Reisknaller レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

zo geregeld, duidelijke e-mails betreft de geboekte reis. volgende keer weer maar is kijken op reisknaller.nl

5つ星のうち5の評価

Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreserver... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik had een grote fout gemaakt tijdens het online boeken. Binnen 24 uur was alles geregeld. Bedankt Denise.

5つ星のうち4の評価

Vlotte boeking en bevestiging. Website met hotel info mag wel uitgebreider en duidelijker, zeker wat de faciliteiten en hoe de verschillende kamers zijn. Na een vraag via het contactformulier heel v... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl

連絡先

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit zeer goed

2025年12月3日

Beste Petra,

Wij waarderen het dat u uw positieve mening over onze prijs-kwaliteit deelt met andere reizigers! Uiteraard hopen wij dat u een mooie reis tegemoet gaat in het nieuwe jaar. ^Team Reisknaller

Fantastisch

Alles heel goed geregeld en je kan er altijd terecht voor hulp gewoon top

2025年3月9日

Beste Linda,

Ontzettend bedankt voor de lovende woorden! Wij waarderen het dat u uw tevredenheid deelt met andere reizigers.

Wie weet tot ziens! ^Team Reisknaller

Alles is schitterend verlopen

Alles is schitterend verlopen.
Op voorhand zou een mailtje met wat meer geruststellende info best mogen, ik had lang het gevoel dat er onvoldoende info werd gegeven.

2025年7月22日

Beste Noël,

Wat fijn om te lezen dat uw reis goed is verlopen! Wij waarderen uw waardevolle feedback en zijn hier op het moment ook al mee bezig, zodat de toekomstige klant beter voorbereid op reis kan gaan. Uw review bevestigd dan ook dat dit hard nodig is.

Wij hopen u weer in de toekomst te mogen ontvangen! ^Team Reisknaller

5つ星のうち2の評価

Steeds weer de melding als ik wat had…

Steeds weer de melding als ik wat had gezien en aanklikte "helaas niet beschikbaar"en dat echt in herhaling

Ik vind dit misleidend, want je zoekt en denkt dat is een leuke prijs, mooi hotels enz... en vervolgens klik je deze selectie aan en kwam die melding weer. Dit was augustus afgelopen jaar. Ik heb dit als zeer vervelend ervaren. En het kan best dat dat gebeurd hier en daar, dat is overal omdat ze realtime moeten controleren, maar het was echt ongeacht wat ik ook selecteerde, steeds die melding... erg jammer want ik zie ook veel postieve ervaren van mensen... wellicht een tip om wat mee te doen...

2025年8月5日

Beste Esmeralda,

Ontzettend bedankt voor de waardevolle feedback! Uiteraard nemen wij dit mee voor verbeteringen bij ons op de website. Zoals u wellicht eerder heeft gelezen op onze Facebookpagina is ons IT-team er nog druk mee bezig om alles z.s.m. op te lossen, maar helaas kunnen wij er op dit moment geen exacte datum aan hangen vanwege onvoorziene redenen.

Uiteraard helpen wij u graag, zodat u dé gewenste reis bij ons kunt boeken op de website! Onze reisadviseurs hebben namelijk inzicht in welke hotels binnen uw budget en wensen vallen. Indien u hier interesse in heeft, wil ik u vriendelijk verzoeken om telefonisch contact op te nemen met 085 000 3190, zodat een van onze medewerkers eventueel een vrijblijvend reisvoorstel kan opmaken voor u of wellicht de linkjes van beschikbare hotels met u kan delen (die binnen uw budget vallen).

Wij helpen u dus graag met uw zoektocht! ^Team Reisknaller

Snel en alles duidelijk.

Snel en alles duidelijk.

2025年10月27日

Beste Daniël,

Ontzettend bedankt voor uw review! Wij waarderen het dat u uw positieve ervaring wilde delen met andere reizigers. ^Team Reisknaller

Goede prijs

Goede prijs. Alles klopt en de klantenservice werkt prima.

Beste Carolien,

Ontzettend bedankt voor uw review! Wij waarderen het dat u uw positieve ervaring deelt met andere reizigers. ^Team Reisknaller

Vakantie Rhodos

Wij hebben dit jaar voor de 2x gereisd via reisknaller en ik moet zeggen alles tot in de perfectie geregeld heen en terug reis tickets op afgesproken tijd en ook over contact met reisknaller geen probleem dus indien mogelijk volgend jaar weer met reisknaller naar Rhodos Griekenland beste mensen van reisknaller bedankt

2025年10月7日

Beste de heer Mol,

Wij willen u bedanken voor uw lovende woorden over onze service en uw tevredenheid over de gemaakte reizen! Wij hopen u uiteraard volgend jaar weer te mogen helpen met het boeken van uw reis. ^Team Reisknaller

5つ星のうち5の評価

Onmiddelijk antwoord op de vragen

Onmiddelijk antwoord op de vragen, eerlijk en transparant.

