Ren Velvaere レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er nu over to uger siden jeg bestilte mine produkter. Efter en uge uden at have hÞrt mere, skrev jeg og spurgte hvor min ordre blev af, og de skriver sÃ¥ at varen er udsolgt men kommer i lÞbet af n... もっず芋る

Sendte d. 6. Januar, mail vedr. den 22 december 2024 hvor jeg bestilte min vare. Jeg skriver: At Ren VelvÊre desvÊrre lÃ¥ inde med rekorden for for sen levering. Man evner ikke at informere mig... もっず芋る

Bestilte 3 produkter. Bestillingen gik fint igennem og pakken blev modtaget indenfor rimelig tid - men... den ene pulver foundations beholder var revnet (lÃ¥get, som skal bruges til opbevaring af pulve... もっず芋る

Har brugt den flere gange og prisen er altid bedre end andre steder (f.eks. Matas), tingene kommer hurtigt frem og der mangler ikke noget. Jeg ved godt man fÃ¥r en masse prÞver nÃ¥r man bestiller ved Ma... もっず芋る

䌁業情報

1. マッサヌゞ垫

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

REN velvÊre shop med fokus på Þkologisk hudpleje, sund kost, kosttilskud og velvÊre. Vi har stor fokus på Þkologisk hudpleje og udvider hele tiden sortimentet af produkter uden parabener, allergifremkaldende stoffer og kunstige farvestoffer.

たあたあ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Levering er ikke god nok

Jeg bestilte Onsdag fÞr kl.15. Der blev lovet 1-3 dages leveringstid med post danmark ved bestilling. Efter 4 dage uden at have hÞrt noget, skriver jeg Mandag og spÞrger om pakkenummer, så jeg kan sÞge via Post.dk track and trace. I stedet for får jeg e-mail Tirsdag om, at pakken blev sendt. Det ser sådan ud, at de kun har sendt efter jeg spurgte om pakkenummer. Meget skuffende i sammenligne med andre lignende e-butikker.
Jeg kÞber IKKE mere hos Ren VelvÊre.

2015幎7月22日

Total lang leveringstid

Kan se af andre anmeldelser at jeg ikke er den eneste med det problem. De er hurtige nok til at trÊkke penge og give besked at pakken er klar til forsendelse. 1,5 uge efter spÞrger jeg efter pakken og dagen efter spÞrger jeg igen pr mail hvor pakken bliver af. Så skriver de tilbage at den ikke kan spores (som om den overhovedet var sendt), de sender en ny pakke - og den har jeg godt nok inden for 2 dage. Så tÊnker jeg, god kundepleje kunne man lige have lagt en lille prÞve med, men nej. - Og jeg ved der skal 7 gode oplevelser til at opveje 1 dårlig. Jeg kÞber IKKE mere hos Ren VelvÊre.

2015幎6月4日

Super god kundeservice

Min pakke ankom i min pakkeshop umiddelbart efter bestilling. DesvÊrre kom jeg alvorligt til skade, og havde ikke mulighed for at hente pakken. Jeg kontaktede kundeservice, og fik hurtigt og venligt svar tilbage om, at de ville holde Þje med, at min pakke kom retur. Få dage efter fik jeg en opfÞlgning med besked om, at pakken var retur, og at alle mine penge var tilbagefÞrt til min konto.

Dét må siges at vÊre god kundeservice, og en anbefalelsesvÊrdig oplevelse.

2015幎2月19日

Altid gode priser

Har brugt den flere gange og prisen er altid bedre end andre steder (f.eks. Matas), tingene kommer hurtigt frem og der mangler ikke noget. Jeg ved godt man får en masse prÞver når man bestiller ved Matas men jeg vil nu hellere have min bestilling er billigst muligt, man får alligevel aldrig brugt prÞverne...

2014幎12月5日

Lunkent

Jeg har både gode og dårlige ting at sige om Ren-velvaere. Det gode: Jeg var ved at handle Jurlique og efter kl. 24 forsvandt de 20% rabat og varerne blev pludselig meget dyre. Jeg kontaktede Ren-velvaere dagen efter og jeg fik straks 20% igen. Perfekt! Leveringstiden var også fin - der gik 2-3 dage. MEN. Da jeg så pakker mine ting ud, så har jeg fået en tester tilsendt, hvor der tydeligvis er brugt 1/4 af produktet. Det er over hovedet ikke i orden og jeg forstår egentlig ikke hvordan det kan ske. Forventer selvfÞlgelig at få tilsendt et nyt produkt uden omkostninger samt returnere testeren uden omkostninger.

2014幎11月13日
Ren Velvaere ロゎ

Ren Velvaere からの回答

Hej Anna, Tak for din feedback. Tilbuddet på de Jurlique produkter du Þnskede at kÞbe var en speciel service til dig da tilbuddet egentlig var udlÞbet. Mht. testeren du har modtaget så beklager vi - det er naturligvis en plukkefejl og vi har sendt en ny til dig idag. Testeren du har modtaget må du beholde. Mvh. REN velvÊre

For dårligt- og nÊrigt!

Jeg bestilte for lÊÊÊÊnge siden 3 produkter. Der gik lang tid, så fik jeg en mail, hvor de skrev, at det ene produkt lod vente på sig, men at jeg ville modtage det hele i lÞbet af 1-3 dage. Det var d. 11.Juni. I dag d. 17 er de ikke kommet endnu, og ingen ny mail med beklagelse eller forklaring om endnu engang Þget ventetid. I andre online-forretninger, sender de det, de har på lager, beklager at noget er i restordre, og sender så dette for egen regning så snart de har det. Men Ren-velvÊre er ikke generÞse nok til dette, nÊrige og tavse med info og ingen undskyldninger når jeg ringer. Aldrig mere handel fra mig på deres site. Jeg fÞler alt andet end velvÊre omkring deres håndtering af min bestilling. Som selvfÞlgelig er afbestilt i dag- uden som sagt så meget som en venlig beklagelse i telefonen!

2014幎6月17日

Genialt!

Jeg bestilte nogle produkter hos denne butik, men var lidt sent ude (torsdag) - så jeg skrev og spurgte dem hvor hurtigt deres pakker normalt kom ud.

Indenfor 1 min havde jeg kontakt til en gennem deres chat, som skrev deres normale leveringstid, men han/hun ville da lige skynde sig at gennemgå og sende ordren med det samme for mig!

Dét er god service! Fuld karakter herfra!

2014幎6月12日

totalt iorden

hurtigt billigt og effektivt, og rabat , og gratis fragt på nÊste ordre, som ikke lige nåede at komme med i fÞrste bestilling jeg er ovenud tilfreds og sparede endda en del i forhold til f.eks. matas, fortsÊt stilen og jeg fortsÊtter kÞbene.

2013幎11月9日