Var i dag strandet pÃ¥ min lift pÃ¥ en p-plads. Liften ville hverken op eller ned. Fik den dog med stort besvÊr pumpet op, og fik scooteren ind i bilen, fik ogsÃ¥ dÞrene lukket. Skal pÃ¥ pÃ¥skeferie i morg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god process med invalidebil-kÞb. SÊlger var venlig og imÞdekommende, og hjalp mig igennem hele processen pÃ¥ en fornuftig mÃ¥de. Jeg er imponeret over hans tÃ¥lmodighed med mit hav af spÞrgsmÃ¥l og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et monteret en Turny Evo handicapstol, i min nye bil. det foregik pÃ¥ vÊrkstedet pÃ¥ Industrivej 43 i BÞrkop. Jeg oplevede personalet som meget dygtige og hjÊlpsomme. De underÞger hvilke beh... ãã£ãšèŠã
I et forbilledligt samarbejde mellem Svendborg Kommune, Dorte fra Rehabiler og os selv, fik vi leveret en handicapbil i ekspresfart. I hele forlÞbet mÞdte vi en grundig og engageret indsats fra Do... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vestergaard Rehabiler er specialister i indretning af personbiler og busser til private eller til institutioner, samt varevognslÞsninger til vognmÊnd og til erhvervsdrivende. Vi har over 30 års erfaring og strÊber efter at give vores kunder den bedste lÞsning og service. Vi tror på, at du som bilist opnår den stÞrste tryghed med dit kÞretÞj, når du kan få alt, hvad du har brug for, ét sted. Derfor hjÊlper vi dig med dit kÞretÞj, så den bliver den transportlÞsning, du har brug for, uanset om du har behov for indretning på grund af et handicap, funktionsnedsÊttelse eller på grund af dit erhverv. I samarbejde med vores koncern, Autohuset Vestergaard, er vi autoriserede forhandlere af 10 bilmÊrker, men som opbygger virksomhed kan vi levere alle bilmÊrker. Du kan derfor trygt kÞbe din nÊste bil, bus eller varevogn hos os, og du kan uden problemer for den indrettet, som du Þnsker, på et af vores vÊrksteder.
é£çµ¡å
Svendborgvej 100, 5260, Odense S, ãã³ããŒã¯
- 75720665
- salg@rehabiler.dk
- rehabiler.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super service , god kontakt og min bil opfylder alle behov jeg har ð
Var i dag strandet pÃ¥ min lift pÃ¥ enâŠ
Var i dag strandet på min lift på en p-plads. Liften ville hverken op eller ned. Fik den dog med stort besvÊr pumpet op, og fik scooteren ind i bilen, fik også dÞrene lukket. Skal på påskeferie i morgen, men det er der ikke meget ved uden scooter. Kontaktede Rehabiler i BÞrkop. De bad mig komme hurtigst muligt. Var der i lÞbet af en halv time. Jeg fik en oven ud pÊn behandling, og i lÞbet af endnu en halv time virkede liften igen. Jeg var glad og min ferie er reddet. Et stort plus og tak til Rehabiler i BÞrkop, og selvfÞlgelig 5 stjerner for denne oplevelse.
Vi har lige fÃ¥et vores datters FordâŠ
Vi har lige fået vores datters Ford Transit hjem, og har aldrig oplevet så god, omsorgsfuld, grundig og professionel service og levering plus udlevering. KÊmpe ros til Dorte, hun er en stjerne! Varmeste anbefalinger herfra
Service ð
Leje af handicapbus ved RehabilerâŠ
Leje af handicapbus ved Rehabiler Odense
Vi har nu lejet handicapbus ved Rehabiler i Odense hos Sonny flere gange â og vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger! ð
Sonny er utrolig hjÊlpsom og imÞdekommende. Begge gange har han leveret med meget kort varsel, og alligevel formået at finde den helt rigtige bus, som dÊkkede vores behov perfekt. Han giver en grundig og tryg gennemgang af bilen, så man fÞler sig godt klÊdt på, inden man kÞrer afsted.
Noget vi sÊtter stor pris på er, at Sonny også har svaret os uden for åbningstiden, hvilket gav os ro i sindet og viser, at han virkelig går op i kundeservice. Det er sjÊldent at opleve så hÞj grad af service og fleksibilitet.
Vi vil til enhver tid leje her igen og anbefaler Rehabiler og Sonny pÃ¥ det varmeste til alle, der har brug for en handicapbus. ð vickie
At de virkeligt undersÞger hvilke behov man har.
Jeg har fået monteret en Turny Evo handicapstol, i min nye bil. det foregik på vÊrkstedet på Industrivej 43 i BÞrkop.
Jeg oplevede personalet som meget dygtige og hjÊlpsomme. De underÞger hvilke behov man har og finder en lÞsning som passer til den enkelte bruger.
Jeg kan kun anbefale Rehabiler, til lÞsning af specielle opgaver.
Jeg har mÞdt en service ud over detâŠ
Jeg har mÞdt en service ud over det sÊdvanlige. Kan varmt anbefales ð
Har lÃ¥nt en bil igennem VestergaardâŠ
Har lånt en bil igennem Vestergaard rehabiler.
Fik lavet min kontrakt om mange gange men der hjÊlp og hente hvergang!
FortÊller gladeligt om biler osv.
Service i top.
SÞde og hjÊlpsomme.
Klart en stor anbefaling her fra!
Bestemt IKKE sidste gang jeg lejer igennem dem.
Nu er det snart 7 Ã¥r siden Dorthe hjalpâŠ
Nu er det snart 7 år siden Dorthe hjalp mig med min vw Multivan invalidebil, hendes råd og vejledning er jeg meget taknemmelig for, det er min 3. Bil fra Reha biler og når den måske snart skal skiftes ud er det helt sikkert fra samme sted. Et kÊmpe plus er også vÊrkstedet i BÞrkop med Ronnie og Jens, altid super service .Vh. BRUNO
Super god process med handicapbil kÞb
Super god process med invalidebil-kÞb. SÊlger var venlig og imÞdekommende, og hjalp mig igennem hele processen på en fornuftig måde. Jeg er imponeret over hans tålmodighed med mit hav af spÞrgsmål og ting jeg havde behov for blev fundet ud af inden eller midt i processen. Klart 5 stjerner herfra!

