Var i dag strandet pÃ¥ min lift pÃ¥ en p-plads. Liften ville hverken op eller ned. Fik den dog med stort besvÊr pumpet op, og fik scooteren ind i bilen, fik ogsÃ¥ dÞrene lukket. Skal pÃ¥ pÃ¥skeferie i morg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god process med invalidebil-kÞb. SÊlger var venlig og imÞdekommende, og hjalp mig igennem hele processen pÃ¥ en fornuftig mÃ¥de. Jeg er imponeret over hans tÃ¥lmodighed med mit hav af spÞrgsmÃ¥l og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et monteret en Turny Evo handicapstol, i min nye bil. det foregik pÃ¥ vÊrkstedet pÃ¥ Industrivej 43 i BÞrkop. Jeg oplevede personalet som meget dygtige og hjÊlpsomme. De underÞger hvilke beh... ãã£ãšèŠã
I et forbilledligt samarbejde mellem Svendborg Kommune, Dorte fra Rehabiler og os selv, fik vi leveret en handicapbil i ekspresfart. I hele forlÞbet mÞdte vi en grundig og engageret indsats fra Do... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vestergaard Rehabiler er specialister i indretning af personbiler og busser til private eller til institutioner, samt varevognslÞsninger til vognmÊnd og til erhvervsdrivende. Vi har over 30 års erfaring og strÊber efter at give vores kunder den bedste lÞsning og service. Vi tror på, at du som bilist opnår den stÞrste tryghed med dit kÞretÞj, når du kan få alt, hvad du har brug for, ét sted. Derfor hjÊlper vi dig med dit kÞretÞj, så den bliver den transportlÞsning, du har brug for, uanset om du har behov for indretning på grund af et handicap, funktionsnedsÊttelse eller på grund af dit erhverv. I samarbejde med vores koncern, Autohuset Vestergaard, er vi autoriserede forhandlere af 10 bilmÊrker, men som opbygger virksomhed kan vi levere alle bilmÊrker. Du kan derfor trygt kÞbe din nÊste bil, bus eller varevogn hos os, og du kan uden problemer for den indrettet, som du Þnsker, på et af vores vÊrksteder.
é£çµ¡å
Svendborgvej 100, 5260, Odense S, ãã³ããŒã¯
- 75720665
- salg@rehabiler.dk
- rehabiler.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Martin Moestrup hos Rehabiler vedâŠ
Martin Moestrup hos Rehabiler ved Autohuset Vestergaard i Odense forstår virkeligt hvad god kundepleje er jeg har simpelthen ikke oplevet noget lignende det er der mange der kunne lÊre noget af en stor tak for det nyder min nye bil derfra kan kun varmt anbefales

Vestergaard Rehabiler ããã®åç
KÞb af handicapbusâŠ
Modtog den nÊvnte dato en handicapbus med specifikationer udarbejdet i samråd med salgsafd. og vÊrkstederne. Der har efterfÞlgende vÊret mindre justeringer, hvilket er meget normalt, da indretningen hver gang specielt tilrettes brugerens behov. Resultatet har efterfÞlgende til fulde opfyldt mine krav med hensyn til brugervenlighed i forhold til mit handicap.
Det er anden gang jeg handler med Vestergaard Rehabiler og hver gang fået en fair og god behandling.
Jeg kan derfor varmt anbefale firmaet.

Vestergaard Rehabiler ããã®åç
Dorte fra Rehab biler kan sit arbejde, hvor andre firmaer kunne lÊre noget af.
Efter et par dårlig oplevelser fra andre opbygnings firmaer på SjÊlland samt min kommunal behandler som opgav, pga. markedet var ved at vÊre ryddet for Handicap Biler.
Fik jeg anbefalet Dorte fra Rehab biler/ Vestergaard i Odense af flere som havde positive oplevelser af Dorte fra Rehab biler.
I gruppen under Ford Costrom på Facebook kunne man kun lÊse positiv omkring Rehab biler.
Min oplevelse var bare mega fantastisk:
Jeg fik ringet til firmaet talt med Dorte, fantastisk service og hjÊlpsomhed, men ikke mindst der blev lyttet på mig.
Dorthe og jeg aftalte et mÞde pÃ¥ min adresse da Dorte Ãnskede at se mig og min handicap situation, Dorte var den fÞrste som gik sÃ¥ dybt ind i sagen.
Dagen kom og Dorte brugte rigtig god tid med at lytte og rådgive, efter et par timer på min adresse var jeg den lykkeligste handicappet mand.
Der er bestemt Handling bag Dorthes arbejde mega stort klap på skulderen til Dorte fra Rehab biler, efter få uger Dorte havde vÊret hos mig, fik jeg den bedste opringning man kunne Þnske sig.
Min bil var til levering fredag den 14. oktober 2022, jeg var overvÊldet af glÊde.
Dorte kunne trylle, at hun kunne finde en Handicapbus Ford Costum, jeg fik alle mine behov og privat Þnske liste opfyldt.
At Dorte kÞrte fra Odense og til Vordingborg er jeg så taknemmelig for.
Dorte og Rehab biler kan jeg kun varmt anbefale til dit kÞb af din nye handicapbil / bus.
STORT TAK TIL DORTE OG REHAB BILER.
Har desvÊrre gentagende problemerð
Har desvÊrre gentagende problemerð
Rehab biler ved desvÊrre ikke hvad de laver Þv, der burde vÊre en form for autoration for at kunne ombygge handicap biler.
Jeg har selv projekteret maskiner og maskin anlÊg og jeg har undervist i det.
Jeg er rystet over Rehab biler manglende tekniske viden.
DÃ¥rlig og uprofessionel service
DÃ¥rlig og uprofessionel service. Mange fejl i udstyret, der skulle monteres.
0 ud af 10 herfra.
Kan desvÊrre ikke anbefales!
Det tog sÃ¥ 3,5 mÃ¥ned at fÃ¥ indrettet min bil ved Rehabiler, da de i fÞrste omgang monterede det forkert fx uden tilstrÊkkelig befÊstning, hvilket er ulovligt og livsfarligt. Jeg stÃ¥r nu tilbage med min nye bil, der har fÃ¥et huller i bÃ¥de bund og bagvÊg pga ommontering. Oplevelsen af âkundeserviceâ i forlÞbet er desvÊrre tilsvarende utilfredsstillende..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