Reisknaller レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

zo geregeld, duidelijke e-mails betreft de geboekte reis. volgende keer weer maar is kijken op reisknaller.nl

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreserver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een grote fout gemaakt tijdens het online boeken. Binnen 24 uur was alles geregeld. Bedankt Denise.

5぀星のうち4の評䟡

Vlotte boeking en bevestiging. Website met hotel info mag wel uitgebreider en duidelijker, zeker wat de faciliteiten en hoe de verschillende kamers zijn. Na een vraag via het contactformulier heel v... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 92ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Tijdens onze Booking was een probleem

Tijdens onze Booking was een probleem voortgekomen, maar door de collega’s vanuit kantoor goed aangepakt en netjes opgelost

2026幎5月12日

Beste Zia,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat onze reisadviseurs u goed hebben kunnen ondersteunen bij een probleem in de boeking! Mocht u nog vragen hebben m.b.t. uw reis, dan helpen zij u natuurlijk weer graag verder. ^Team Reisknaller

5぀星のうち1の評䟡

Hele slechte site

Wat een slechte site, die filter doet maar wat en ifnormatie klopt niet. Begin er niet aan

2026幎5月17日
自発的なレビュヌ

Beste Janegge,

Wat vervelend om te lezen dat de filters niet naar behoren werkten. Mocht u het fijn vinden, dan kan onze klantenservice u helpen bij uw zoektocht. Zij kunnen dan specifiek met uw wensen aan de slag gaan, om ervoor te zorgen dat u de perfecte reis tegen de juiste prijs kunt boeken.

Ons team is bereikbaar via contact@reisknaller.nl. We hopen u snel te mogen helpen om uw ontevredenheid weg te halen! ^Team Reisknaller

Good custom service

Simple, fast and direct for buying travels. Fast problem solving with customer service. Good prices. So far happy with service. Will get another travel in future.

2026幎5月16日

Dear Rafael,

Thank you for sharing your positive experience with our services and customer support team. We hope you will enjoy your trip to Morocco! ^Team Reisknaller

5぀星のうち5の評䟡

Mijn eerste ervaring bij Reisknaller is

Mijn eerste ervaring bij Reisknaller is boven verwachting prijs kwaliteit is hier perfect veel keuze

2026幎5月7日

Beste F,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat de prijs-kwaliteit van onze reizen u bevalt. Mocht u toch nog vragen hebben m.b.t. uw reis, dan helpen wij u graag verder! ^Team Reisknaller

5぀星のうち5の評䟡

Fijne site om je vakantie te boeken

Fijne site om je vakantie te boeken! Ook een snelle behulpzame klantenservice.

2026幎5月5日

Beste Callista,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Mocht u nog vragen hebben m.b.t. uw reis, dan helpen wij u natuurlijk graag verder! ^Team Reisknaller

Prijs/kwaliteit dik in orde

Vriendelijk personeel.
Overzichtelijke website.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

2026幎4月12日

Beste Arnold,

Bedankt voor het achterlaten van uw ervaring. Mocht u nog vragen hebben m.b.t. uw reis, dan horen wij het natuurlijk graag! ^Team Reisknaller

5぀星のうち4の評䟡

Had nog wat vraagjes en snelle reactie

Had nog wat vraagjes en snelle reactie gekregen

2026幎4月29日

Beste Eduard,

Fijn om te horen dat u snel een reactie heeft ontvangen van een van onze ervaren reisadviseurs. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag verder. ^Team Reisknaller

altijd de juiste prijsklasse

makkelijk om iets in de juiste prijsklasse te vinden, duidelijke site, goed aanbod

2026幎4月30日

Beste Bart,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze prijzen en de werking van de website. Mocht u toch nog vragen hebben m.b.t. uw reis, dan helpen wij u graag verder! ^Team Reisknaller