Fantastisk service
KÊre Carsten
Tusind tak for en fantastisk service fra start til slut. Vi har fÞlt os i trygge hÊnder hele vejen igennem, hvilket betyder alt i dette tilfÊlde.
PÃ¥ vegne af Dani
Bh Mirel og Eldzana

Fra dag 1 dag var de sÞde og smilendeâŠ
Fra dag i dag var de sÞde og smilende kom ud med bil for at vise hvad de kunne tilbyde vi fandt en LÞsning og så gik det stÊrkt kan kun varmt anbefale til andre som skal have en handicapbil og så var der en rigtig god service og kund-Mind så fem store stjerner herfra skam man ikke kan give dem bleer

5 stjerner herfra
5 stjerner herfra, bilen er langt over forventning og hele familien er ovenud glade for den.
Vi havde Êren af Carsten og kunne man rate sÊlger, ville det ogås vÊre 5 stjerner, fantastisk og hurtig service.

Endnu engang super hurtig og professionel behandling af Carsten Jensen
Jeg ringede den 10/9 2024 til Carsten jensen fra rehabiler han dukkede op til mÞde i vores hjem et par timer senere kl 17:50 samme dag stod jeg med en underskrevet slutseddel på min nye handicap bus
Carsten du er en stjerne ! Endnu engang TAK for dig
Mvh Annica & Chris

Flot arbejde!
I hele forlÞbet mÞdte vi en grundig og engageret indsats fra Dorte, som gjorde os helt trygge ved kÞbet.
Vi var heldige, at Rehabiler havde en demobil, som passede perfekt til vores brug.
Der skulle foretages nogle Êndringer i bilen, og selv om vi var midt i ferietiden, gik der kun 14 dage fra kommunes godkendelse til bilen holdt hos os.
Vi giver Dorte og Rehabiler vores bedste anbefalinger - flot arbejde.

