レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Detta gÀller rejmes i örebro..Köpte en relativt ny v90 som pÃ¥ bilderna skulle innefatta bÃ¥de vinter o sommardÀck,,nÀr sÀljaren inte fick det han ville samt tyckte han gav för mycket i inbyte sÃ¥ ingick... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rejmes Linköping PÃ¥ besök sÃ¥ smÀllde jag hö framdÀck mot en trottoarkant, fick bogsera bilen till Rejmes som var stÀngt, de skulle öppna 08:00. Redan 07:00 fick jag kostnadsförslag och förfrÃ¥gan om... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Man förvÀntar sig att ett bra arbete utförs med deras astonimiska priser. TyvÀrr sÃ¥ hÃ¥ller dom har inte mÃ¥ttet. Har vid flera verkstadsbesök fÃ¥tt pÃ¥peka skador som mekanikerna dÀr har Ã¥stadkommit. Sla... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Detta gÀller Falkenberg. Jag hade inne min bil pÃ¥ service, Àldre volvo (2011) och de var service endast olja filter etc. De uppgraderade programvaran i bilen utan extra kostnad och pÃ¥talade kommande f... もっず芋る

2.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

ÅK INTE TILL REJMES HALMSTAD

Jag vill dela med mig av min MYCKET dåliga upplevelse hos Rejmes i Halmstad och varför ni aldrig ska vÀlja Rejmes i Halmstad

Allt började med en mindre skada i början av september 2025 nÀr min granne slog upp sin bildörr i min bil. Jag anmÀlde skadan direkt till Volvia, och fick information om att Rejmes i Halmstad skulle kontakta mig.

Sex veckor senare ringer de och vill att jag ska komma in samma dag. Jag frågar varför ingen hört av sig tidigare och får svaret att de inte haft mitt nummer och att det sökts fram via hitta.se. Detta kÀnns vÀldigt mÀrkligt eftersom jag lÀmnade samtliga kontaktuppgifter till Volvia vid skadeanmÀlan.

Jag lÀmnar in bilen den 17 oktober. Den blir klar den 20 oktober men jag blir inte kontaktad förrÀn den 23 oktober. Anledningen? De hade glömt att ringa.

Redan samma vecka mÀrker jag att rutan börjar låta nÀr jag öppnar och stÀnger den. Det har den aldrig gjort tidigare, och arbetet som utfördes var runt just fönstret. Jag ringer den 27 oktober och åker in direkt. D tittar på det och sÀger att han ska undersöka saken och återkomma. Tror ni att de ringer? Nej.

Fyra veckor senare fÃ¥r jag sjÀlv ringa igen. Jag Ã¥ker dit, D förklarar vad felet Àr och sÀger att hans chef har godkÀnt en ny ruta. Han lovar att ringa inom 2–3 veckor. Blir jag uppringd? Nej.

Till slut, i februari, fÃ¥r jag Ã¥terigen sjÀlv ta kontakt. Jag Ã¥ker dit igen och blir bemött otrevligt och anklagad för att ljuga om problemet, som enligt D inte Àr deras fel. En annan person försöker “fixa” det pÃ¥ plats, men nÀr jag sÀtter mig i bilen kvarstÃ¥r fortfarande problemet som uppstod efter deras arbete.

Detta handlade från början om en liten dörrskada. På grund av bristande kommunikation, uteblivna samtal, nonchalans och oprofessionellt bemötande har det i stÀllet blivit en process som dragit ut i flera månader utan att problemet blivit löst.

Problemet kvarstår men jag ska fixa det någon annanstans för orkar inte med huvudvÀrken från Rejmes i Halmstad

Jag kan tyvÀrr inte rekommendera Rejmes i Halmstad. VÀlj en annan verkstad om ni vill slippa onödig stress och dålig service.

2026幎2月10日

OÀrligt och manipulerat.

