Reisknaller レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

zo geregeld, duidelijke e-mails betreft de geboekte reis. volgende keer weer maar is kijken op reisknaller.nl

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreserver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een grote fout gemaakt tijdens het online boeken. Binnen 24 uur was alles geregeld. Bedankt Denise.

5぀星のうち4の評䟡

Vlotte boeking en bevestiging. Website met hotel info mag wel uitgebreider en duidelijker, zeker wat de faciliteiten en hoe de verschillende kamers zijn. Na een vraag via het contactformulier heel v... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 92ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Moeilijk te beoordelen

Moeilijk te beoordelen. Menig keer contact gehad, dat was zeer positief. Alleen mailtjes binnen krijgen dat je reis nog geboekt moet worden..
Dat is inmiddels afgehandeld.
Maar vervolgens mails binnen te krijgen op "D'. ..geen idee wie dit is."P" heeft geboekt.
Verbetering lijkt me goed en nu wachten op de reis.

2025幎2月7日

Beste Patty,

Fijn om te lezen dat het contact met ons klantenservice team goed verliep. Uw feedback heb ik doorgegeven aan de correcte afdeling. Zij zullen het z.s.m. oppakken met onze externe partner! ^Team Reisknaller

5぀星のうち1の評䟡

Last minute gecancelled

Bij het boekingsproces stond dat de koffers gratis waren dus hebben wij afgerekend en de reis werd bevestigd. Vervolgens kregen we een mail dat we alsnog moesten betalen, 220 euro voor de koffers. Na wat heen en weer gemail en lang wachten op respons kwamen we hier samen uit maar toen bleek dat onze boeking niet was doorgevoerd omdat de koffers dus nog niet waren betaald en was onze vlucht vol. We hadden graag van tevoren geweten dat we nog niet ingeboekt waren dan hadden we het sneller kunnen afhandelen. Nu moesten we last minute een nieuwe reis elders boeken. Erg jammer.

2025幎2月2日

Beste Lotte,

Helaas moeten wij de prijzen die aan ons worden doorberekend, ook doorbereken aan de klant. Uiteraard begrijpen wij dat de situatie vervelend is. Ook wij hadden u graag als klant behouden.

Doordat u een lastminute reis had geboekt, was het helaas niet mogelijk om u eerder te benaderen. Onze excuses voor het ongemak. Uiteraard hebben wij uw volledige betaling binnen twee dagen teruggestort.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben! ^Team Reisknaller

Fijne site

Reageren snel bij vragen.

2025幎1月28日

Beste Helena,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de service die wij verlenen! Mocht u nog verdere vragen hebben, dan helpen wij u graag weer verder! ^Team Reisknaller

5぀星のうち5の評䟡

Nu voor de derde keer geboekt en altijd

Nu voor de derde keer geboekt en altijd alles meteen duidelijk en de twee vorige keren al een geweldige reis gehad!

2025幎2月2日

Beste,

Wat ontzettend positief om te lezen dat de vorige twee reizen vlekkeloos waren verlopen en dat u er weer voor koos om bij ons te boeken! Mocht u nog vragen hebben over uw huidige boeking, dan helpen wij u graag verder! ^Team Reisknaller

5぀星のうち4の評䟡

Tot nog toe goed reis is goed te boeken

Tot nog toe goed reis is goed te boeken via de site

2025幎1月31日

Beste Jan,

Fijn om te horen dat alles goed verliep tijdens het plaatsen van uw boeking! Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder. ^Team Reisknaller

Alles weer supersnel geregeld

Alles weer supersnel geregeld, was niet de eerste keer, top organisatie en site

2025幎1月7日

Beste Max,

Fijn om te lezen dat u er weer voor heeft gekozen om een vakantie bij ons te boeken! Wij waarderen uw positieve feedback. ^Team Reisknaller

Snelle reactie op alles

Snelle reactie op alles. Goedkoper dan alle andere reisorganisaties.

