. Mye å velge i av biler.

2026幎3月31日

Hei Toril!

Takk for hyggelig tilbakemelding, supert å hÞre at du er fornÞyd!

Mvh Team Rebil

Rebil salgshjelp er helt rått !

Rebil salgshjelp er helt rått !

Beste service jeg har vÊrt borti.

Tar seg god tid til å svare på hva enn man lurer på.

Svarer til og med når man minst skal forvente at noen svarer klokken 22 på kvelden !
Vil nevne et fornavn hos Rebil som gjorde dette til en leik
Tormod står på og hjelper til med alt jeg lurer på og svarte meg 22 på kvelden.

Stor ros til Rebil og hva dere får til.

2026幎3月30日

Hei Thomas!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Bryter avtaler. Frarådes.

Jeg inngikk en avtale med dette firmaet om salg av bil. Firmaet trakk seg i ettertid uten saklig begrunnelse, og ga motstridende forklaringer. Dette fremstår som lite profesjonelt og lite tillitvekkende. Jeg vil på det sterkeste fraråde andre å inngå avtaler med dette firmaet.

2026幎3月26日

Hei Stian!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår godt at dette oppleves frustrerende, og beklager for problemene som har oppstått i denne saken.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vi vil se nÊrmere på saken for å forstå hvordan dette skjedde og forbedre våre rutiner.

Ta gjerne kontakt dersom du har spÞrsmål eller Þnsker en videre gjennomgang.

Tumbs up!

Quick response, very good guidance throughout the entire process and very professional from A to Z. From first contact to handover and payment for the car: 6 days.

2026幎3月26日

Hi BjÞrn!

Thank you so much for your feedback!

Best regards, Team Rebil

Intuitivt

Intuitivt
Et lettvint og sikkert system

2026幎3月23日

Hei!

Takk for hyggelig tilbakemelding, supert å hÞre at du er fornÞyd!

Enkelt og greit

Enkelt og greit. Sendte inn bilder og info vedr bilen min. Så litt småpruting begge veier for en pris som funket for begge parter. Enighet, Kontrakt og de hentet bilen på adressen jeg oppga. Penger på konto dagen etter. Hyggelige folk å "forhandle" med.

2026幎3月12日

Mvh Team Rebil

PrÞvde å selge bilen via Rebil

PrÞvde Ã¥ selge bilen via Rebil, men ble veldig skuffet over budet. Fikk tilbud pÃ¥ ca. 45 000 kr for en bil som tilsvarende modeller ligger ute for rundt 100–110 000 kr pÃ¥ Finn.

Jeg forstår at de skal tjene penger og ta hÞyde for risiko, klargjÞring og garanti, men dette oppleves som altfor lavt. Differansen blir rett og slett for stor.

Anbefaler Ã¥ sjekke hva bilen din kan gÃ¥ for privat fÞr du takker ja til et bud her – du kan potensielt fÃ¥ betydelig mer ved Ã¥ selge selv.

2026幎3月18日

Hei Benjamin!

Takk for din tilbakemelding.

Med vår tjeneste for salg av bil, er tilbudet man mottar som selger 100% uforpliktende. Vi gjÞr det vi kan for å alltid kunne gi konkurransedyktige tilbud. Mange Þnsker å sjekke pris på bilen sin, som er grunnen til at vi gir en prisindikasjon selv om det er stor variasjon i hva man kan forvente å selge bilen for i dagens marked.

Uansett, som selger av bil forplikter man seg ikke til noe dersom man Þnsker å sjekke hva vi kan tilby for bilen.

UseriÞse?

Mistenker at mange av anmeldelsene her er falske, eller skrevet av Rebil selv. Jeg har prÞvd de med to biler, og fått "skambud" begge gangene. Ja, jeg skjÞnner at de skal tjene penger, og at de tar all risiko, men når de forventer en fortjeneste på over 100.000,- på en bil som er verdt 250.000,- da blir det useriÞst for min del.

2026幎3月18日

Hei Erik!

Takk for din tilbakemelding, beklager at du hadde denne opplevelsen.

I dette tilfellet har vi hentet inn pris på bilen fra vårt forhandlernettverk.

Mange Þnsker å sjekke pris på bilen sin, som er grunnen til at vi gir en prisindikasjon selv om differansen kan vÊre stor i tilfeller som dette. Her kunne vi nok vÊrt tydeligere i kommunikasjonen av prisen opp mot markedet, og det tar vi til etterretning fremover.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。