zo geregeld, duidelijke e-mails betreft de geboekte reis. volgende keer weer maar is kijken op reisknaller.nl
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreserver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had een grote fout gemaakt tijdens het online boeken. Binnen 24 uur was alles geregeld. Bedankt Denise.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vlotte boeking en bevestiging. Website met hotel info mag wel uitgebreider en duidelijker, zeker wat de faciliteiten en hoe de verschillende kamers zijn. Na een vraag via het contactformulier heel v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl
Raoul Wallenbergplein 23, 2404ND, Alphen aan den Rijn, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Tijdens onze Booking was een probleem voortgekomen, maar door de collegaâs vanuit kantoor goed aangepakt en netjes opgelost

Reisknaller ããã®åç
Wat een slechte site, die filter doet maar wat en ifnormatie klopt niet. Begin er niet aan

Reisknaller ããã®åç
Simple, fast and direct for buying travels. Fast problem solving with customer service. Good prices. So far happy with service. Will get another travel in future.

Reisknaller ããã®åç
Mijn eerste ervaring bij Reisknaller is boven verwachting prijs kwaliteit is hier perfect veel keuze

Reisknaller ããã®åç
Fijne site om je vakantie te boeken! Ook een snelle behulpzame klantenservice.

Vriendelijk personeel.
Overzichtelijke website.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reisknaller ããã®åç
Had nog wat vraagjes en snelle reactie gekregen

Reisknaller ããã®åç
makkelijk om iets in de juiste prijsklasse te vinden, duidelijke site, goed aanbod

Reisknaller ããã®åç
Wij willen graag het volledige team bedanken voor de uitzonderlijke service die wij hebben mogen ervaren.
Wat begon als een onzekere en spannende situatie, hebben jullie met geduld, inzet en oprechte betrokkenheid omgezet in een oplossing waar wij enorm dankbaar voor zijn.
Jullie hebben niet alleen geluisterd naar ons verhaal, maar ook echt de moeite gedaan om mee te denken en door te zetten tot alles in orde was. Dat maakt voor ons het verschil.
Voor ons betekent dit meer dan alleen een reis die geregeld is⊠het geeft ons vertrouwen en een goed gevoel om met jullie op vakantie te kunnen vertrekken.
Wij zijn dankbaar voor de vriendelijkheid, het begrip en de inzet die wij hebben mogen ervaren.
Dit is hoe echte service hoort te zijn.
Nogmaals bedankt aan het hele team.
Groetjes,
Tom en Veerle ð

Reisknaller ããã®åç
Alles is verder okay, vind het alleen jammer dat bagage, transport etc. allemaal apart moet betaald en geregeld worden en dat bij Ryanair moeilijk met Ideal te betalen is.

Reisknaller ããã®åç
Wij werden super snel geholpen door de vriendelijke Amanda bij het omboeken van onze reis!
Gewoonweg top!

Reisknaller ããã®åç
Overzichtelijke site en fijn dat je meteen de vluchttijden ziet.
Foutieve berekening werd meteen toegelicht met een belletje.

Reisknaller ããã®åç
Super snel vakantie geboekt 18 mei lekker naar mallorca. Voor de vakantie in september gaan we zeker weer bij jullie boeken.

Reisknaller ããã®åç
We zijn heel klantvriendelijk geholpen. De mensen bij dit bedrijf denken echt met je mee.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã