Nie wiem jakim trzeba byc palantem ÅŒeby to casino oceniaÄ na 2. Od 20 lat gram w róŌnych casinach i jest to jak dotychczas najlepsze jakie znam. Zawsze wypÅacajÄ wygrane a noe miaÅem ich pob500 czy 10... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nie polecam. PrzelaÅem pieniÄ dze na konto bankowe popeÅniÅem bÅÄ d, wpisaÅem bÅÄdny kod SWIFT. BÅÄ d byÅ mojej winy to siÄ zgadza natomiast napisaÅem do operatora pÅatnoÅci, który poinformowaÅ mnie , ÅŒe... ãã£ãšèŠã
Je to jasnej SCAM, jak tu pÃÅ¡ou lidi (ne zamÄstnanci a placeny pÅÃspÄvky) nedajà vám şádnÜ bonus na zaÄátku a po poslánà penÄz hrozà krádeÅŸ karty a tÃm i penÄz na ni. Já naÅ¡tÄstà pouÅŸil jednorazovku n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I would totally recommend it,greatâŠ
I would totally recommend it,great casino!!
Scame.
Scame.
My credit card was stolen and no refundarion of my.money.
I solve this problem even in bank.
Same scamers are bp-wallet.com.
They cooperate with this same casino.
SCAM
SCAM , nawet jak wygrasz to i tak zabiorÄ mówiÄ c ÅŒe uÅŒywasz bugów . Frajerstwo
Spróbujesz?!? Nie poÅŒaÅujesz.
Szczerze z caÅego serduszka mogÄ poleciÄ to kasyno, posiada on naprawdÄ extra bonusy. Nie pamietam kiedy ostatni raz ktoÅ albo coÅ daÅo mi taki zastrzyk adrenaliny. Swietna zabawa. NaprawdÄ, spróbujesz a nie poÅŒaÅujesz. Szukasz zastrzyk adrenaliny? Dobrze trafiÅeÅ. W âBET ON REDâ adrenalina gwarantowana. Sztosss 100/10.
Dobre kasyno
Witam!
Polecam kasyno, jest sporo bonusów, wielki wybór gier, prosta nawigacja i szybka obsÅuga klienta
Witam ,polecam
Witam , sprawna obsÅuga klienta , brak problemów z wpÅatami , generalnie kasyno bardzo na plus ,polecam
GorÄ co polecam kasyno RedonBet.com
GorÄ co polecam kasyno RedonBet.com! Kasyno zapewnia wyÅmienitÄ zabawÄ i doznania dziÄki Åwietnemu wyborowi dostawców i aktywnemu wsparciu technicznemu. Do tego dodatkowo dochodzÄ bardzo czÄste bonusu dla gracza, które bardzo lubiÄ. Doceniam kasyno szczególnie za support przy korzystaniu z tego najlepszego kasyna. MiaÅem problem i z ich pomocÄ go rozwiÄ zaÅem, by cieszyÄ siÄ grami i rozrywkÄ na RedonBet.com
Dobrej jakoÅci kasyno
Dobrej jakoÅci kasyno, sporo bonusów jak i dodatków, przyjemnie siÄ gra, obsÅuga chat live równieÅŒ na+ polecam
Redonbet is a good site to play
Redonbet is a good site to play, they have fast withdrawal and very fast live chat. The only problem itâs have not a lot of popular providers but I think they fix that as soon as possible
Kasyno któremu moÅŒna zaufaÄ
Kasyno z mocnÄ grupÄ wsparcia technicznego. Live czat i obsÅuga 5! Nie brakuje równieÅŒ gier do wyboru,do koloru. !
Kasyno jest super ð potrafi sypnÄ ÄâŠ
Kasyno jest super ð potrafi sypnÄ Ä wysokimi sumami na najniÅŒszych stawkach. POLECAM
The best!!!
Witam serdecznie bardzo polecam ToâŠ
Witam serdecznie bardzo polecam To kasynko poniewaÅŒ jest najlepsze w caÅym internecie i nie tylko na Åwiecie najwiÄksze wygarnÄ Åatwe wypÅaty polecam naprawdÄ z caÅego serca.
Super strona, polecam!!:)
Jest super poniewaÅŒ szybko wypÅacajÄ pieniÄ dze
Super bonusy fajne misje i duzo duÅŒo
Super bonusy fajne misje i duzo duÅŒo
Gier dziÄkujÄ za to
Perfect guys they offer bonus etc great
Betrug
Ich finde es eine absolute frechheit, ich habe 75 franken gezahlt, dafÌr das dass Geld nicht auf dem Spielkonto gelandet ist. Ich rate ihnen, dies schnellst möglichs in ordnung zu bringen. Ansonsten werde ich alles tun was nötig ist, das sie zur Rechenschaft gezogen werden!!
Kochani zleciÅam wypÅatÄ 29.01 i do tejâŠ
Kochani zleciÅam wypÅatÄ 29.01 i do tej pory cisza pisze ze w toku a jak wchodzÄ w szczegóÅy to sprawdzamy . Czy ktoÅ wie o co chodzi
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