Vores ferie. Der var to modspillere, vejret og min dÃ¥rlige fod. PÃ¥ forhÃ¥nd havde jeg forestillet mig at kunne blive hjemme en dag eller to. Men stedet var ikke sÊrligt sjovt i regn og kulde. Ingen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hjemkommet igÃ¥r fra det skÞnne Apulien med Sigurd som en dygtig og positiv guide. Han er meget hjÊlpsom og frisk med mange spÊndende fortÊllinger om det skÞnne land. Han hyggede sig sammen med os,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Netop afsluttet turen Fra Portvinens hjemland til livlige Lissabon. Dejlig tur, der mere end levede op til forventningerne. Vores rejseleder Anne-Sofie var meget behagelig, vidende og sÞd at f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sigurd var igen et af hÞjdepunkterne. Han forvalter sin store viden til UG, der er simpelthen ikke noget at komme efter og hvad skal det da ikke blive til med den unge alder, han bliver jo ved m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Rejseklubben arrangerer kulturelle rundrejser, oplevelsesrejser og langtidsferier til fantastiske rejsemÃ¥l primÊrt i Europa og Asien. Med pÃ¥ rejsen er vores erfarne, dansktalende rejseledere, som har en helt sÊrlig passion eller tilknytning til det land eller omrÃ¥de, vi besÞger. I Rejseklubben rejser du aldrig alene. Du rejser i et fÊllesskab, der tager udgangspunkt i vores kÊrlighed til at opleve verden. Det gÊlder bÃ¥de rejsemÃ¥lets stÞrste hÞjdepunkter og smÃ¥ hemmeligheder, som kun de lokale kender. Du fÃ¥r altid de bedste flylÞsning og velvalgte hoteller. Derudover har vi hÃ¥ndplukket de bedste oplevelser pÃ¥ rejsemÃ¥let, som vi besÞger sammen. Mad og en stor del af rejsemÃ¥lets kultur, og derfor er der ofte velsmagende udflugter pÃ¥ programmet med olivenoliesmagning, besÞg pÃ¥ en vingÃ¥rd eller andre lokale specialiteter. I Rejseklubben er vi alle VIPâs. Vi rejser, fordi vi gerne vil opleve verden sammen med andre. Vi vover faktisk den pÃ¥stand, at H.C. Andersen glemte et ord, da han sagde âat rejse er at leveâ, nemlig ordet âsammenâ. For i Rejseklubben lever vi for at rejse sammen. Rejseklubben er velvalgte udflugter, men det er ogsÃ¥ et glas vin pÃ¥ terrassen efter dagens udflugt, det er en god middag i hyggeligt selskab, og det er nogle at dele minderne med. Ofte mÞdes vores rejsefÊller, lÊnge efter rejsen er slut. Der dannes klubber i klubben, som vi siger. Nye bekendtskaber opstÃ¥r og bliver til livslange venskaber. Det er da rejser, man husker og ferieminder, man aldrig glemmer.
é£çµ¡å
Bethaniagade 40, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- +45 96 27 38 38
- service@rejseklubben.dk
- rejseklubben.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Med Rejseklubben til Athen **********
Med Rejseklubben til Athen var en kÊmpe oplevelse. Både hvad angik indhold af ture/udflugter, Hotel John & George samt vores helt unikke guide Elisabeth, som gjorde ALT for at det hele spillede fra vi ankom til vi tog afsted mod Danmark igen. 1000 stjerner til hende.
Rejsen kan virkelig anbefales.

Rejseklubben ããã®åç
Vi var på vores fÞrste rundrejse i Skotland
Vi var på vores fÞrste rundrejse i Skotland i uge 33. Det var fÞrste gsng vi var med Rejseklubben og bestent ikke sidste gang Det var en super skÞn og inspirerende tur og havde den bedste rejseleder man kan Þnske sig, Mai havde virkelig sat sig ind i Skotlands historie, hun er bare fantastisk.
Vi fik en god og grundig skots historie
Mai havde sat sig rigtig godt ind i Skotlands historie og formildende det på bedste vis
Bestemt en oplevelse vi kan leve på lÊnge, mÞdte en del nye skÞnne mennesker på turen, som gjorde turen ekstra god, tÊnker venner for livet
Susanne og Villy (en del af âKlan Maiâ

Virkelig god rundrejse i Skotland
Virkelig god rundrejse i Skotland. Godt program, specielt Isle of Skye var en stor oplevelse, synes vi. Mai var en dygtig og kompetent guide for "Klan Mai". Også stor oplevelse at se Tattoo i Edinburgh.

