REN LOGIK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ett mÃ¥ste att ha Ren logiks sÃ¥pa spray hemma. Det bÀsta jag anvÀnt och doftar sÃ¥ gott. Hela serien Àr sÃ¥ fina med sina Carl Larsson motiv. Äntligen nÃ¥gon som förstÃ¥tt att man inte behöver mÀngder med... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Handtvålen har en behaglig doft. Flaskan ger en lagom mÀngd tvål nÀr jag trycker på pumpen. Snygg flaska. Snabb leverans.

5぀星のうち3の評䟡

Fina produkter. sprayflaskan Àr lite annorlunda Àn vad man Àr van med. Köpte ett kökskit med Carl Larsson motiv att ge bort i julklapp, tyvÀrr satt etiketten snett och var förstörd pÃ¥ diskmedlet. Men... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Bra effektiva produkter, som luktar gott utan att vara för starkt eller för kemikalier. AnvÀnder spray för kök o badrum och har gjort i mÃ¥nga Ã¥r och Àr vÀldigt nöjd. Bra att det Àr biologiskt nedbrytb... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 日甚品卞業者

REN LOGIK に぀いお

圓該䌁業による蚘述

REN LOGIK Àr en produktserie med effektiva, hållbara och vÀldoftande tvÀtt- och stÀdprodukter som tillverkas i Sverige. Med REN LOGIK tvÀttar du dina klÀder och gör rent hemma på ett skonsamt, effektivt och miljövÀnligt vis.

REN LOGIK tar ett helhetsansvar som inkluderar både miljön och mÀnniskors vÀlbefinnande. Vi strÀvar efter att erbjuda våra kunder en serie produkter som inte bara Àr miljövÀnliga utan också ger en vardagslyxkÀnsla. Våra produkter har blivit certifierade av Naturskyddsföreningen som "Bra Miljöval", vilket innebÀr att vi aktivt bidrar till en bÀttre och mer hållbar framtid.

REN LOGIK kom till liv nÀr grundaren Viktoria Widengren blev kontaktad av Apoteket AB för att ta fram en serie med moderna tvÀtt & stÀdprodukter exklusivt för Apoteket. Under 6 intensiva månader lyckades Viktoria ta fram dofter, produktnamn, design samt klara av kraven för "Bra Miljöval" och Apotekets hårda granskning.

Idag finns REN LOGIK inte exklusivt hos Apoteket utan har tagit ett stort kliv in i dagligvaruhandeln hos butikskedjor som ICA, Hemköp & COOP. DÀremot hittar du Àven produkterna hos NÀtapoteken, olika e-handlar samt andra butiker runt om i landet.

Vi har lagt sÀrskild tonvikt på vårt doftspråk, som vi har byggt kring temat "Familjen Blom". Alla våra dofter Àr milda och blommiga för att passa de flesta smaker och preferenser. Vi Àr övertygade om att detta Àr en viktig aspekt av vårt engagemang för både miljö och mÀnniskor.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Verkar inte fungera så bra på pÀls

Verkar inte fungera på p

2024幎9月30日

REN LOGIK からの回答

Hej och tack för din recension, vi skulle jÀttegÀrna utreda detta vidare då vi från denna recension inte kan tyda vilken produkt och i vilket utförande det gÀller. Skicka gÀrna ett mail till oss på info@renlogik.se! /Wilhelm på Ren Logik

Älskar deras strykspray.

Älskar deras strykspray.. klÀderna blir rynkfria och luktar sååå gott ..jag gillar inte att stryka :)
Smultron blom Àr min favorit..

2024幎9月20日
自発的なレビュヌ

REN LOGIK からの回答

Vad kul att du tycker om vår textilspray! Dess antistatiska egenskap hjÀlper till att hålla klÀderna rynkfria.

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans och fina produkter.

Snabb leverans och fina produkter.

2024幎8月5日

REN LOGIK からの回答

Tack för det fina omdömet! Vi vill gÀrna veta vad vi kan förbÀttra för att förtjÀna 5 stjÀrnor av dig nÀsta gång, har du tid och lust önskar vi att du skickar ett mail till oss på info@renlogik.se!

PrisvÀrda artiklar!

2024幎7月26日

REN LOGIK からの回答

Hej Christina! Tack för din feedback. Det glÀdjer oss att höra att du tycker vi har prisvÀrda artiklar. Vi strÀvar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser, så att så många som möjligt kan njuta av dem!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, hÀrliga produkter som luktar mycket gott och Àr vÀldigt bra.

2024幎7月16日

REN LOGIK からの回答

Hej! Tack för att du delar din upplevelse med oss. Underbart att höra att du Àr nöjd!

5぀星のうち5の評䟡

Fina flaskor som luktar gott

Fina flaskor som luktar gott. Roligare att stÀda med fina produkter

2024幎7月18日

REN LOGIK からの回答

Hej Evalena! Tack för ditt fina omdöme. Vi Àr så glada att höra att du Àr nöjd med produkterna och att de gör stÀdningen roligare - det Àr precis vad vi strÀvar efter!

5぀星のうち5の評䟡

Lite lång leveranstid annars bra

2024幎5月15日

REN LOGIK からの回答

Hej och tack för det fina omdömet! Vi beklagar att leveransen anlÀnde efter 5 vardagar istÀllet för 4, sÀrskilt med tanke på att det var 2 helgdagar emellan. Vi jobbar hela tiden på att förbÀttra våra system för att se till att vi kan leverera produkterna så snabbt som möjligt!

Bra och effektiva

Bra och effektiva. Gillar designen och att dom Àr bra för miljön!

2024幎5月7日

REN LOGIK からの回答

Hej Nina, tack för det fantastiska omdömet! Den nya designen Àr verkligen vacker och vi blir glada att höra att Àven du uppskattar den!

VÀldigt fina produkter

VÀldigt fina produkter, blev rekommenderad av en vÀn och Àr vÀldigt nöjd. Goda dofter och snabb leverans 5/5 ⭐

2024幎5月6日

REN LOGIK からの回答

Tack för det fina omdömet Léon! Vad kul att höra att våra produkter rekommenderades och att de nådde dina förvÀntningar!

5぀星のうち5の評䟡

Nöjd och belåten med produkter

2024幎5月6日

REN LOGIK からの回答

Hej Anette, kul att höra att du Àr nöjd med våra produkter! Vi strÀvar alltid efter att leverera bÀsta möjliga produkter och blir superglada över ditt fina omdöme!

Otroligt fina produkter

FrÀscha fina produkter som förgyller både badrum och kök. VÀl balanserade lukter och slut på torra hÀnder. Fint!!!

2024幎5月3日

REN LOGIK からの回答

Hej Arne, tack för ditt omdöme! Det glÀder oss att våra produkter har varit till nytta hemma hos dig!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。