レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

J'ai utiliser l'application peu de fois, mais tous y est assez clair. le service client est compréhensif, et rÚgles les soucis assez rapidement.

5぀星のうち5の評䟡

Via Rentumo heb ik snel een woning gevonden. De website wordt frequent geÃŒpdatet en het aanbod is ruim en overzichtelijk, wat het zoeken efficiënt maakt. Er was nadien onduidelijkheid rond enkele... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産管理䌚瀟
  2. オンラむン垂堎
  3. 䞍動産業者

Rentumo.be に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Rentumo.be is dé ultieme tool voor het vinden van huurwoningen in België. Met meer dan 400 gecontroleerde websites krijg je toegang tot geautomatiseerde zoekopdrachten en directe notificaties voor nieuwe woningen.

Van studio’s tot gezinswoningen, Rentumo.be maakt zoeken en contact leggen eenvoudig: alles op één plek. Begin je huizenjacht vandaag nog met Rentumo! 👇

Ontdek alle woningen
Rentumo.be est l’outil incontournable pour trouver un logement en location en France. Avec plus de 400 sites vérifiés, vous bénéficiez de recherches automatisées et d’alertes instantanées pour les nouvelles annonces.

Des studios aux maisons familiales, Rentumo.be simplifie votre recherche et la mise en relation : tout en un seul endroit.
Prêt à commencer votre recherche de logement ? 👇

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Het abonnement

Het abonnement wordt doorgetrokken als het niet zelf stop zet. Bij mij was hier wat verwarring over, dus ik heb meteen een mail gestuurd hiervoor. Ik kreeg binnen de dag antwoord en ze hebben mij goed verder geholpen!
De app zelf was zeer duidelijk en eenvoudig om te gebruiken!

2026幎3月21日

Rentumo.be からの回答

Dag Siel, bedankt voor uw mooie en duidelijke feedback! Fijn om te horen dat u snel geholpen werd en dat alles rond uw abonnement tijdig werd opgehelderd. We begrijpen dat hier soms verwarring over kan ontstaan, dus we doen ons best om zo snel mogelijk te reageren en alles duidelijk uit te leggen.

Snelle hulp van Sam

Aanvankelijk was er wat onduidelijkheid rond de automatische verlenging van het abonnement. Na contact met de klantendienst heeft Sam mijn situatie zeer snel en correct opgelost. Super vriendelijk en behulpzame service.

2026幎3月20日

Rentumo.be からの回答

Dag Ben, bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat dit snel en correct werd opgelost na contact met onze klantendienst.

5぀星のうち5の評䟡

J'ai utiliser l'application peu de

J'ai utiliser l'application peu de fois, mais tous y est assez clair.

le service client est compréhensif, et rÚgles les soucis assez rapidement.

2026幎3月19日

Rentumo.be からの回答

Bonjour, merci beaucoup pour votre retour et pour vos mots concernant notre service client – nous faisons toujours de notre mieux pour être à l’écoute et résoudre les soucis rapidement !

5぀星のうち5の評䟡

Customer service responded quickly and

Customer service responded quickly and helped me resolve a billing issue.

2026幎3月13日

Rentumo.be からの回答

Hi Milady, thank you for your feedback! We’re glad our team could assist you quickly and help resolve the issue. If you ever need anything else, feel free to reach out 😊

Vriendelijke en snelle klantendienst

Ik had een vraag over mijn abonnement en heb contact opgenomen met de klantendienst van Rentumo. Ze hebben mij snel geantwoord en waren heel vriendelijk in de communicatie. Mijn situatie werd bekeken en ze hebben mij ook snel de juiste oplossing aangeboden. Dank u wel!

2026幎3月9日

Rentumo.be からの回答

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Fast and kind

I really liked the customer service they provided, they helped me as soon as possible, and they were kind

2026幎2月27日

Thanks, Ali! That's really great to hear. ☺

5぀星のうち5の評䟡

Ik had eerst wat onduidelijkheden over

Ik had eerst wat onduidelijkheden over mijn abonnement en openstaande facturen, maar de klantenservice heeft mij vriendelijk en correct geholpen.

Ze hebben mijn situatie bekeken en een passende oplossing aangeboden. De communicatie verliep snel en professioneel.

Bedankt voor de goede service en de duidelijke uitleg.

2026幎2月24日

Rentumo.be からの回答

Dag Dhuha, fijn dat u de communicatie als snel en professioneel heeft ervaren en dat de uitleg duidelijk was! Geef gerust een seintje indien we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Via Rentumo heb ik snel een woning

Via Rentumo heb ik snel een woning gevonden. De website wordt frequent geÌpdatet en het aanbod is ruim en overzichtelijk, wat het zoeken efficiënt maakt.

