Recepty.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

䌁業情報

1. 蚺療所

圓該䌁業による蚘述

Recepty.pl to nowoczesny polski serwis telemedyczny, którego celem jest ułatwienie pacjentom dostępu do konsultacji lekarskich online oraz legalnych i bezpiecznych usług z zakresu e-zdrowia. Platforma została stworzona z myślą o osobach, które cenią wygodę, oszczędność czasu oraz jasne i przejrzyste procedury medyczne, bez konieczności wychodzenia z domu. Za pośrednictwem recepty.pl pacjenci mogą skorzystać z konsultacji z wykwalifikowanymi lekarzami, prowadzonych zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz aktualną wiedzą medyczną. KaÅŒda konsultacja odbywa się na podstawie indywidualnej ankiety medycznej i – w razie potrzeby – dodatkowego kontaktu z lekarzem, co pozwala na rzetelną ocenę stanu zdrowia pacjenta. Serwis działa w oparciu o wysokie standardy bezpieczeństwa danych oraz ochrony prywatności. Dane pacjentów są przetwarzane zgodnie z RODO, a cała infrastruktura techniczna została zaprojektowana z myślą o poufności i niezawodności. Recepty.pl stawia na prostotę obsługi, przejrzystą komunikację oraz partnerskie podejście do pacjenta. Platforma jest stale rozwijana, aby odpowiadać na realne potrzeby uÅŒytkowników i dostosowywać się do zmieniających się wymagań rynku usług medycznych online. Opinie uÅŒytkowników są dla zespołu recepty.pl cennym źródłem informacji i impulsem do dalszego doskonalenia jakości obsługi oraz funkcjonalności serwisu.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち2の評䟡

lekarz nie chcial wystawic mi recepty mimo zgody rodzica i pokazanych badan

chciala bym zglosic skarge na zagranicznego lekarza ktory juz 2 raz zglaszal sprzeciw do przedluzenia mi recepty na leki dobrane do mnie podczas wizyty stacjonarniej w oparciu o usg i wyniki badan krwi itp. mimo zgody rodzica dalej byl problematyczny i wystawil mi recepte tylko na 1 opakowanie

2026幎9月12日

Recepty.pl からの回答

Dzień dobry Pani Maju, dziękujemy za przekazanie opinii. Rozumiemy, ÅŒe decyzja lekarza dotycząca liczby przepisanych opakowań mogła być dla Pani niezadowalająca.

Chcielibyśmy jednak podkreślić, ÅŒe w Recepty.pl kaÅŒda decyzja o wystawieniu recepty oraz ilości przepisanego leku naleÅŒy wyłącznie do lekarza i jest podejmowana indywidualnie na podstawie informacji uzyskanych podczas konsultacji oraz przedstawionej dokumentacji medycznej. Sam fakt wcześniejszego stosowania danego leku nie oznacza automatycznie moÅŒliwości wystawienia recepty w oczekiwanej ilości.

JeÅŒeli chciałaby Pani zgłosić zastrzeÅŒenia dotyczące przebiegu konsultacji, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta. Zweryfikujemy sprawę indywidualnie.

5぀星のうち1の評䟡

2026幎8月3日

Dzień dobry,
przykro nam, ÅŒe konsultacja nie spełniła Pana oczekiwań. W przypadku niektórych świadczeń lub terapii konieczne jest skorzystanie z dedykowanej konsultacji lekarskiej, która obejmuje szerszy wywiad medyczny i ocenę lekarza. Informację tę przekazaliśmy równieÅŒ podczas rozmowy telefonicznej, proponując rozwiązanie satysfakcjonujące dla Pana.

Jeśli chciałby Pan wrócić do tej sprawy, zapraszamy do kontaktu: kontakt@recepty.pl. Chętnie pomoÅŒemy.

Zespół Recepty.pl

5぀星のうち1の評䟡

Masakra

Lekarz nie dla mi recepty o którą prosiłam. Straciłam 59 zł. Masakra

2026幎2月23日

Recepty.pl からの回答

Dzień dobry Pani Marzeno, przykro nam, ÅŒe konsultacja nie spełniła Pani oczekiwań i wywołała rozczarowanie. W serwisie Recepty.pl pacjent wykupuje konsultację lekarską w formie teleporady, natomiast decyzja o wystawieniu e-recepty zawsze naleÅŒy wyłącznie do lekarza. Lekarz działa niezaleÅŒnie, zgodnie z aktualną wiedzą medyczną, zasadami etyki zawodowej oraz obowiązującymi przepisami prawa i moÅŒe odmówić wystawienia konkretnego leku, jeśli w jego ocenie nie ma wystarczających wskazań medycznych lub konieczna jest dodatkowa diagnostyka bądź dokumentacja.
Rozumiemy, ÅŒe sytuacja, w której oczekiwany lek nie zostaje przepisany, moÅŒe być frustrująca. Warto jednak podkreślić, ÅŒe wskazanie leku przez pacjenta w formularzu stanowi informację dla lekarza, a nie gwarancję jego wystawienia. Celem konsultacji jest ocena medyczna i zapewnienie bezpieczeństwa terapii.
Jeśli ma Pani wątpliwości dotyczące przebiegu konsultacji lub chce Pani, abyśmy zweryfikowali tę sytuację indywidualnie, zachęcamy do kontaktu: kontakt@recepty.pl - przeanalizujemy sprawę i udzielimy szczegółowych wyjaśnień. Zespół Recepty.pl

5぀星のうち5の評䟡

Szybko i profesjonalnie przeprowadzona

Szybko i profesjonalnie przeprowadzona konsultacja.

2026幎2月11日

Recepty.pl からの回答

Dzień dobry Pani Anno, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i miłe słowa. Cieszymy się, ÅŒe konsultacja przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Å»yczymy duÅŒo zdrowia i w razie potrzeby pozostajemy do dyspozycji :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。