Onze reis naar Zuid-Afrika, Botswana en Victoria Falls was werkelijk fantastisch! Reisbrigade heeft ons geweldig geadviseerd waarnaartoe te gaan, wat te doen en vooral ook waar niet naartoe te gaan. V... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Met z’n vieren een tot in de puntjes verzorgde reis gemaakt door Vietnam…… het was een ervaring om nooit meer te vergeten! Goede adviezen en tips vooraf waarbij onze wensen bepalend waren. Geen zorgen... もっと見る
企業が回答しました
Samen met Reisbrigade een prachtige reis gemaakt naar zuid Afrika (Limpopo en stukje Botswana). Deze reis was perfect voor ons omdat jullie luisteren naar ons en ook bijsturen als er opmerkinge... もっと見る
企業が回答しました
Wat hebben we genoten. Reisbrigade heeft voor ons een mooie reis gepland; Botswana met een echte "bush-ervaring" maar ook Zuid-Afrika in het gebied Limpopo. Al met al keurig verzorgd. Ook aan de veili... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Reisbrigade organiseert reizen, alleen naar de bestemmingen die we zelf goed kennen. Wij houden van persoonlijk contact met onze reizigers, kleinschalige hotels & overnachtingen bij de mensen thuis, we hebben respect voor de lokale cultuur en oog voor duurzaamheid.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Top persoonlijk reisadvies
Een topper van een avontuurlijke reis naar Botswana. Precies afgestemd op mijn persoonlijke voorkeuren en altijd bereikbaar voor vragen.

vietnam
Met hulp van Kim en Linda hebben we een hele mooie, actieve, leerzame en vooral leuke vakantie gehad in Vietnam. Ho Chi Minh stad, Mekong delta, Hué, Hoi An, Dalat en Cat Tien NP, alles is weer anders en daardoor heel gevarieerd. Het contact met de gidsen was erg waardevol, we hebben daardoor veel gehoord over de cultuur, geschiedenis en gewoontes van de lokale bevolking. De hotels waren een leuke mix van luxe tot basic, modern en klassiek. Prettig was ook dat er altijd iemand bereikbaar was, op het moment dat het nodig was. Ik wil graag nog een reis maken met de hulp van Reisbrigade!

Reisbrigade からの回答
Op en top Namibië met reisbrigade
Waanzinnig mooie reis gemaakt via Reisbrigade naar Namibië, alles klopte....prima tijdspad, prachtige lodges, mooie game drives, heerlijk eten, vriendelijke bevolking, onvergetelijke flora en fauna. Super veel dank Kim en Linda !!

Meedenkend, betrokken, super reisbureau
De dames van Reisbrigade zijn toppers. Denken in alles mee om de reis helemaal naar de wensen te krijgen. Ze zijn zeer betrokken en ook tijdens de reis bereikbaar net als de lokale reisagent.
Onze volgende reis boeken we zeker weer bij hun.

Reis naar Mauritius, zomer 2022
Wat een mooie reis hebben wij gemaakt naar Mauritius! Linda en Kim van Reisbrigade hebben goede tips vooraf gegeven, de accommodaties en huurauto waren perfect geregeld, en ook gedurende de reis waren zij heel goed bereikbaar. Duim omhoog voor het betrokken, persoonlijke en warme contact en kennis van zaken!

Reisbrigade からの回答
Wat een geweldige ervaring!
Ongelooflijke reiservaring gehad met Reisbrigade. Oorspronkelijk gepland in zomer 2020 maar door Covid twee jaar verplaatst. Ook dan superfijn geholpen hoewel dit voor hen moeilijke tijden waren… Onze reis naar Thailand was echt ongelooflijk! Voor ons de eerste keer dat we zo’n verre reis maakten waarbij we verschillende steden bezochten en meerdere hotels hadden dus wat een geruststelling was het om te merken dat alles van verblijf en vervoer zó goed georganiseerd was door Reisbrigade. Ook de activiteiten die ze hadden voorgesteld en geboekt voor ons waren echt niet te beschrijven met woorden… We zijn zo dankbaar! Wij boeken zéker nog eens bij hen! Dank je wel Kim & Linda! 🙌🏻❤️

Reisbrigade からの回答
Grote waardering voor de service, het meedenken en zoeken naar oplossingen.
De rondreis "Cambodja-Vietnam-Thailand" helaas een jaar moeten doorschuiven en dan alsnog moeten annuleren in verband met onzekerheid rond Corona. Gelukkig bleven de niet recupereerbare kosten beperkt dus spaarpotje blijft staan voor de toekomst, zeker terug bij Reisbrigade. Grote waardering voor de service, het meedenken en zoeken naar oplossingen.