Åkte ner till Reijmes Örebro ca:45mil för att förhoppningsvis hÀmta en bil. Haft en god dialog och samtal med sÀljaren som inte nÀmner nÃ¥got av vad jag ser och upptÀcker nÀr jag vÀl Àr pÃ¥ plats. Bilderna som ligger pÃ¥ hemsidan samt pÃ¥ annan sÀlj sajt Àr manipulerade/redigerade, motorhuven var helt blÀstrad med stenskott vilket man inte uppvisar pÃ¥ bilderna, under vÀnster baklyse sÃ¥ stod bakskÀrms-plÃ¥ten ut, nÀr jag Àven ska kolla mösterdjupet pÃ¥ dÀcken sÃ¥ ser jag Àven dÀr att det Àr olika fabrikat pÃ¥ dÀcken pÃ¥ höger och vÀnster sida. Sen sÃ¥ stÀmde inte heller miltalen överens med uppgifterna i annonsen. Åkte hem utan att ens prata med sÀljaren, fick till svar "synd att du inte gillade skicket pÃ¥ bilen" 🀣

KÀnns som att Reijmes iallafall i Örebro inte gÃ¥r att lita pÃ¥ dÃ¥ dem upplevs vÀldigt oÀrliga och inte tillhandahÃ¥ller viktig information. Mitt rÃ¥d Àr STAY AWAY!

2025幎10月7日

Beware Lindesberg Workshop

In 2024 they serviced my car and let me drive it away with brake pads stuck to the discs and a broken rear suspension. The brake pads were immediately obvious, and the suspension was discovered at the besiktning a few days later.

I would prefer not to die because of a workshop not doing a service properly - those are the stakes when workshops skip checks on your car to save time. Your life apparently isn't worth doing the job properly.

2024幎11月15日
5぀星のうち1の評䟡

CD-spelaren i bilen slutade fungera

CD-spelaren i bilen slutade fungera. Kontaktade Rejmes i Norrköping och frågade om de kunde fixa den. Fick svaret att de kunde ta en titt. Vilket var vad de gjorde. Tittade på den och konstaterade att den var trasig och behövde bytas ut. Fick betala 995 kr för detta. Rent bedrÀgeri. Men av skadan blir man vis. Aldrig mer Rejmes.

2025幎9月16日

Rejmes Linköping, ett vilket bedrÀgeri

LÀmnade in min bil ett flertal gÃ¥nger pÃ¥ Rejmes i Linköping. Varje gÃ¥ng kom den tillbaka med ett nytt fel som inte fanns innan jag lÀmnade in den. Sista gÃ¥ngen lÀckte ALL olja i lÃ¥dan för 4-hjulsdriften ur i garaget. Åkte tillbaka men de "hade inte varit i nÀrheten" av den var svaret jag fick. Fick dock en duk och lite bromsrengöring för att stÀda upp det. Vid samma tillfÀlle frÃ¥gade jag om en lÀnkarm som deras tekniker sagt "mÃ¥ste bytas", jag kan en del om bilar och hade kollat pÃ¥ det sjÀlv och tyckte inte att det var dÃ¥ligt. Chefen för verkstaden kollade pÃ¥ det och sa att "nej det ser bra ut", pÃ¥ frÃ¥gan varför deras tekniker sagt att det mÃ¥ste bytas fick jag inget svar. Totalt blev det reparationer pÃ¥ över 40.000 efter att jag lÀmnat in den en gÃ¥ng bara för en genomlysning OM nÃ¥nting behövde fixas.

Skulle kunna skriva hur långt som helst för det var inte bara ovan beskrivet som hÀnde. Jag kommer ALDRIG åka tillbaka till Rejmes, jag skulle hellre skrota en ny bil. Riktig bluff och båg-verkstad som tyvÀrr drar ner hela Volvos rykte, magen till oÀrlighet har jag aldrig varit med om förutom med kriminella, ja just, det Àr ju kriminellt att bedra andra, så ja de kanske platsar in dÀr, det skulle förklara en hel del. Synd att man inte kan ge minusbetyg.

