REN LOGIK レビュー 45

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Köpte produktern för att pimpa upp mina badrum inför en middag. Blev succé! Gud så fina! Rekommenderar verkligen linnesprayerna också! Får både hem och kläder att lukta fantastiskt!! 🥳🌸

5つ星のうち5の評価

Luktar väldigt gott med såpasprayen och lätt att använda. Dessutom fin att ha framme med det fina CL motiven..💖 Kommer definitivt fortsätta använda era produkter.

企業情報

1. 日用品卸業者

REN LOGIK について

当該企業による記述

REN LOGIK är en produktserie med effektiva, hållbara och väldoftande tvätt- och städprodukter som tillverkas i Sverige. Med REN LOGIK tvättar du dina kläder och gör rent hemma på ett skonsamt, effektivt och miljövänligt vis.

REN LOGIK tar ett helhetsansvar som inkluderar både miljön och människors välbefinnande. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en serie produkter som inte bara är miljövänliga utan också ger en vardagslyxkänsla. Våra produkter har blivit certifierade av Naturskyddsföreningen som "Bra Miljöval", vilket innebär att vi aktivt bidrar till en bättre och mer hållbar framtid.

REN LOGIK kom till liv när grundaren Viktoria Widengren blev kontaktad av Apoteket AB för att ta fram en serie med moderna tvätt & städprodukter exklusivt för Apoteket. Under 6 intensiva månader lyckades Viktoria ta fram dofter, produktnamn, design samt klara av kraven för "Bra Miljöval" och Apotekets hårda granskning.

Idag finns REN LOGIK inte exklusivt hos Apoteket utan har tagit ett stort kliv in i dagligvaruhandeln hos butikskedjor som ICA, Hemköp & COOP. Däremot hittar du även produkterna hos Nätapoteken, olika e-handlar samt andra butiker runt om i landet.

Vi har lagt särskild tonvikt på vårt doftspråk, som vi har byggt kring temat "Familjen Blom". Alla våra dofter är milda och blommiga för att passa de flesta smaker och preferenser. Vi är övertygade om att detta är en viktig aspekt av vårt engagemang för både miljö och människor.

4.1

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

REN LOGIK からの回答

Tack för din feedback, även om det såklart är tråkigt att höra att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vi vill väldigt gärna förstå vad som gick fel och hur vi kan göra det bättre framöver. Jag har skickat ett mejl till dig – hoppas vi kan höras där och reda ut det tillsammans!

Fina produkter

Fina produkter. sprayflaskan är lite annorlunda än vad man är van med. Köpte ett kökskit med Carl Larsson motiv att ge bort i julklapp, tyvärr satt etiketten snett och var förstörd på diskmedlet. Men innehållet funkar nog lika bra ändå.

2024年11月27日

REN LOGIK からの回答

Hej Hanna! Tack för ditt omdöme. Skicka gärna ett mail till info@renlogik.se med bilder på diskmedlet så får vi kika på det och hjälpa dig. Önskar dig en fin dag!

Vänligen,
Julia på Ren Logik

Bra effektiva produkter

Bra effektiva produkter, som luktar gott utan att vara för starkt eller för kemikalier. Använder spray för kök o badrum och har gjort i många år och är väldigt nöjd. Bra att det är biologiskt nedbrytbart också. Snabb leverans.

2024年11月18日

REN LOGIK からの回答

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du har varit kund sedan långt tillbaka!

5つ星のうち3の評価

Verkar inte fungera så bra på päls

Verkar inte fungera på p

2024年9月30日

REN LOGIK からの回答

Hej och tack för din recension, vi skulle jättegärna utreda detta vidare då vi från denna recension inte kan tyda vilken produkt och i vilket utförande det gäller. Skicka gärna ett mail till oss på info@renlogik.se! /Wilhelm på Ren Logik

Älskar deras strykspray.

Älskar deras strykspray.. kläderna blir rynkfria och luktar sååå gott ..jag gillar inte att stryka :)
Smultron blom är min favorit..

2024年9月20日
自発的なレビュー

REN LOGIK からの回答

Vad kul att du tycker om vår textilspray! Dess antistatiska egenskap hjälper till att hålla kläderna rynkfria.

5つ星のうち4の評価

Snabb leverans och fina produkter.

Snabb leverans och fina produkter.

2024年8月5日

REN LOGIK からの回答

Tack för det fina omdömet! Vi vill gärna veta vad vi kan förbättra för att förtjäna 5 stjärnor av dig nästa gång, har du tid och lust önskar vi att du skickar ett mail till oss på info@renlogik.se!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。