Zuid-Afrika
Kim had een volledige reis naar onze wensen uitgestippeld naar Zuid-Afrika. Helaas heeft corona er anders over beslist. Na een jaar van herboeken (accommodaties , vluchten, ...) kon de reis toch niet doorgaan. Dankjewel Kim voor je geduld en enthousiasme. Onze reisvoucher is terugbetaald, waarvoor dank. Een betrouwbare partner!! Wij nemen zeker terug contact op in betere tijden. Mercikes!

De Reisbrigade is top!
Afgelopen 2 weken zo genoten van onze reis naar Zuid-Afrika. Heel goed georganiseerd door de Reisbrigade. We zijn op prachtige plekken geweest en alles was super geregeld.

Vakkundig en betrouwbaar
We hebben met de familie een prachtige reis naar Vietnam geboekt. Kim en haar team hebben vakkundig naar onze (bijzondere) wensen geluisterd en een prachtige, op maat, reis uitgewerkt. Helaas heeft COVID roet in het eten gegooid en hebben we onze reis moeten annuleren. Kim heeft ons altijd goed op de hooghte gehouden en heeft het volledige bedrag netjes terugbetaald. Deze club is zeker aan te bevelen!

Keurig geregeld
Keurig geregeld
Altijd netjes op de hoogte gehouden door de reisbagage
Aanrader om hier te boeken

Onze reis naar Vietnam
We hadden een reis gepland naar Vietnam met Reisbrigade waarbij alles was afgestemd en georganiseerd volgens onze wensen. Vanwege de ongelukkige COVID - situatie kon dit helaas niet doorgaan. De manier waarop het team van Reisbrigade hiermee omging qua dienstverlening, steun en nazorg gaf ons het vertrouwen om voor hen te kiezen voor een volgende reis. Een aanrader dus.

Reisbrigade からの回答
Helaas door COVID ging onze reis niet…
Helaas door COVID ging onze reis niet door naar Vietnam.
Alles is in overleg prima opgelost, goed contact, snel antwoord, PRIMA organisatie om te boeken.
We komen zeker terug naar jullie om een reis te boeken naar ???.
Nogmaals bedankt.

Reisbrigade verdient je vertrouwen - Marleen en Dirk
Vorig jaar boekten we bij reisbrigade een reis naar Vietnam. Deze viel zo goed mee voornamelijk door de uitstekende accomodaties en vooral hun zeer goede ligging. Altijd dicht bij wat van belang is en met altijd met een sympathieke uitstraling. Daarom kozen we ook dit jaar voor reisbrigade om onze reis naar Zuid-Afrika te organiseren en weer pareltjes van accomodaties en locaties! Ook het persoonlijk contact tijdens de reis is top. Voor vertrek wordt een Whatsappgroepje opgericht zodat je indien iets niet loopt zoals het hoort je hen kan contacteren en zij onmiddellijk contact opnemen en alles in een mum van tijd regelen. Gewoon subliem!! Voor een prachtige reis mag je alles in volle vertrouwen in handen geven van reisbrigade.

Top service!!!
Fantastische ondersteuning tijdens woelige Corona tijden ! Blij dat we met de Reisbrigade geboekt hebben. Kim, Linda dikke merci om dag en nacht stand-by te staan !

Reisbrigade からの回答
Het was een bizarre tijd om te reizen
Het was een bizarre tijd om te reizen, maar dankzij jullie service ( bijna dag en nacht), met een bijzondere dank aan Kim, hebben we toch nog een fijne reis gehad en zijn we ook nog thuis geraakt 👍🏻.

perfecte service :)
Duidelijke uitleg en leuk om via whatss app gevolgd te worden en bij de hand te hebben in het geval van een probleem of basic vragen !

Reisbrigade からの回答
Top!!! Om te beginnen is er voor ons een heel…
Om te beginnen is er voor ons een heel mooie reis georganiseerd met mooie balans tussen ontdekken en ontspannen. Alle transfers keurig geregeld, bijzondere excursies en hotels die ook aandacht hebben voor duurzaamheid en milieu. Op het moment dat wij tgv de coronacrisis niet meer met de geplande terugvlucht meekonden, heeft de Reisbrigade haar waarde dubbel en dwars bewezen. Intensief persoonlijk contact en heel goed geholpen om toch goed thuis te komen! Reisbrigade bedankt! 🙏

Alles was super geregeld
Alles was super geregeld. En tijdens de rondreis diverse malen belangstelling getoond vanuit het kantoor. Kim en Linda jullie zullen nog vaker van ons horen . Een dikke pluim verdiend .
Grt Jeroen en Diana

Trustpilot エクスペリエンス