Reisknaller レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

zo geregeld, duidelijke e-mails betreft de geboekte reis. volgende keer weer maar is kijken op reisknaller.nl

5つ星のうち5の評価

Ik had een grote fout gemaakt tijdens het online boeken. Binnen 24 uur was alles geregeld. Bedankt Denise.

5つ星のうち4の評価

Vlotte boeking en bevestiging. Website met hotel info mag wel uitgebreider en duidelijker, zeker wat de faciliteiten en hoe de verschillende kamers zijn. Na een vraag via het contactformulier heel v... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 92件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ik werd goed geholpen door Chisom

Ik werd goed geholpen. Er werd goed uitgelegd en uitgezocht wat ik moest doen en hoe ik verder moet.

2024年7月29日

Beste Grabiella,

Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door een van onze medewerkers. Wij hopen dat je een fantastische vakantie zult hebben in september! ^Team Reisknaller

5つ星のうち1の評価

Waardeloos

Ik heb enorme spijt van mijn boeking. Als je geld wilt verspillen, moet je hier boeken. Bij het bijboeken van ontbijt, lunch of diner tijdens je verblijf moet je je dieetwensen doorgeven, hoewel de website dit niet aangeeft. Er is geen optie om dit te noteren bij de boeking of een verwijzing om dit per e-mail te doen na de boeking. Achteraf krijg je geen geld terug als je vanwege medische redenen het slecht aangegeven buffet niet kunt gebruiken (ontbreken van informatie/kaartjes mbt de voeding en de allergenen). Omdat we niet vooraf allergenen hebben doorgegeven bij reisknaller terwijl dit zoals bovengenoemd ook niet kon bij de boeking of vermeld stond dat dit gemaild moest worden krijgen we nu geen geld terug ondanks dat wij geen gebruik kunnen maken van de service waarvoor wij extra betalen.

Ze vragen een aanzienlijk extra bedrag voor een balkon, terwijl er geen extra kosten zijn voor een terras. Bij aankomst bleek echter dat het hotel alleen kamers met een balkon heeft, dus zonder extra kosten hadden we ook een balkon gehad. Toen we dit terugkoppelden en aangaven dat de website onjuiste informatie bevat, bijvoorbeeld dat je dieetwensen niet kunt doorgeven tijdens de boeking en dat er geen aantekening is dat je moet of kunt mailen bij allergenen, en dat je moet bijbetalen voor een balkon terwijl er geen kamers zonder balkon worden verkocht (dit gaf Reisknaller zelf aan in later mailcontact), werd alles op het hotel afgeschoven.

De website van Reisknaller bevat foutieve informatie tijdens de boeking. Ondanks deze problemen hebben we geen cent aan restitutie ontvangen.

2024年8月5日

Beste Kim,

Wat vervelend om te lezen dat je niet blij bent met de verleende service vanuit Reisknaller! Helaas waren wij van tevoren niet op de hoogte gebracht via een mail over de dieetwensen van jouw medereiziger en jijzelf. Voor ons is het van belang dat wij dit op tijd weten, zodat wij contact konden opnemen met het hotel. Wij snappen dat het erg vervelend is dat wij geen opmerkingenveld hebben toegevoegd op onze website, maar mocht de klant een speciale wens hebben, dan kunnen zij altijd contact opnemen met ons emailadres.

Met betrekking tot de kamer waren wij zelf van tevoren niet op de hoogte van het feit dat elke kamer een balkon heeft. Ik zie dat een collega jou daarover vlak voor vertrek een mail heeft verstuurd. Helaas was dit intern niet gecommuniceerd, waardoor dit over het hoofd is gezien. Mijn excuses hiervoor!
Wij tonen de informatie die wij ontvangen vanuit onze leverancier. Desondanks snap ik dat het erg vervelend is dat elke kamer een balkon blijkt te hebben bij aankomst. Zouden jullie hierover contact met ons kunnen opnemen na jullie vakantie? Dan kunnen wij samen naar een oplossing kijken voor deze kwestie.

Alvast bedankt!

Team Reisknaller

5つ星のうち2の評価

Beperkte en slechte communicatie ivm de…

Beperkte en slechte communicatie ivm de vluchtinformatie. Bij de boekingsbevestiging wordt aangegeven dat er per Persoon, handbagage en ruimbagage inbegrepen is, maar omdat er geen gewichten bij staan is dit toch niet het geval.