2024幎4月23日

Åke till Rejmes Örebro för att

Åke till Rejmes Örebro för att programmera om nycklarna till min Polestar 2 eftersom jag köpt bilen nyligen. Dom gjorde detta men kollade inte att batteriet var slut i lilla dosan och hur ska jag veta detta.Åkte tillbaka o fick prata med en högre person sÃ¥ att dom förstod att detta inte var rÀtt. Fick bestÀlla en ny dosa Ã¥kte dit senare nÀr jag fÃ¥tt denna. Dom programmerade om detta gratis men kollade inte igen att dosan fungerade. Eftersom jag skulle dit senare för att fixa knappen till bageluckan som jag fick en offert pÃ¥ 7300kr sÃ¥ skulle man titta pÃ¥ detta dÃ¥. NÀr jag var dÀr och dom hade gjort detta sÃ¥ kör jag dÀrifrÃ¥n sÃ¥ fladdrar skÀrmen nÀr man ska lÀgga i vÀxeln tÀnkte att jag startar om bilen sÃ¥ kanske detta försvinner och det gjorde det en kort stund. NÀsta dag sÃ¥ ska jag köra ut bilen frÃ¥n garaget dÃ¥ Àr problemet dÀr igen och detta har inte upptrÀtt tidigare innan jag lÀmnade in bilen. Åker till Rejmes för att sÀga att detta mÃ¥ste ha blivit nÀr ni gjorde en mjukvaruuppdatering nej sÀjer dom mÃ¥ste vara ett annat fel som jag troligtvis skulle betala. JÀkligt konstigt bemötande. Stod pÃ¥ mej att detta mÃ¥ste ni fixa. Till slut efter en stund sÃ¥ gjorde dom detta. Hur kan det bli sÃ¥ mÃ¥nga fel nÀr man lÀmnar in en bil. En bilfirma jag inte skulle rekommendera.

2025幎3月26日

Dåligt kundbemötande

Mycket besviken på kundbemötandet i Rejmes i Laholm och framförallt från försÀljaren Sebastian.
Efter avslutad affÀr och bilköp så upptÀckte jag att LED-rampen inte funkade.

Jag ringde upp Sebastian för att få hjÀlp och ville lösa detta men han sa då att extra utrustning inte ingår i garantin. Det visade sig dock, efter att jag hade kollat upp detta med en annan Volvo-verkstad, att en del till LED-rampen saknades. Denna del borde ha funnits dÀr.

DÀrefter ringde jag upp Sebastian igen och förklarade att detta skulle ha funnits med redan vid bilköp. Han blev då vÀldigt otrevlig och inte alls villig att hjÀlpa till. Efter en stund så la han bara på, trots att vi inte var fÀrdiga med samtalet!

Jag ringde då upp hans chef och förklarade situationen igen och vad som hÀnt, och efter mycket om och men så fick jag tillslut hjÀlp med att få igång LED-rampen.

2024幎8月12日

Sanslösa offerter

Min parkeringsvÀrmare hade gett upp och skickade felkod. LÀmnar in bilen på en felsökning för 1000:- och kommer fram till att delar behövs bytas, med en offert på 13 000:-. Jag hör av mig några månader senare, första teknikern har slutat, så jag får en annan. Han tycker att 25 000:- låter mer rimligt, nÀr jag ifrågasÀtter vill han göra en felsökning till. Irriterat så vÀnder jag mig till AD Bildelar, dom löser problemet på två timmar och fakturerar 495:-
Snacka om att utnyttja sina kunder och sko sig för att man kan.

2024幎11月28日

GÀller Hallsberg

GÀller Hallsberg
“Verkstadscoachen” Martin gjorde en “avancerad felsökning” pÃ¥ min bil i flera timmar dÀr han slutligen kom fram till att ventilerna Àr dÃ¥liga och ger mig offert pÃ¥ 60k. sÃ¥ jag började fundera pÃ¥ att skicka motorn till Warszawa för renovering. LÀmnar senare in bilen hos Octopus - Autoexperten dÀr dom mÀter kompressionen och sÀger att det Àr “helt obegripligt” hur han kan ha mÀtt sÃ¥ fel, 5min senare sÃ¥ konstaterar Octopus att det Àr spridaren som Àr trasig och byter den för 5k
. Kommer aldrig nÃ¥gonsin sÀtta min fot hos rejmes igen

