Fick snabbt och vÀldigt fin hjÀlp i mitt Àrende vilket jag Àr vÀldigt tacksam för. Skickades sedan vidare till annan avdelning i telefonkö, men kom inte fram. Ringde upp pÃ¥ nytt och fick svar om att... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag fick snabbt svar pÃ¥ min frÃ¥ga som gÀllde huruvida jag sjÀlv kan öppna och stÀnga mitt kreditkort för köp inom och utom Sverige pÃ¥ samma sÀtt som jag kan göra med mitt kontokort. I dagslÀget kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr mycket nöjd med re member eftersom de erbjuder enkla och moderna lösningar som verkligen passar mina behov. Det kÀnns tryggt att ha kontroll över mina betalningar och jag uppskattar hur smidigt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra snabb service / information frÃ¥n Kundservice ( 2 samtal) Ãven om Ã¥tgÀrden av den digitala justeringen/ Àrendet dröjde lÀngre Àn som uppgavs att det skulle göra. Men det fixade sig och blev rÀt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
re:member erbjuder både kreditkort och privatlån. re:member handlar om dig och dina behov. Det handlar om att du ska ha tillgång till innovativa betalnings- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll, men som samtidigt gör vardagen enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betalningslösningar för ett aktivt liv. Och det kommer vi fortsÀtta med. Du bestÀmmer sjÀlv vilken lösning som passar dig bÀst, hur du vill betala och vad som Àr viktigt för dig.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ððððððððâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž

JÀtte snÀllt
JÀtte snÀllt
Tack för service man kÀnna sig trivs

re:member Sverige ããã®åç
Nice card and bank, but not perfect
Most transaktions and card issues went smoothly, didn't like them taking a fee for betting company from last year all in same time today.
Didn't know about the fee, I would have stopped if I knew, but now they take for a whole year at the same time, not fair.

AffÀrsmodell: Lurendrejeri
Jag har aldrig någonsin bestÀllt något av er men blir tvingad att betala flera hundra i avgifter oavsett.

re:member Sverige ããã®åç
Easy to contact you and also the one IâŠ
Easy to contact you and also the one I spoke with is polite full of understanding.

re:member Sverige ããã®åç
Fina personer som jobbar dÀr med snabbâŠ
Fina personer som jobbar dÀr med snabb lösningar för alla problem

Fint bemötande
Jag upplevde ett mycket fint bemötande. Detta Àr viktigt i kundmöten. Jag vill också nÀmna att Entercard Àr lösningsfokuserade

re:member Sverige ããã®åç
Aldrig blivit bemött sÃ¥ dÃ¥ligt i helaâŠ
Aldrig blivit bemött så dåligt i hela mitt liv av Johan på remember krÀnker och hånar en för att man har betalningssvårigheter nÀr man bara ber om hjÀlp på en personlig nivå nÀr jag Àven påpekar att jag tyckte att han var otrevlig så sa han lÀgg på och ring upp igen så kopplas du till någon annan. NÀr man försöker att be om hjÀlp för att kunna komma ikapp med sina lån så ska man inte bli personligt krÀnt för att man inte har kunnat betala. Jag förstår att man måste betala sina skulder men jag har aldrig blivit så hÀr krÀnkt. Man ska alltid betala det man lånar.mvh

FrÃ¥n 5000 mÃ¥nadsbetalning tills idag âŠ
Från 5000 månadsbetalning tills idag betalar ja 6530 kan ni tÀnka er .
Så varje gång nÀr du har betalnigsfri månad du betala 250 kr mer
Tagit lån hos dem 2022
Ta aldrig lån hos dem dem Àven skickar mejl att det ska sÀnkas rÀnta men dem aldrig gjört det .

re:member Sverige ããã®åç
Tekniska problem med att föra överâŠ
Tekniska problem med att föra över pengar som har pågått lÀnge och ingen vet hur lÀnge det kommer pågå heller.

Bedrövligt och oseriöst kortföretag
Bedrövligt och oseriöst kortföretag, varning. Skaffa ett annat kreditkort, detta verkar bra men Àr dåligt.
Jag ångrar verkligen att jag skaffade konto hÀr. Jag har på grund av allt irriterande trassel försökt avsluta kontot för flera månader sedan men trots att kortet Àr spÀrrat (samt förstås fysiskt makulerat) och jag inte har någon skuld så fortsÀtter klantarna att skicka e-fakturor på 0 kr till min bank. NÀr jag meddelar återigen att jag vill avsluta, får jag en mailbekrÀftelse om att "de har mottagit en anmÀlan om att jag vill ha e-faktura". Helt otroligt alltså. Riktigt oseriöst. Okq8 som jag bytt till verkar hittills mycket bÀttre.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