2024年8月2日

Beste Patrick,

Wat vervelend dat u de communicatie rondom de vluchtinformatie slecht vond! Wij proberen uiteraard ons best te doen voor de klant en helpen iedereen ook graag als er iets niet klopt vanuit ons.
Zodra de klant niet extra bijbetaald voor handbagage en/of ruimbagage, wordt er uiteraard niets toegevoegd aan de vluchten. Na het boekingsproces wordt er een boekingscode met de klant gedeeld waarmee ingelogd kan worden op de website van de vliegmaatschappij. Hier zijn dan ook de details terug te vinden, zoals eventuele toegevoegde koffers. Helaas was dit niet het geval bij u en hebben wij dit ook aan u doorgegeven.

Al met al hopen wij dat u alsnog een fijne vakantie heeft gehad met Reisknaller! ^Team Reisknaller.

5つ星のうち3の評価

Vooraf goed, tijdens en achteraf niet goed

Eenvoudige site, het boeken ging prima. Ook de communicatie vooraf ging goed. (Versturen factuur, reisdocumenten etc). Echter toen ik op vakantie geluidsoverlast had van bouwwerkzaamheden verliep de communicatie per mail en diende ik zelf contact te leggen met de werkers en de accomodatie. De receptie/het kantoor zat in een andere plaats.
Aangezien de overlast gelukkig achteraf maar 2,5 dag duurde heb ik het gelaten voor wat het was bij terugkomst wel opnieuw een klacht ingediend.
Reacties op e-mails duurde langer dan 48uur, ik ben 2 x niet teruggebeld en de geboden oplossing (weer contact opnemen met de accomodatie) vind ik niet afdoende. Ik vind dat de Reis knaller dit al tijdens mijn verblijf daar voor mij had moeten doen. Ik hoop dat ze er van geleerd hebben.

2024年7月8日

Reisknaller からの回答

Hi Wendy, fijn om te lezen dat de geluidsoverlast niet de gehele vakantie aanwezig was. Er was ook aan u aangeboden om contact op te nemen met de accommodatie, maar helaas hebben wij hier geen reactie meer op gehad. Doordat wij nog met een klein team werken, lukt het helaas niet om altijd binnen 48 uur te reageren, vandaar dat er in de standaardmail wordt aangegeven dat wij ernaar streven. Mocht u nog steeds willen dat wij contact opnemen met de accommodatie, dan horen we het graag! ^Team Reisknaller

5つ星のうち5の評価

Een mooie reis geboekt tegen een mooie…

Een mooie reis geboekt tegen een mooie prijs. Ook was het contact met Peter en zijn collega prettig, ze denken echt mee met de klant! Alles was prima geregeld, dus volgende keer boeken we weer bij Reisknaller

2024年5月31日

Reisknaller からの回答

Goedemorgen Wim, wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u een goede service heeft ontvangen van ons. Wij helpen u graag weer bij uw volgende reis! ^ Team Reisknaller

Zeer klantgericht

Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreservering. Dankzij haar is het gelukt te boeken. Wat een mooie, rustige klantgerichte benadering was dat zeg. Ronduit top!!!!
Een aanrader dus.

2024年5月31日

Reisknaller からの回答

Hi Sandy, wat fijn om te horen dat de service beviel en dat het gelukt is met de stoelreservering! Geniet van jullie vakantie over een aantal weken! ^ Chisom

Snelle service

2024年2月19日

Reisknaller からの回答

Hi Mani, ontzettend bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. We hopen je graag weer terug te zien!

5つ星のうち5の評価

altijd bereikbaar goedkoper dan andere…

altijd bereikbaar goedkoper dan andere en goed advies over de accommodaties en niet te vergeten superaardig ben net weer aan het boeken voor mei heerlijk op vakantie zonder zorgen

2024年2月13日

Reisknaller からの回答

Hi Astrid, ontzettend bedankt voor jouw lovende woorden. Het was fijn om je gisteren weer gesproken te hebben. Geniet van je volgende vakantie met Reisknaller en als we je weer ergens mee kunnen helpen horen we het graag!

Goed lezen

Mooi hotel geboekt met een goede omschrijving

2024年2月8日

Reisknaller からの回答

Hi Loet, fijn om te lezen dat het boeken bij Reisknaller bevallen is. Mocht je nog vragen hebben, laat het dan gerust weten!