2024幎5月28日
5぀星のうち1の評䟡

Mycket besviken pÃ¥ bemötande i Rejmes i

Mycket besviken på bemötande i Rejmes i Halmstad speciellt från verkstad chefen som sitter med en sådant position. Jag hade bilen dÀr för reparation nÀr jag hÀmtade upptÀckte på vÀgen hem missljud från motor rummet. Fick ta ledigt att åka tillbaka för att kolla upp problemet och har långt hemifrån nÀr jag frågade effter låne bil det hade dom inte bara om jag skulle hyra den trots att dom gjorde en dåligt jobb. Sen nÀr jag följde med honom till tekniker som har lagat bilen innan verkstad chefen ut talade sig o professionell sa att han kunde inte tråla med knÀna det Àr illa av en sådan uppsat chef som skulle varit mitt fel att bilen blev inte rÀtt gjort från början. Jag kommer aldrig att återkomma ditt igen kommer aldrig att erbjuda någon om Rejmes verkstad.

2024幎10月29日
5぀星のうち1の評䟡

Jag Àr djupt missnöjd med min

Jag Àr djupt missnöjd med min erfarenhet hos Tage Rejmes Örebro efter avslutad leasingperiod. NÀr jag skulle Ã¥terlÀmna bilen och inte ville ingÃ¥ ett nytt avtal, förÀndrades sÀljarens attityd drastiskt. IstÀllet för att bemöta mig som tidigare kÀnde jag mig plötsligt nedvÀrderad.

Vid återlÀmningen åkte jag in på en kontroll som de bokat (utan några anmÀrkningar på bilen), men behövde sedan göra ytterligare en kontroll som ovÀntat resulterade i anmÀrkningar. Jag fick lov att jaga efter information och tidpunkter för att få hjÀlp med att återlÀmna bilen och avsluta Àrendet, trots att kontakt hade utlovats.

Jag fick veta att fakturan för nödvÀndiga åtgÀrder skulle skickas i slutet av oktober, men istÀllet kom den som ett inkassokrav med krav på betalning som skulle ha gjorts i september. Detta gjorde att jag kÀnde att företaget agerade oseriöst. Jag Àr lÀttad över att slippa dem framöver!

Den service jag fått har varit under all kritik, med bristande intresse för kundupplevelsen och en oprofessionell attityd. Jag rekommenderar starkt att vÀlja ett annat företag!

2024幎10月21日
5぀星のうち1の評䟡

Jag skulle inte rekommendera någon åke ditt för lackering

Jag skulle inte rekommendera någon att åka till Tage Rejmes Bil i Norrköping om du har skador på din bil!
Jag fick lackskador på min bil för några år sedan och det vart försÀkringsarbetet av Rejmes i Norrköping genom @tre kronor försÀkring som löste det.
Nu efter ca 3 år efter reparationen kommer rost på exakt samma stÀllen som reparerades (så troligen dålig underarbetade).
Det enda vad den kontaktpersonen på Rejmes kunde sÀga till mig var att det inte lÀngre finns någon garanti!
Men han tyckte också att det var mÀrkligt!
Så då vet ni alla om att nÀr man lÀmna sin bil dÀr att det blir problem efter flera år!!!
Tack Tage Rejmes Bil för att ni inte stå för den hÀr,
och dålig TreKronor för att ni ta ingen ansvar alls!!!!

2024幎4月11日
5぀星のうち1の評䟡

Detta gÀller rejmes i örebro..Köpte en

Detta gÀller rejmes i örebro..Köpte en relativt ny v90 som på bilderna skulle innefatta både vinter o sommardÀck,,nÀr sÀljaren inte fick det han ville samt tyckte han gav för mycket i inbyte så ingick inte dessa dÀck lÀngre?Citat..det Àr ju inte jag som tar bilderna.slut citat..Var noga med att dokumentera allt som skall ingå..man tar kort på all möjlig utrustning tydligen och sen får man se vad ingår enligt honom?

2024幎5月6日

Rejmes Linköping

Rejmes Linköping

På besök så smÀllde jag hö framdÀck mot en trottoarkant, fick bogsera bilen till Rejmes som var stÀngt, de skulle öppna 08:00. Redan 07:00 fick jag kostnadsförslag och förfrågan om reparationsförslag. 08:00 var allt arbete klart, fick dessutom mycket bra info av min reparatör. Oerhört nöjd. Kunde jag sÀtta 6 stjÀrnor hade jag gjort det. Priset dessutom bra.

2024幎7月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