Rejseklubben ããã®åç
Gode oplevelser og hyggeligt samvÊr
Gode oplevelser og hyggeligt samvÊr, mig og min hustru rejste for fÞrste gang med rejseklubben til Mallorca, vi var 6 par og 4 singler, der havde en uge sammen med fÊlles oplevelser og frokost eller aftensmad sammen, det var så hyggeligt, vi fik lÊrt nye mennesker at kende, fik grint og spist god mad sammen, det gÞr vi igen.
Vh Jan Jensen

Rejseklubben ããã®åç
Vores rejse til Skotland var enâŠ
Vores rejse til Skotland var en uforglemmelig oplevelse, og en stor del af det skyldtes vores fantastiske rejseleder, Mai. Hun havde sat sig grundigt ind i Skotlands fascinerende historie og formidlede den på en måde, der både var informativ og let at forstå. Hendes fortÊllinger gjorde de steder, vi besÞgte, levende og interessante.
Mai var ikke kun vidende, men også utrolig sjov og let til latter, hvilket gjorde rejsen endnu mere fornÞjelig. Hendes humor og positive energi skabte en dejlig stemning i gruppen, og hun gjorde det nemt for alle at fÞle sig godt tilpas. Hun havde styr på det hele, så vi kunne slappe af og nyde oplevelsen.
Alt i alt var det en fantastisk rejse, og Mai var den perfekte rejseleder. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til både rejsen og Mai, som virkelig gjorde en stor forskel.
Kenneth og Monica (en del af âKlan Maiâ)

Skotland med âKlan Maiâ
Vi var på vores fÞrste (men bestemt ikke sidste) rundrejse i Skotland i uge 33. Det var en super skÞn og inspirerende tur med den bedste, sjoveste og dygtigste rejseleder Mai.
Mai havde sat sig rigtig godt ind i Skotlands historie og formidlede det på en god og forståelig måde. Hun havde styr på alt lige fra gode spisesteder til tissepauser.
Vi sidder stadig med et smil på lÊben over alle de sjove, skÞnne oplevelser og nye venskaber vi var så heldige at få.
Per og Gitte (en del af âKlan Maiâ)

Rundrejse i Skotland - fantastisk uge
Vi var lidt spÊndte på Rejseklubbens tur til Skotland, da vi aldrig har prÞvet en rundrejse fÞr. Men det bliver ikke sidste gang.
Det var en fantastisk tur. Helt uovertruffent natur, godt humÞr og rigtig mange oplevelser og ikke mindst godt selskab. Tattoo i Edingburgh var alle pengene vÊrd.
Både vores guide Mai og vores chauffÞr John var med til at krydre turen med god energi og humor. Tak for det.
Ninna og Kaj

Bedste Guide ever
Vores forventninger til rejsen til Skotland blev opfyldt, isÊr pÃ¥ grund af vores helt fantastiske guide Mai som med sin utrolige energi, sprudlende humÞr og store viden om Skotland som hun berettede meget levende om. Der var en god stemning under hele turen.ðð»
Mona og Niels

Den skÞnneste rejseleder Mai Þste afâŠ
Den skÞnneste rejseleder Mai Þste af sin kÊmpe viden, hjÊlp og ikke mindst skÞnne humÞr ð alt dette gjorde rundrejsen til Skotland til en god oplevelse ð

Service i top
Dejlig oplevelse med en veltilrettelagt rejse.
Servicen var i top og konceptet med den målrettede kundegruppe er en god ide og sikrer en hyggelig rejseform.

Fem store stjerner
Rejseklubben Bravo Tours med destination Peloponnes, Tolo, hotel Dolphin kan varmt anbefales. Vi var 17 afsted, fordelt på par, tre der var sammen og to enlige. Vi havde et fantastisk sammenhold, spiste morgenmad og aftensmad sammen, hyggede os på kryds og tvÊrs, mange gode grin, spÊndende udflugter og en super guide.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