Nie wiem jakim trzeba byc palantem ÅŒeby to casino oceniaÄ na 2. Od 20 lat gram w róŌnych casinach i jest to jak dotychczas najlepsze jakie znam. Zawsze wypÅacajÄ wygrane a noe miaÅem ich pob500 czy 10... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
GorÄ co polecam kasyno RedonBet.com! Kasyno zapewnia wyÅmienitÄ zabawÄ i doznania dziÄki Åwietnemu wyborowi dostawców i aktywnemu wsparciu technicznemu. Do tego dodatkowo dochodzÄ bardzo czÄste bonusu... ãã£ãšèŠã
Je to jasnej SCAM, jak tu pÃÅ¡ou lidi (ne zamÄstnanci a placeny pÅÃspÄvky) nedajà vám şádnÜ bonus na zaÄátku a po poslánà penÄz hrozà krádeÅŸ karty a tÃm i penÄz na ni. Já naÅ¡tÄstà pouÅŸil jednorazovku n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Redonbet is a big scam online casino
Redonbet is a big scam online casino. If they send you an E-Mail offer, they say after you have done your deposit, that the bonus couldn't be added, and than they told you to make another payment, so that they than can add the bonus after that new deposit, which is also a scam-method to make another deposit.
Also they don't answer any E-Mails. They have the worst Support performance I have ever seen from online casinos. The worst performance to give you a great experience to play there. Also they don't performe better if you are a VIP Player "Silver/Gold/Platin".. They are just there to scam you and if you ask them, what is going on, they just say, they can't do anything.
An onlince casino which should be closed, because they scam you on everything.
DON'T PLAY THERE! And I think the most comments here, are not real or just from their own employees.
Fajne bonusy,niskie depozyty.WypÅataâŠ
Fajne bonusy,niskie depozyty.WypÅata teÅŒ szybka.DuÅŒy wybór gier.Polecam z czystym sumnieniem
POLECECAM WYSOKIE WYGRANE !WPÅATY ORAZâŠ
POLECECAM WYSOKIE WYGRANE !WPÅATY ORAZ WYPÅATY BEZ Å»ADBYCH PROBLEMÃW
Kasyno ma wiele promocji
Kasyno ma wiele promocji, poruszanie siÄ po stronie jest intuicyjne.
Weryfikacja konta przebiega szybko i bez problemowo.
Wrazie jakiÅ trudnoÅci zawsze moÅŒna skontaktowaÄ sie z supportem, który dziaÅa 24h/7d
super kasyno
super kasyno, szybkie wpÅaty i najwazniejsce szybkie wypÅaty na skrilla, fajne bonusy bez depozytu
Nie polecam. PrzelaÅem pieniÄ dze na konto bankowe popeÅniÅem bÅÄ d, wpisaÅem bÅÄdny kod SWIFT. BÅÄ d byÅ mojej winy to siÄ zgadza natomiast napisaÅem do operatora pÅatnoÅci, który poinformowaÅ mnie , ÅŒe przelew ze wzglÄdu na bÅÄdne dane wróciÅ do nadawcy. Teraz proszÄ siÄ bet on red do którego wróciÅy pieniÄ dze o zwrot ale bet on red nie specjalnie chce te pieniÄ dze oddaÄ. UwaÅŒajcie na swoje pieniÄ dze w tym kasynie
Nie bierzcie ŻADNYCH pseudo bonusów
Nie bierzcie Å»ADNYCH pseudo bonusów, bo nigdy nie wypÅacicie kasy. WpÅaciÅem po naciÄ ganej reklamie na fb kontrolnie 50 zÅ. OkazaÅo siÄ, ÅŒe reklama nie ma nic wspólnego z tym co zastaÅem po rejestracji. Z wpÅaconych 50 zÅ zrobiÅem 1000 zÅ i obracaÅem otrzymanym bonusem 50 zÅ do swojej wpÅaty tyle, ÅŒe zmieliÅem ok 2000 zÅ. Po pytaniu dlaczego nie mogÄ NIC wypÅaciÄ (nawet swojego 50 zÅ) odpowiedziano mi, ÅŒe muszÄ obróciÄ 45x bonusem ÅŒeby móc w ogóle nawet swojÄ kasÄ wyciÄ gnÄ Ä. Jak to zawsze byÅa na wk...wie na szybko chcÄ c sprawÄ zamknÄ Ä przegraÅem posiadany WIRTUALNIE 1000 zÅ i poÅŒegnaÅem to...
Super Kasyno!
CaÅkiem dobre kasyno! LubiÄ tutaj wracaÄ, bardzo czÄsto oferujÄ bonus o którym informujÄ mailowo. Nie mówiÄ tylko o promocjach od depozytu, ale takÅŒe czÄsto majÄ teÅŒ coÅ bez depo, co daje ÅwietnÄ frajdÄ równieÅŒ za free :) mega polecam firmÄ!
Gram juÅŒ 4 miechy i kasyno jak kasynoâŠ
Gram juÅŒ 4 miechy i kasyno jak kasyno .raz da raz zabierze ...kaÅŒdy co pisze ÅŒe do dupy kasyno bo najlepiej gdy by odrazu im dawaÅa w tysiÄ cach wygrany ....nigdy nie miaÅem problemu w wypÅata wygranej .góra dwa dni i jest na koncie
Oszustwo
Oszustwo. Brak przelewów wypÅat na konto, sÄ mi winni 1000pln. Proba wyludzenie danych bankowych. Sprawa do zgÅoszona do Ministerstwa Finansow.
Odradzam. ObsÅuga klienta kÅamie. Zlodzeje
Opinie muszÄ byÄ kupione poniewaÅŒ to kasyno to jedno wielkie dziadostwo. MaÅo gier, moÅŒna zapomnieÄ o wygranych no i obsÅuga klienta kÅamie i robi ludzi w balona. OczywiÅcie mowa o betonred casino. Tutaj pisze red on bet al to jest to samo. Odradzam.
WpÅaciÅem 50 zÅ wygraÅem 600 ale jedenâŠ
WpÅaciÅem 50 zÅ wygraÅem 600 ale jeden minus nie doszÅo mi na konto ile czasu mam czekaÄ proszÄ o jakieÅ informacje
Najgorsze Kasyno w jakim graÅemâŠ
Najgorsze Kasyno w jakim graÅem odradzam kaÅŒdemu Polakowi gry w nim to jedno wielkie oszustwo jeden wielki scam
Super kasynko polecam fajne bonusy miÅyâŠ
Super kasynko polecam fajne bonusy miÅy lc!!
Super kasyno
Bardzo Åadnie wyglÄ dajÄ ce kasyno z mega fajnymi bonusami dla depo codzienne koÅo i duÅŒy wybór gier Bardzo polecam. SUPER
The most exciting way to duplicatingâŠ
The most exciting way to duplicating our cash. Clear, innovate, entertaining- three words, full meaning.
Duzy wybor gier i swietny programâŠ
Duzy wybor gier i swietny program lojalnosciowy w postaci poziomow konta i kola fortuny
very nice casino clear interfaceâŠ
very nice casino clear interface payment withdrawal no problem very helpful chat nothing but to play a lot of promotions and from deposit and no deposit greetings and welcome
Najlepsze kasyno,szybkie wpÅaty iâŠ
Najlepsze kasyno,szybkie wpÅaty i wypÅaty. DuÅŒo bonusów i koÅo na którym moÅŒna trafiÄ coÅ extra. Polecam
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