Beste Hans,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze verleende service! Uiteraard helpen wij de klant graag zo goed mogelijk. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen vervoeren! ^Team Reisknaller

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. Op de website staat “mijn reis” niet op de hoofdpagina, maar onder “menu”. Goed moet weten. Daaronder staan netjes alle reisdocumenten bij elkaar.

2025年10月4日

Beste Han,

Bedankt voor uw positieve review! De Mijn Reis omgeving staat op de homepagina rechts boven aangegeven, maar ik snap dat dit wellicht wat verwarring kan opleveren. Wij waarderen dan ook uw feedback. ^Team Reisknaller

Prijs

Omdat de prijs heel aantrekkelijk was

2025年10月10日

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u onze prijs aantrekkelijk vond! Ons doel is ook uiteraard om de goedkoopste vakantieaanbieder te zijn. ^Team Reisknaller

5つ星のうち5の評価

Netjes opgelost na wat onduidelijkheid

Tijdens het boeken was de informatie over bagage onduidelijk. Kleine handbagage was gratis (heel klein en alleen op de eerste pagina vermeld), dus extra bijboeken was eigenlijk niet perse nodig. Vier keer €63,95 betaald voor cabinebagage, terwijl de luchtvaartmaatschappij zelf slechts €25 rekent. Achteraf was 1 extra koffer voor 4 dagen al meer dan genoeg voor 2 personen. Klaarblijkelijk heeft iemand dit probleem al in 2024 gemeld, maar desalniettemin blijven de kosten onduidelijk en niet transparant. De optie om zelf bij luchtvaartmaatschappij bij te boeken, mocht dit na bevestiging nodig zijn, werd ook niet aangeboden. Toen ik contact zocht, was er geen mogelijkheid om dit te corrigeren of anders op te lossen. Het zou klantvriendelijker en eerlijker zijn als de site transparanter is over bagagekosten (hand, cabine en ruim) en een opties heeft om dit soort kleine aanpassingen achteraf te kunnen wijzigen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bedankt voor uw reactie en de uiteindelijke oplossing. Fijn dat het verschil wordt teruggestort en dat dit netjes is opgepakt. Ter aanvulling: de bevestiging hiervan heb ik pas ná het plaatsen van mijn review ontvangen, waardoor dit nog niet in mijn oorspronkelijke bericht stond. Ik waardeer dat het opgelost is en hoop dat toekomstige klanten hiermee ook een goed beeld krijgen van het proces.

2025年10月2日

Beste Chi,

Bedankt voor uw duidelijke review! Graag geven wij u nog de uitleg mee m.b.t. uw case.

Zoals in onze mail aan u doorgegeven werd er tijdens het plaatsen van de boeking een tussenpartij geboekt waar de bagage daadwerkelijk €63,95 per handbagagekoffer kost. Doordat wij uiteindelijk een goedkopere optie voor u hebben gevonden met de eigen prijzen van Transavia, hebben wij u vanochtend vóór het plaatsen van de review een mail gestuurd om het totale verschil minus de iets hogere kosten van de vluchten bij u terug te storten. U gaf aan dat uw ontevredenheid hiermee weg was, wat wij dan ook waarderen.

Voordat de klant boekt op onze website, kan er bij het informatie icoon teruggevonden worden dat er alleen een handtas inbegrepen is. Daarnaast communiceren wij in stap 3 van het boekingsproces bovenaan de pagina dat er bij de meeste vliegmaatschappijen alleen een handtas inbegrepen is en verder dus geen handbagagekoffer.

Verder is het de eigen keuze van de klant om wel of geen bagage toe te voegen op onze website. Het is dan ook altijd mogelijk om het op een later moment te boeken. Dit staat ook nog vermeld op onze FAQ-pagina: https://help.reisknaller.nl/nl/articles/424987-is-het-mogelijk-om-na-het-boeken-bij-reisknallernl-koffers-toe-te-voegen-aan-mijn-reis.

Als laatste is het helaas bij alleen een aantal vliegmaatschappijen mogelijk om het aantal kilo's van de ruimbagage aan te passen en niet van de handbagage, maar het is nergens mogelijk om de geboekte bagage volledig te annuleren. Wij hanteren dus niet zelf deze regels, maar zijn hieraan verbonden.

Wij waarderen het ontzettend dat u uw review nog heeft aangepast! Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u weer graag verder ^Team Reisknaller.

5つ星のうち4の評価

Goedkoop maar website goed bereikbaar…

Goedkoop maar website goed bereikbaar maar telefonisch moeilijk bereikbaar

Beste Beebs,

Fijn om te lezen dat u onze prijzen voordelig vindt! We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op kantoor. Na 17.00 uur neemt onze klantenservice het over tot 21.00 uur, zodat wij de klant de volgende werkdag weer te woord kunnen staan.