Supper oplevelse Lige fra det fÞrste mÞde med DortheâŠ
Lige fra det fÞrste mÞde med Dorthe Falkenberg og kommunen er det hele bare kÞrt som på skinner, de efterfÞlgende ting der har vÊret er der bare blevet taget hånd om med det samme, så jeg ikke har skulle gå og vente på noget.
mvh. Steen Sietam

Super
God service og en rigtig god og brugervenlig handicapbil

Vestergaard Rehabiler ããã®åç
Jeg fik denne dato en ny handicapbilâŠ
Jeg fik denne dato en ny handicapbil speciel indrettet til mine behov. Der skulle laves mange tilretninger samt sÞrge for den også var fremtids sikret. Martin hos Rehabiler var med hele vejen og var rigtig god til at vejlede mig, samt guide mig til evt. hjÊlpe indretninger, jeg ikke selv kunne forestille, jeg kunne få glÊde af fremadrettet. Martin var altid til at få fat i ellers ringede han tilbage. Det betÞd rigtig meget for mig. Ved modtagelse af bilen blev jeg guide igennem og afprÞvet de installerede hjÊlpemidler.
EfterfÞlgen fik jeg speciel designet kÞrestols gulvlås seler, hvilket er en kÊmpe hjÊlp. Nu kan jeg bedre og lettere komme til at låse min kÞrestol fri.
Derfor kan jeg varmt anbefale Rehabiler til andre, der vil have god service, special lÞsninger der virker og fremfor alt god kommunikation frem og tilbage.

Vestergaard Rehabiler ããã®åç
Jeg har lige fÃ¥et min fÞrste handicapâŠ
Jeg har lige fået min fÞrste handicap bil ⊠og rehabiler eller Dorthe var simpelthen super i hele forlÞbet!
Hun brugte tid på os fÞr jeg sendte en ansÞgning til kommunen, hvor hun fortalte, forklarede og klÊdte os på til ansÞgningen.
også fÞrste snak sammen med kommunens konsulentfirma, gik godt fordi Dorthe kunne snakke til dem, så de forstod hvad jeg skulle bruge.
Jeg ansÞgte og fik en bevilling pÃ¥ den bil jeg Þnskede, og som kunne leve op til min Þnsker, men ogsÃ¥ mine SkÃ¥ne behov. Og vupti fandt Dorthr en pÃ¥ SjÊlland, selvom der var lang levering pÃ¥ dem fra forhandler afâŠ
Selve opbygningen gik hurtigt og med Allan ( mekaniker) og Dorthe kyndige hÊnder, blev der fundet og opfundet nogle lÞsninger, som passede til mig. De lyttede virkelig og viste stor forstÃ¥else for mine handicaps. Og til tider hÞrte jeg fx. ânej, det gÃ¥r ikke. For sÃ¥ skal hun for langt ud med armen og det kan hun ikkeâ
Dorthe har den suverÊne tendens til at fÃ¥ os til at fÞle os velkomne, rolige og at der er helt styr pÃ¥ det. Hun ringer hellere en ekstra gang, end at have noget âhÊngendeâ ⊠jeg var meget nervÞs under samtaler hvor kommunen var med. Men Dorthe var der for mig, og fik mig ned pÃ¥ jorden.
Jeg har oveni kÞbet fået en mail fra hende idag. Hvor hun spÞrger ind til om jeg er ok, og om alt fungere for mig i den nye bil!
Dorthe fortjener virkelig en medalje!

Vestergaard Rehabiler ããã®åç
Altid hjÊlpesomme med at indretningen
Altid hjÊlpesomme med at indretningen, så bilen bliver så god som muligt til os, med de Êndringer som der krÊves for at passe ind til ens handicap.
Jeg stod og skulle ha min fÞrsteâŠ
Jeg stod og skulle ha min fÞrste handicap bil. Aldrig har jeg fået så god service som ved Dorthe i Odense. Hurtig og hjÊlpsom.
Kan kun anbefale i kikker på bil der.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