5぀星のうち5の評䟡

Wij wille“Uitzonderlijke service en oprechte hulp”n graag het volledige team

Wij willen graag het volledige team bedanken voor de uitzonderlijke service die wij hebben mogen ervaren.
Wat begon als een onzekere en spannende situatie, hebben jullie met geduld, inzet en oprechte betrokkenheid omgezet in een oplossing waar wij enorm dankbaar voor zijn.
Jullie hebben niet alleen geluisterd naar ons verhaal, maar ook echt de moeite gedaan om mee te denken en door te zetten tot alles in orde was. Dat maakt voor ons het verschil.
Voor ons betekent dit meer dan alleen een reis die geregeld is
 het geeft ons vertrouwen en een goed gevoel om met jullie op vakantie te kunnen vertrekken.
Wij zijn dankbaar voor de vriendelijkheid, het begrip en de inzet die wij hebben mogen ervaren.
Dit is hoe echte service hoort te zijn.
Nogmaals bedankt aan het hele team.
Groetjes,
Tom en Veerle 🙏

2026幎5月1日
自発的なレビュヌ

Beste Tom en Veerle,

Allereerst willen wij als team jullie bedanken voor de ontzettend lieve woorden! Het doet ons goed dat wij jullie toch konden helpen met het verlengen van de reis. Uiteraard proberen wij altijd ons uiterste best voor onze klanten te doen om ervoor te zorgen dat alle partijen tevreden zijn aan het einde.

Wij wensen jullie nog een ontzettend fijne vakantie! ^Team Reisknaller

Alles is verder okay

Alles is verder okay, vind het alleen jammer dat bagage, transport etc. allemaal apart moet betaald en geregeld worden en dat bij Ryanair moeilijk met Ideal te betalen is.

2026幎4月22日

Beste Petra,

Bedankt voor uw feedback. Al onze klanten kunnen in stap 3 van het boekingsproces bagage toevoegen aan de vluchten, evenals een transfer van én naar de luchthaven. Hierdoor is het niet meer nodig om dit eventueel achteraf te regelen, maar de keuze ligt uiteraard altijd bij de klant zelf.

Mocht u problemen ervaren hebben tijdens het plaatsen van de boeking, dan horen wij het graag. Wellicht dat wij u kunnen ondersteunen bij het boeken van extra diensten. ^Team Reisknaller

Prijsbewust !

Prijsbewust !! Goede communicatie en zeer duidelijke info .

2026幎4月28日

Beste Liberty,

Bedankt voor uw positieve review. Hopelijk maakt uw vakantie het van een 4-sterren naar een 5-sterren ervaring! ^Team Reisknaller

Goede prijs

Goede prijs, duidelijke informatie en snel qua afhandeling boeking

2026幎4月24日

Beste Henk,

Bedankt voor het achterlaten van uw positieve ervaring. Mocht u toch nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder! ^Team Reisknaller

5぀星のうち5の評䟡

Wij werden super snel geholpen door de

Wij werden super snel geholpen door de vriendelijke Amanda bij het omboeken van onze reis!
Gewoonweg top!

Beste Sylvie,

Wat ontzettend leuk dat u goed geholpen bent door onze collega Amanda! Wij zullen dit mooie bericht aan haar doorgeven. ^Team Reisknaller

Snel en makelijk

Snel en makelijk

2026幎4月19日

Beste Jamila,

Goed om te horen dat de boeking snel en gemakkelijk verliep. Mocht u toch nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder! ^Team Reisknaller

Overzichtelijke site.

Overzichtelijke site en fijn dat je meteen de vluchttijden ziet.
Foutieve berekening werd meteen toegelicht met een belletje.

Beste Marielle,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met toekomstige reizigers! Helaas vond er inderdaad een foutieve betaling plaats, maar gelukkig heeft u dit met onze reisadviseurs snel kunnen oplossen. Bedankt voor de medewerking! ^Team Reisknaller

5぀星のうち5の評䟡

Super snel vakantie geboekt.

Super snel vakantie geboekt 18 mei lekker naar mallorca. Voor de vakantie in september gaan we zeker weer bij jullie boeken.

Beste Jolanda,

Wat een mooi vooruitzicht heeft u gepland staan! Uiteraard hopen wij u weer terug te zien voor uw volgende reis, nadat u eerst heeft kunnen genieten van uw reis naar Mallorca. ^Team Reisknaller

Correct

Correct, prijs kwaliteit 👍

2026幎3月28日

Beste Marleen,

Bedankt voor het achterlaten van uw positieve ervaring. Dit wordt enorm gewaardeerd! Mocht u nog vragen hebben voor aanvang van uw reis, dan helpen wij u graag verder. ^Team Reisknaller

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。