Er was nadien onduidelijkheid rond enkele facturen, wat tijd en communicatie vereiste. Uiteindelijk werd dit correct opgelost en werden de kosten geschrapt.

Fijn dat er een oplossing werd gevonden.

2026幎2月24日

Rentumo.be からの回答

Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn erg blij om te horen dat u via Rentumo snel een woning heeft gevonden. We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning.

5぀星のうち1の評䟡

abonnement opgezegd maar toch €120 betalen

Ik had mijn abonnement opgezegd, maar dat was blijkbaar via de app niet doorgekomen, daarna nog voor 3 maanden moeten betalen wat mij €120 euro heeft gekost. Daarnaast kan je niet zelf op huis reageren, maar is het een door stuur site waardoor je er als huurder nooit tussen gaat komen. Echt van alles wat ik heb geprobeerd was dit de allerslechtste optie om een huis te kunnen vinden! En echt oplichters voor wat ik heb moeten betalen! Heel ver uit de buurt blijven!

2026幎2月22日

Rentumo.be からの回答

Dag Livia, wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard absoluut niet de bedoeling...

Wij willen dit graag grondig voor u nakijken, maar daarvoor hebben we wat extra informatie nodig. Zou u ons kunnen bezorgen:

*Het e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd
*De datum waarop u via de app heeft geprobeerd op te zeggen
*Eventueel een screenshot van de opzegbevestiging (indien ontvangen)
*De factuurnummers of betalingsdata van de drie maanden waar u naar verwijst

Als een opzegging via de app technisch niet correct is doorgekomen, dan willen wij dit uiteraard onderzoeken. Onze systemen registreren normaal elke opzegactie, dus we kijken graag na wat hier precies is gebeurd.

Wat betreft de werking van onze website: Rentumo is een zoek- en matchingplatform dat huuradvertenties verzamelt en doorverwijst naar de oorspronkelijke aanbieder. Dit staat ook toegelicht op onze website. We begrijpen dat dit niet voor iedereen de ideale manier is om te reageren, maar het is zeker niet onze bedoeling om misleidend te zijn.

Getuige de vele positieve reviews van andere gebruikers streven wij er net naar om mensen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun zoektocht naar een woning.

Bezorg ons gerust de gevraagde informatie, dan bekijken we dit zo snel mogelijk en zoeken we samen naar een correcte oplossing.

Alvast bedankt!

aanrader

zeker een aanrader super vriendelijk en de service is zeker van top kwaliteit

2026幎2月22日

Rentumo.be からの回答

Bedankt voor de fijne review! 🙌

Bonjour cher Monsieur /Madame suis

Bonjour cher Monsieur /Madame je suis Oulare Karfala immigré en Belgique 🇧🇪 depuis 2023 d’origine guinéenne j’ai été contacté par le service client Rentumo suite à un problÚme de facturation qui me troublait vraiment dans la tête mais heureusement la solution a été rapide et professionnelle. Et le service client m’a répondu rapidement et pris le temps de trouver une solution à mon problÚme de facturation. La communication a été claire et professionnelle. Merci pour l’aide ça m’a fait vraiment plaisir et un grand grand merci 🙏🏿à toutes l’équipe Rentumo

2026幎2月14日

Rentumo.be からの回答

Bonjour Karfala, un grand merci pour votre message si positif et touchant! Nous sommes trÚs heureux d’apprendre que notre équipe a pu vous aider rapidement et de maniÚre professionnelle. Nous vous remercions encore pour votre confiance et pour vos aimables paroles.

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een probleem met mijn premium

Ik had een probleem met mijn premium abonnement op Rentumo. Via de klantenservice werd ik snel geholpen bij mijn problemen. Het contact was ook heel aangenaam.

2026幎2月2日

Rentumo.be からの回答

Dag Floor, fijn om te horen dat ons team je vlot verder heeft kunnen helpen! Geef gerust een seintje mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen. 💪

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben tevreden over de klantenservice

Ik ben tevreden over de klantenservice van Rentumo. Mijn vraag werd snel en correct behandeld en de communicatie verliep duidelijk en professioneel. Ze namen de tijd om alles uit te leggen en dachten mee naar een oplossing. Al bij al een vlotte en aangename ervaring.

2026幎1月16日

Rentumo.be からの回答

Dag Hafsa! We doen steeds ons best om elke vraag met zorg en aandacht te behandelen, dus het is erg leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。