2024幎12月29日

Beste Maria,

Wat fijn dat u tevreden bent met onze communicatie naar u toe. Uiteraard proberen wij daarnaast de goedkoopste te zijn op zo veel mogelijk bestemmingen! Mocht u nog hulp nodig hebben, dan helpen wij u graag verder. ^Team Reisknaller

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb me nooit voor jullie nieuwsbrief

Ik heb me nooit voor jullie nieuwsbrief aangemeld, en ik heb me al tientallen keren afgemeld. Het blijft als SPAM maar binnenkomen. Wanneer stopt het nu eindelijk eens? De AVG schrijft voor dat jullie me moeten verwijderen, jullie houden je niet aan de wet!

2025幎1月2日

Beste Rene,

Wat vervelend dat u ongevraagd de nieuwsbrief vanuit ons ontvangt. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen en benaderen wij alleen mensen waarbij het is toegestaan.
Ik heb uw bericht doorgegeven aan de juiste afdeling, zodat zij u zullen verwijderen uit ons bestand. Onze oprechte excuses voor het ongemak! ^Team Reisknaller

Goed geholpen

Goed geholpen, vervelend dat bevestiging dag erna pas kwam

2024幎10月25日

Reisknaller からの回答

Fijn om te horen dat u goed geholpen bent! Bedankt voor de feedback en we zullen ons best doen het proces te optimaliseren. We helpen u graag weer bij uw volgende reis! ^Team Reisknaller

Overzichtelijk

Het verliep helemaal vlekkeloos😀

2024幎10月26日

Beste Jelmer,

Fijn om te horen dat het boeken van uw reis vlekkeloos verliep. Mocht u toch nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder! ^Team Reisknaller

vlotte afhandeling boeking

De boeking verliep zeer vlot. onmiddellijk ook de nodige documenten via mail ontvangen.
De prijs voor de gekozen bestemming was ook zeer goed.

2024幎10月20日

Beste Christof,

Fijn om te horen dat het boeken van uw reis vlot is verlopen en dat u tevreden bent met de aangeboden prijs. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij het graag! ^Team Reisknaller

5぀星のうち5の評䟡

Dit was de eerste keer dat ik bij

Dit was de eerste keer dat ik bij reisknaller een (vlieg)vakantie geboekt heb. Ik heb aangegeven dat het ook de eerste keer was dat ik een vlucht zelf regel omdat ik normaal gesproken graag als in 1 boek. Ze hebben mij horen ontzettend goed geholpen en ook een mail met links gestuurd zodat het geheel heel goed begrijpbaar was. De vakantie was inderdaad achteraf goed geregeld. Alle transportjes precies op tijd en de transfer van het vliegveld naar het hotel was zelfs een privé taxi.
Ik moet zeggen, alles tot in de puntjes goed geregeld en bedankt voor de goede zorgen. Ik ga volgende keer ook echt eerst bij julie kijken dan bij een gerenommeerd bedrijf. Jullie doen zeker niet onder voor de bekendere bedrijven.

2024幎9月18日

Beste Paul,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u tevreden was met de geboekte reis! Uiteraard helpen wij u graag weer verder bij het boeken van uw volgende reis met Reisknaller. ^Team Reisknaller

5぀星のうち5の評䟡

Goed geholpen met al mijn vragen door

Goed geholpen met al mijn vragen door Jan en Chisom..

2024幎8月12日

Beste Ria,

Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen door onze medewerkers. Wij helpen u uiteraard weer graag als u nog verdere vragen heeft! ^Team Reisknaller

Super!

Heel fijn geholpen door Chisom met een probleem dat wij hebben ervaren tijdens onze vakantie, super opgelost!

2024幎8月27日

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de geleverde service. We hopen jullie graag weer in de toekomst terug te zien! ^Team Reisknaller

Chisom is een topper

Wij hebben een vakantie geboekt bij Reisknaller in hotel Best Alcazar in la herradura. We kregen een mooie kamer maar op de 1e verdieping met uitzicht op een dijk en de benzinegeur van de garage onder het hotel. Het hotel wilde geen andere kamer zoeken maar na inmenging van Chisom hebben we nu een kamer op de 5e (bovenste) verdieping met een fantastisch uitzicht.

2024幎8月19日

Beste Paul,

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de nieuwe aangewezen kamer! Ik ben blij dat dit geregeld kon worden voor jullie.

Nog een fijne vakantie toegewenst! ^Chisom

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。