René Fris Haircare レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har aldrig prÞvet bedre shampoo eller hair Thickening cleanser, som den hedder hos Rene Friis. HÃ¥ret fÃ¥r en fuldstÊndig naturlig og kraftig struktur uden at klaske sammen. Har ogsÃ¥ kÞbt styling cr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SvÊrt at fÃ¥ armene ned! ENDELG har jeg fundet en Shampoo (thickening) der udvirker mirakler i mit lange glatte hÃ¥r. Og sÃ¥ elsker jeg ogsÃ¥ styling cremen! Jeg tror normalt aldrig helt pÃ¥ reklamer,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har for lÊnge siden kÞbt 500 ml Thickening hÃ¥rshampoo og er vildt ked af at den stadig er udsolgt. HÃ¥ber det snart bliver muligt at kÞbe den og tilhÞrerende balsam. Mit hÃ¥r har haft kÊmpe godt af... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg modtog thickening shampooen igÃ¥r, ingen problemer med pumpen og FANTASTISK volume resultat. Jeg har prÞvet rigtig mange volume shampoo men denne ER DEN ALLERBEDSTE.Tusind tak for en FANTASTISK... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店
  2. ・
  3. 矎容補品卞業者

圓該䌁業による蚘述

René Fris Haircare er indbegrebet af luksus og kvalitet, direkte inspireret af naturens skÞnhed. Grundlagt af den anerkendte stylist René Fris, tilbyder mÊrket en rÊkke hårplejeprodukter, der er skabt med omtanke for både dig og miljÞet. Vores produkter er fri for skadelige kemikalier som silikone, sulfater og parabener, samt MEA og DEA, hvilket gÞr dem sikre og bÊredygtige valg for din hårplejerutine. Vi går et skridt videre ved at beskytte farvet hår og sikre, at ingen af vores produkter nogensinde er testet på dyr. Vi lever efter at levere produkter, der ikke kun gÞr dit hår smukt, men også nÊre det fra rod til spids.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

KÞbte produkt for fÞrste gang

KÞbte produkt for fÞrste gang, og Wow sikke fantastisk oplevelse både med den hurtige forsendelse samt produktet, det virker så godt er bare vildt glad og har allerede fået at vide efter fÞrste gang at mit hår virker mere kraftigt og sundt. Produktet er Thickening Shampoo og for 5 stjerner af mig

2023幎11月6日
5぀星のうち5の評䟡

Hurtig levering og skÞnt produkt.

Hurtig levering! Kunne hente dagen efter jeg bestilte “thickening shampoo og conditioner”.
Jeg har nu prÞvet produktet x 2.
Det er superlÊkkert at bruge. Jeg har altid haft et kraftigt hår, men har oplevet at det mistede fylde og glans på trods af at jeg brugte produkter fra min frisÞr. Nu kan jeg se og fÞle en stor forandring efter blot de 2 gange.
Varmeste anbefaling herfra 😊.

2023幎10月22日
5぀星のうち1の評䟡

Virkelig en dårlig shampoo og

Virkelig en dÃ¥rlig shampoo og conditioner. Mit hÃ¥r trÊvlet og sÃ¥ SÅ fedtet ud og fÞltes ligesom smÞr. Jeg syntes det er et dyrt produkt som tilsyneladende slet ikke har effekt, tvÊrtimod.

2023幎10月13日

René Fris Haircare からの回答

Hey Ann, det er et af vores med solgte produkter I danmark. Du skal prÞve at give det en chance Igen, da den gÞr store virkninger
Det er sådan med denne shampoo og conditioner, at du kan skrue den op og ned efter behov. Produkterne er meget koncentrerede og fjerner noget af det olie/fedt, som får hår til at klaske. Nogle gange er det dog også godt at have håret lidt olieret, men både shampoo og conditioner skal altid skylles grundigt ud.

Hvis du har meget fint hår, vil jeg anbefale dig vaske håret og bruge lidt af gangen - og prÞv dig frem. Conditioner skal kun bruges i spidserne.
Hvis dit frizz, krÞl har nok kontrol, kan du skifte med en anden shampoo hver anden gang, så håret ikke bliver for mÊttet

5぀星のうち1の評䟡

Kan ikke bruge shampooen, desvÊrre!

DesvÊrre kan jeg slet ikke bruge shampooen. Mit hår fÞles så fedtet selvom jeg har renset grundigt med vand. Men det giver fylde i håret hvis man kan leve med at det fÞles enorm fedtet.

2023幎10月2日

Rene

Skuffende produkt.

Skuffende produkt.
Mit hår har aldrig vÊret mere fedtet og mit hår blev mere kruset at se på.

2023幎10月2日

Rene

Har i dag

Har i dag, 2 dage efter jeg bestilt, modtaget min shampoo og balsam, jeg havde svÊr hved at Ã¥bne shampooen og skrev en mail for hjÊlp, der gik mindre end 10 min sÃ¥ havde jeg svar, men instruktion og det hele, alt kom til St fungere og sikke et lÊkkert produkt, tak for hurtigt svar og rÃ¥d 👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻

2023幎10月4日

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Og produktet er efter fÞrste brug, absolut i orden.
Huskede at bruge ganske lidt af begge dele, sÃ¥ hÃ¥ret ikke kommer til at fedte, men alligevel fylder pÊnt.😀

2023幎10月4日
5぀星のうち1の評䟡

Det er nok de vÊrste produkter jeg har

Det er nok de vÊrste produkter jeg har prÞvet til mit hår. Mit hår bliver virkelig underligt filtret, sådan ru og fedtet på en måde efter brug. Jeg har prÞvet mere og mindre produkt ved hver vask, og putter kun conditioner ud i spidserne, men det bliver lige dårligt resultat hver gang. Konsistensen på shampooen er også skrÊkkelig at fordele i håret. Conditioneren har en forfÊrdeligt lugt.

2023幎9月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス