Snabb leverans, bestÀllde tisdag och levererades torsdag samma vecka. Det blev ett bra tillfÀlle för scouterna att göra söljor mÃ¥ndag veckan efter. Mycket bra service. Garnet har jag bra erfarenhet a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kontaktade support om kvalitet pÃ¥ rep och blev glatt överraskad om den vÀnligt instÀllda kundtjÀnsten! BestÀllde rep och det kom fram pÃ¥ bara ett par dagar. Allt var helt över förvÀntan och det var br... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smidig bestÀllning och snabb leverans, trots att jag klantade till bestÀllningen, men de var vÀnliga nog att frÃ¥ga om bestÀllningen var rÀtt och de korrigerade mitt misstag, och ÀndÃ¥ var det snabb lev... ãã£ãšèŠã
Snabb telefonkontakt. fantastisk service och snabb leverans. kan inte bli bÀttre. Rekommenderas varmt.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Repbutiken har som målsÀttning att erbjuda det bÀsta på marknaden inom rep, snöre, tågvirke, wire, linor, garn, kÀtting och fallskydd. Repbutiken arbetar nÀra sina leverantörer och har ett stort sortiment för att kunna erbjuda en lösning för alla.
é£çµ¡å
FjÀrilsgatan 27, 60361, Norrköping, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- +46-11-149037
- info@repbutiken.se
- repbutiken.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kvalitetsprodukter till rÀtt pris medâŠ
Kvalitetsprodukter till rÀtt pris med sÀkra leveranser
Trevligt bemötande frÃ¥n personalen iâŠ
Trevligt bemötande från personalen i butik.
Snabb leverans vid internetköp.
Snabb leverans och varan fungerade somâŠ
Snabb leverans och varan fungerade som tÀnkt/utlovat.
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt! Grejerna var precis som beskrivning.
VÀldigt bra och prisvÀrda varor
Bra varor med redan splitsade ögon med kaus och schackel och dessutom ingick gummidÀmpare. Mycket bra pris och snabb leverans utan extrakostnad.
Snabbt leverans
Snabbt leverans. Bra service. Trevlig personal. Bra priser. Bra att kunna bestÀlla och få klart att bara hÀmta.
Rekommenderas!
Bra, snabb och kompetent kundservice vid frågor!
Det gjorde mitt köp enkelt och jag Àr jÀttenöjd med köpet!
Jag rekommenderar Repbutiken!
/Niklas Wahlfeldt, seglare
Smidig bestÀllning och snabb leverans
Smidig bestÀllning och snabb leverans, trots att jag klantade till bestÀllningen, men de var vÀnliga nog att fråga om bestÀllningen var rÀtt och de korrigerade mitt misstag, och Àndå var det snabb leverans.
PrisvÀrd produkt och snabb leverans
UtmÀrkt service och bra kvalitet
UtmÀrkt service och nyckelringarna av rostfritt stål var en riktig kvalitetsprodukt.
Bra service
Bra service, trevligt bemötande, snabb leverans och vÀldigt prisvÀrt
Snabb leverans och bra pris ochâŠ
Snabb leverans och bra pris och kvalitet.
Superservice!!!
Snabb leverans och bra grÀjer
Snabb leverans och bra grÀjer
Stort utbud
Stort utbud, snabb leverans.
Skall anvÀnda 4 mm paracord för att snöra om en stol. Får se om det funkar.
Bra priser och snabb leverans!
Snabb leverans och varorna precis likaâŠ
Snabb leverans och varorna precis lika som beskrivits i annons. Mycket nöjd@ //Staffan
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