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

2024年2月7日

Reisknaller からの回答

Hi Angelique, bedankt voor je positieve review. Geniet van jouw vakantie met Reisknaller!

5つ星のうち5の評価

Scherpe prijs en vlotte afwikkeling

Heldere site, al heeft ook deze site de akelige gewoonte soms de vakantieduur aan te passen bij wijziging van datum. Iets om op te letten dus.
Verder scherpe prijs en heel vlotte reactie en afwikkeling van geboekte reis. Kortom aanrader.

2024年2月12日

Reisknaller からの回答

Hi Ed, bedankt voor het boeken van jouw vakantie bij Reisknaller. Geniet van jouw reis naar Kreta!

5つ星のうち5の評価

Ze zijn klantvriendelijk en hulp vaardig

Een goede klantvriendelijkheid en hebben me goed geholpen met overboeking

2024年2月1日

Reisknaller からの回答

Hi Abdulah, ontzettend bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Geniet van jullie vakantie! Mochten je nog vragen hebben, laat het dan vooral weten.

5つ星のうち5の評価

Boeken ging vlekkeloos en een paar keer…

Boeken ging vlekkeloos en een paar keer de kanten service gebeld werd meteen de zelfde dag terug gebeld en wat mijn vragen waren meteen goed uitgelegd.
Na de boeking meteen een mail binnen van de boeking en van de vliegtuig maatschappij meteen de tickets binnen.
Voor nu vijf sterren.
Hele goede ervaring

2024年1月31日

Reisknaller からの回答

Hi Waard, fijn om te horen dat het boeken goed ging en de verleende service beviel. Geniet van jullie vakantie naar Torremolinos met Reisknaller!

5つ星のうち3の評価

Topprijzen, communicatie en bereikbaarheid van klantenservice kunnen beter

Het kost enige tijd en moeite voordat je werkelijk wordt teruggebeld door de juiste persoon, maar daarna was de begeleiding van de Reisknaller gelukkig goed.

2024年2月8日

Reisknaller からの回答

Hi Sylvie, fijn om te horen dat de uiteindelijke begeleiding goed was. Door enige drukte liep het allemaal wat uit, excuses. Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het dan vooral weten!

Prima heldere aanbieding

We zochten een bepaalde vakantie en die hadden ze hier beschikbaar. Alles was duidelijk en we konden met weinig moeite tegen een goede prijs boeken.

2024年1月23日

Reisknaller からの回答

Hi Tempelaars, fijn om te horen dat het boeken bij Reisknaller beviel. Geniet van jullie vakantie naar Benidorm!

5つ星のうち5の評価

Tot nu toe is alles goed gegaan.

Tot nu toe is alles goed gegaan.

2023年12月20日

Reisknaller からの回答

Hi Hendrikus, fijn om te horen dat alles soepel verlopen is tijdens het boeken van jouw vakantie bij Reisknaller. Geniet van jullie vakantie naar Granada!

Leuke hotels

Makkelijk om te boeken, leuke hotels.

2024年1月13日

Reisknaller からの回答

Hi Piet, fijn om te horen dat het boeken bij Reisknaller beviel! Geniet van jullie vakantie naar het zomerse eiland Kreta!

Goede site

Makkelijk site, vooral met kamers boeken. In weekend zelfs telefonisch bereikbaar.

2024年1月28日

Reisknaller からの回答

Hi Adrianus, bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met Reisknaller. Geniet van jullie reis naar Mallorca volgende maand!

5つ星のうち1の評価

Waardeloze communicatie

Ik ben al ruim een halfjaar bezig om een vergoeding te ontvangen. Na elke e-mail of telefoontje van mijn kant wordt de belofte gedaan dat zij zsm contact zullen opnemen. Tot op heden nog steeds niets gehoord of mogen ontvangen. Waardeloos

2024年1月26日

Reisknaller からの回答

Hi Mandy, wij willen je graag helpen met het probleem. Helaas hebben wij geen reactie meer ontvangen op onze laatste mail naar jou toe. Wij hebben ook nog geen restitutie van Transavia mogen ontvangen. Zou je weer contact met ons willen opnemen wanneer je hier de tijd voor hebt?

We helpen je graag!

Groetjes Team Reisknaller