Dette var veldig lettvint og ryddig. Raske tilbakemeldinger og de gjÞr som avtalt med det lille ekstra. KjÞpte bilen usett; og det var som forventet og avtalt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kjÞpte en brukt BMW X1, og etter kjÞpet dukket det opp noen feil som ikke var opplyst pÃ¥ forhÃ¥nd â blant annet defekt hjuloppheng, DAB-radio som egentlig viste seg Ã¥ vÊre FM og baklykter som mÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
T.A Auto hadde drÞmmebilen da jeg skulle bytte min Passat GTE. Kommunikasjon i forkant av salget ble hÃ¥ndtert pÃ¥ en effektiv og trygg mÃ¥te. Lokalene var innbydende og tilrettelagt for en... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lidenskap - Du kan stole på! Velkommen til en visning og uforpliktende bil prat, vi setter av god tid til deg som kunde. https://www.finn.no/car/used/search.html?orgId=8450145&sort=PUBLISHED_DESC
ãã«ãŠã§ãŒ
- taauto.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Dette var veldig lettvint og ryddig
Aanrader!
Nadat ik schade had gereden aan mijn auto, heb ik deze aan hun verkocht. Ze waren communicatief duidelijk en ik wist meteen wat de bedoeling was. Eerst zouden ze de auto na 2 weken ophalen ivm hun planning. Toen kreeg ik een week eerder een telefoontje dat ze in de buurt waren en de auto meteen konden ophalen. Geweldig! Ze kwamen op de vermeldde tijd aan en waren heel vriendelijk. Zelfs met een paar kleine foute vermeldingen vanuit mijn kant, namen ze de auto voor het afgesproken bedrag mee. Ik zou ze zeker aanraden om je auto aan te verkopen!
Good choice
I am happy with the car I bought from them, itâs a serious shop with 5 star service and they have been always happy to help me. Thank you Kenan!
Styr unna
Styr unna! Vi fÞler oss grundig lurt etter kjÞp av bil her. De svarer ikke pÃ¥ konkrete spÞrsmÃ¥l, og Ã¥penbare forbrukerrettigheter blir ignorert. Det virker som de ikke kjenner â eller velger Ã¥ overse â lovverket de er forpliktet til Ã¥ fÞlge.
Opplevelsen har vÊrt bÃ¥de ubehagelig og utrygg. Bilen ble omtalt som âstrÞken og helt uten feilâ fÃ¥ dager fÞr levering, men virkeligheten var en helt annen. Selv om bilen var godt tatt vare pÃ¥ av forrige eier, unnlot selger Ã¥ informere om bÃ¥de kosmetiske mangler og tekniske feil. En lakkskade ble nevnt i kontrakten, men ble fremstilt som ubetydelig â i realiteten var den langt mer omfattende.
Da vi tok dette opp med selger, ble vi mÞtt med en arrogant og lite lÞsningsorientert holdning. Til tross for lÞfter om å rydde opp, har vi ikke sett noen reell oppfÞlging. Saken er nå oversendt Forbrukertilsynet.
Etter vår erfaring fremstår dette som useriÞst og uprofesjonelt. Anbefales ikke.
Anbefaler ingen å kjÞpe bil herifra
Anbefaler ingen å kjÞpe bil i fra TA Auto. Ble rundlurt.
Reklamasjon
hei, KjÞpte en flott DirektÞr bil BMW 745 le hos Ta Auto og bilen var kjempeflott, fikk et problem med en dÞrheis som var Þdelagt men dette ordnet de raskt opp i da det ikke ble dekket av Garanti som var kjÞpt til bilen
så dette var en fin Bruktbilopplevelse.
De har jo et fantastisk utvalg av flotte biler...så blir nok en tur innom neste gang jeg skal ha noe kjekt.

T.A Auto ããã®åç
Ã¥ fÃ¥ et slikt skambud pÃ¥ en innbytteâŠ
Ã¥ fÃ¥ et slikt skambud pÃ¥ en innbytte bil gjorde meg bare irritert og jeg angrer jeg spurte demâŠsikkert hyggelige folk osv, men det fÃ¥r vÊre grenser

T.A Auto ããã®åç
Alle fordommer du har mot bilselgere ble bekreftet.
Jeg kjÞpte en brukt BMW X1, og etter kjÞpet dukket det opp noen feil som ikke var opplyst pÃ¥ forhÃ¥nd â blant annet defekt hjuloppheng, DAB-radio som egentlig viste seg Ã¥ vÊre FM og baklykter som mÃ¥tte byttes.
Jeg tok kontakt og la frem saken, og ble mÞtt med benektelse for tidligere innrÞmmelser av mangler, og når det ble motbevist, ny påstand om at alt det jeg tok opp var ting som uansett var å anse som normal slitasje. Fullstendig useriÞse.