Mocht u dus vragen hebben en er zeker van willen zijn dat u direct antwoord krijgt, dan raad ik u aan om onze kantoortijden aan te houden! ^Team Reisknaller

5つ星のうち1の評価

Wat een ellende hele goedkope prijzen…

Wat een ellende hele goedkope prijzen en als je erop klinkt heel erg duur en veel vol
Zo ben je dagen bezig om iets te vinden! Doe daar wat aan!

2025年9月29日

Beste Jeanet,

Wij helpen u dus graag met uw zoektocht! ^Team Reisknaller

5つ星のうち1の評価

Koffer kapot teruggekregen.Reisknaller…

Koffer kapot teruggekregen.Reisknaller waar de verzekering is afgesloten trekt zich er volledig vanaf.Je kan een kortingscode krijgen voor een volgende keer op reis.Nee bedankt,ik ga wel ergens anders .Waardeloos bedrijf

2025年2月8日

Beste Anita,

Zoals destijds besproken met u wilden wij u graag verder helpen, maar u gaf aan dat u geen bon had van de koffer en geen afschrift van uw bank. Dat de koffer waarschijnlijk vorig jaar contant is betaald in het buitenland, is helaas niet genoeg bewijsmateriaal. Zo konden wij dus ook niet controleren of de aankoopprijs die u benoemde, juist is.

Verzekeringen en vliegmaatschappijen hebben bewijs nodig van de aankoop van een koffer, zodat zij de huidige waarde kunnen bepalen. Indien de reiziger dit niet heeft, dan kan het zijn dat zij niets of alleen de dagwaarde uitbetalen.

Doordat u deze informatie niet met ons kon delen, hebben wij u een korting aangeboden voor een eventuele volgende reis. Dit was in verhouding meer waard dan u wellicht voor de koffer had teruggekregen. Uiteindelijk is het natuurlijk uw eigen keuze geweest om hier niet voor te kiezen.

Wij betreuren het dan ook dat u uiteindelijk ons aanbod heeft afgeslagen, maar uiteraard accepteren wij uw besluit. Ontzettend bedankt voor het delen van uw eerlijke mening. ^Team Reisknaller

5つ星のうち5の評価

Na telefonisch contact met de…

Na telefonisch contact met de Klantenservice (vriendelijke lady)
Heb ik op hun advies een mail gestuurd.
Hun reactie zou binnen 48 uur gegeven worden. Het was nog geen uur later.
Top. Dat is klantgericht werken!!

2025年9月23日

Beste Sjoerdtje,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u tevreden was met de hulp van een van onze medewerkers! Wij streven er inderdaad naar om binnen 48 uur antwoord te geven, maar uiteraard proberen wij altijd zo snel mogelijk te zijn.

Mocht u in de toekomst nog een aantal vragen hebben, dan helpen wij u graag weer verder! ^Team Reisknaller

Eerste keer met reisknaller

Eerste keer met reisknaller. Was eerst een beetje sceptisch omdat ja he de naam alleen al haha. Goedkopere organisatie en dus vaak minder hulp of ondersteuning of misschien zelfs een slecht hotel. Eerste ervaring was super! We hadden een super hotel en alles was goed geregeld! Had hier en daar problemen met vertragingen en zij hebben me goed geholpen. Betreft de klantenservice echt super! Ook ons transfer busje naar huis was heerlijk. We hadden een klein busje met enkel 4 man heel modern en goed uitgerust. Goed gekozen was er ook zeer tevreden van. Heel fijn gaan zeker nog eens boeken bij reisknaller

2025年9月15日

Beste Amber,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden was met de verleende service en de geboekte vakantie, ondanks dat je eerst sceptisch was! Het doet ons dan ook goed dat we je mening snel hebben kunnen veranderen in iets positiefs.

We hopen je weer in de toekomst te mogen ontvangen voor een volgende reis bij ons! ^Team Reisknaller

Super goed geholpen door Chisom

Super goed geholpen door Chisom van reisknaller,
Meerdere malen contact met haar gehad en was super vriendelijk en behulpzaam

2025年7月31日

Beste,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u goed te woord bent gestaan door een van onze collega's! Uiteraard hopen wij u weer in de toekomst te mogen ontvangen. ^Team Reisknaller

5つ星のうち3の評価

Te vroeg voor een mening

Reis is geboekt en in november as op vakantie dus te vroeg iets zinnigs te vermelden, zodra we half november terug zijn geef ik graag mijn mening

2025年8月6日

Beste,

Wij wachten graag uw eerlijke review af na november! ^Team Reisknaller

Tevreden klanten

Snelle vlotte afhandeling en keurig geregeld.

2025年7月30日

Beste Renko,

Ontzettend bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! ^Team Reisknaller

5つ星のうち5の評価

Het was eenvoudig te boeken en naar…

Het was eenvoudig te boeken en naar tevredenheid. De reis naar Ibiza vindt plaats in oktober dus daar kunnen we nog geen mening over geven.

2025年7月30日

Beste Robert,

Wij waarderen uw positieve review! Uiteraard hopen wij dat u een mooie reis staat te wachten in oktober. ^Team Reisknaller

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。