T.A Auto ããã®åç
Holder ikke OPPLYSNINGSPLIKTEN sin.
KjÞpte en bil der i fjor sommer. Mitsubishi outlander phev 2016mod. Km 100.000.
Jeg var så dumt å kjÞpte bilen usett gjennom tlf, men stolte på selger at de holdt seg til opplysningsplikten.
Spurte selger om det var steinsprut/rust på bilen? Fikk da beskjed om at det var litt på panseret, men at dette skulle lakkes fÞr overtakelse.
Når jeg endelig fikk bilen levert (med trailer), så såg det ut som noen hadde "skutt bilen/lakken med hagle". De fortalte meg at bilen/ panseret skulle bli lakket, men her såg det ut som de hadde lappet/lakket hullene med blanko.(panser,tak, og begge sider på bilen.
BILEN HADDE TRENGT OMLAKERING flere steder!
Det var steinsprut/sprekk i frontrute, steinsprut på fÞrervindu, vann i ryggelys, dårlig/ingen ac varme. Fikk sjekket bilen under, og der var det masse rust under bilen. (Nå må hjullager skiftes, men det er nå sånn som kan skje).
Ingenting av dette ble jeg fortalt om fÞr kjÞpet.
Tok kontakt med de, men da sa de at dette var en eldre bil og man må forvente dette. Ingen kan/skal forvente så dårlig kosmetisk tilstand, når man ikke blir opplyst om dette fÞr kjÞp/salg. Tok kontakt flere ganger, fikk tilslutt 3000 i kompensasjon.
Jeg har aldri opplevd at en selger ikke fÞlger opplysningsplikten sin, og fraskriver seg dette. Men her gjorde de dette uten å nÞle.
Anbefaler ikke å kjÞpe bil usett av disse. Sitter igjen med en fÞlelse at jeg har blitt lurt desverre.

Var pÃ¥ finn da jeg kom over BMW 435IâŠ
Var pÃ¥ finn da jeg kom over BMW 435I som TA Auto hadde inne, di hjalp meg med Ã¥ sende lÃ¥nesÞknad Ã¥ nÃ¥r dette va iorden sÃ¥ fikset di bÃ¥de forsikring og betalte omreg for megðNÃ¥r jeg henter bilen sÃ¥ sÃ¥g jeg 2 av dekkene bak var ganske slitt Ã¥ mÃ¥tte byttes ganske snart samt sÃ¥ va det skade pÃ¥ hÞyre fram dekk, sende bilde til Ta auto Ã¥ fikk tilbake svar: Dette skal du ikke tenke pÃ¥ her skal vi orne 4 nye dekk til deg uten du skal betale noe!ð¥ºð±ðikke nokk med det sÃ¥ spÞrte jeg fint om Ã¥ fÃ¥ bilen fullt opp med drivstoff, det var absolutt ingen problemð, etter 1 dag sÃ¥ gikk multireim pÃ¥ bilen dette stresset jeg ikke over for jeg viste at disse folkene orner opp og det gjrode di, bilen leverte jeg til verksted der den blir fikset + 4 nye dekk !! Halloo?ð Slik service har jeg aldri opplevd noen gang dette mÃ¥ jeg bare si var utrolig fint gjort av TA Auto Ã¥ gjÞreðEr absolutt ingen tvil hvor neste bil kjÞp blir henneð¥°ð¥°

Veldig godt fornÞyd med kjÞpt av C63SâŠ
Veldig godt fornÞyd med kjÞpt av C63S AMG.

god service!
Veldig god service og hyggelig selger. Kom til og med for å vise bil etter 23 på kvelden da jeg bor langt unna Drammen og det passet med en annen reise jeg hadde. Raske svar på meldinger.

Jeg anbefaler absolutt ikke TTAuto AS
Jeg anbefaler absolutt ikke TTAuto AS! Jeg kjÞpte en Porsche fra dem og opplevde manglende profesjonalitet og ansvarsfraskrivelse. Allerede kort tid etter kjÞpet viste det seg at bilen hadde problemer â firmaet tilbakebetalte pengene for den fÞrste feilen, men etter ett Ã¥r med problemer hos Porsche-service, hvor de til slutt konkluderte med at girkassen mÃ¥tte byttes, valgte TTAuto AS Ã¥ fraskrive seg alt ansvar. I tillegg er deres ansatte ikke til Ã¥ stole pÃ¥ â de lover én ting pÃ¥ telefonen, men benekter det senere hvis det ikke stÃ¥r i en SMS.
Jeg kommer ikke til å la denne saken ligge! Sammen med min advokat vil jeg fÞlge den helt til slutten for å advare andre mot dette firmaet. Hvis jeg vinner saken, vil jeg publisere resultatet på nettet, slik at alle vet hvem de har med å gjÞre. Hold dere langt unna TTAuto AS!
Super service
En utrolig profesjonell bilselger og super service. Vi har kjÞpt bil her og senere, helt uavhengig, solgt en bil. Raske og effektive!

dårlig service med garanti
synes servicen etter kjÞp av bil med garanti er ikke det beste..

KjÞpte nettopp drÞmmebilen hos TA AutoâŠ
KjÞpte nettopp drÞmmebilen hos TA Auto (Porche Cayenne). Jeg opplevde kommunikasjonen som god i forhold til bilens tilstand (fikk tilstandsrapport) og hele salgsprosessen gikk smidig og vennlig for seg. De har tiltalende lokaler og et bredt spekter av spennende biler.

T.A Auto ããã®åç
Styr unna disse useriÞse folkene
Virket svÊrt imÞtekommende og alt virket veldig bra, helt til jeg omsider fikk levert bilen til Oslo. Kort tid etter at jeg hadde fått bilen fikk jeg en vibrasjon i bilen, varslet om dette og fikk beskjed om å kjÞre bilen til et lokalt verksted for å finne ut hva det var. Der viste det seg at bÊrearmer på bilen måtte byttes og hÞyre bakdekk var slitt ned til korden. Det viste seg også at bremsene bak måtte byttes, slitt inn til stålet og måtte ha nye skiver og klosser. Dette nektet Taauto var et problem når de hadde bilen og vil ikke betale reperasjonene. De sendte meg så en tilstandsrapport for og bevise sin uskyld. Der kommer det klart frem at hÞyre bakdekk var utslitt og rett og slett farlig å kjÞre med. Så bÊrearmene måtte allerede byttes når de hadde bilen. Måtte krangle lenge om dette, og til slutt skulle de sende 2 nye bakdekk på "goodwill"... Dette tok lang tid og bilen ble ikke klar til påske for å si det slik. Bilen stod på verksted i nesten 1mnd. Og når de endelig sendte 2 nye bakdekk, sendte de et par billige SOMMERDEKK.. De viste godt at det var vinterdekk det var snakk om. Og når de endelig sendte vinterdekk, sendte de ikke hakka 8 som det stod på bilen. Da sendte de nok engang billigdekk. Så nå sitter jeg igjen med en stor verkstedregning og en enorm frustrasjon mot dette firmaet som reklamerer med kunden i fokus og alt det der. Bare tull. Så fort det blir problemer blir vennligheten og servicen borte. Så jeg anbefaler ingen å handle fra disse useriÞse folkene.
HOLD DERE VEKKE!
En av de verste opplevelsene jeg har vÊrt borti! Vi er en familie på 5, med tre unger, som var på jakt etter ny bil, så vi kjÞrte ut til TA auto. Der virket de veldig hyggelige ut, mannen min prÞvekjÞrte bilen i 2 minutt, og vi ble enige om å kjÞpe en Ford s-Max til 80 000kr, som var EU-godkjent en mnd fÞr vi kjÞpte den. Den ble kjÞpt i slutten av november.
Tre uker etterpå, laget bilen en rar lyd, så vi tok den på verksted. Der fant de ut av at bremseklosser er helt nedslitt, burde ikke vÊrt EU-godkjent, lambdasonde må byttes, luftfilterboks henger ikke på plass (!), dysene må skiftes, og alt kommer hvertfall på 45 000kr, belÞpet kunne bli hÞyere dersom de fant mer, mens de fikset på bilen fikk vi beskjed om. PrÞvde å ringe TA auto, fikk beskjed om at garantien ikke dekket noe, de tok ikke ansvar. «Dere prÞvde kjÞrte jo bilen» fikk vi beskjed om. En avdekker ikke slike mangler, ved å prÞvekjÞre bilen i 2 minutt⊠Forhandler sa «ta en kopp kaffe, og godt nyttår, og slang på rÞret.
Noe av det frekkeste, og mest useriÞse jeg har vÊrt borti. Hold dere vekke, for alt det er verdt! Frekke mennesker og useriÞse forhandlerâŠ

T.A Auto leverte drÞmmebilenâŠ
T.A Auto hadde drÞmmebilen da jeg skulle bytte min Passat GTE.
Kommunikasjon i forkant av salget ble håndtert på en effektiv og trygg måte.
Lokalene var innbydende og tilrettelagt for en god opplevelse.
Salgs og finansierings prosessen ble håndtert sÞmlÞst og effektivt.
Takk til Kenan hos T.A Auto som leverte drÞmmebilen og en fin prosess.
Mvh, Steffen S Kristiansen

2014 modell e63 s Amg
KjempefornÞyd med kjÞpet av en 2014 modell e63 s Amg hos T.A Auto.
Veldig behjelpelige folk som er lett og forholde seg til.
De hjalp til med en god avtale på finansiering, hentet oss på flyplassen, og hadde en god dialog hele veien.