Echt een klasse team van toppers! Ik heb mijn toestel zondag opgestuurd en heb vandaag al geld op mijn bankrekening! Echt WOW! Super snel, top service en precies de waarde dat ik verwachtte. Heel er... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Oplichters! 2 iPhones in perfecte staat persoonlijk in de winkel gebracht. Pas na 14 dagen een bod gekregen, gelijk online geaccepteerd maar nooit het geld ontvangen! Meermaals gebeld maar geen geld... ãã£ãšèŠã
Apple Watch opgestuurd meer dan n maand geleden, apparaat beoordeeld en zou geld ontvangen. Nog steeds niks gehad telefonisch en via mail zijn ze niet bereikbaar dan krijg je een keuze menu en daarn... ãã£ãšèŠã
Een hele goede deal voor een "als nieuwe" iPhone 13 Pro Max 256Gb Graphite. Bij deze winkel â¬100-â¬300 goedkoper dan bij vergelijkbare sites. De dag voor Kerst besteld, daarom een paar dagen gewacht. B... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Refurbished iPhone kopen? Rephone heeft de beste kwaliteit refurbished. â Scherpste prijs â Incl. alle accessoires â Morgen gratis thuisbezorgd
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Iohine verkocht
Iohine verkocht, mail gekregen dat ik geld zou krijgen. In het verleden prima service. Telefonisch niet bereikbaar. Heb aangifte gedaan bij politie. Fijn als meerdere mensen dit doen!
Ik heb 2 weken geleden mijn oude iphoneâŠ
Ik heb 2 weken geleden mijn oude iphone 12 opgestuurd naar rephone, na 1 week bericht gekregen dat mijn telefoon zou zijn goedgekeurd en dat ik na (op de website staat 2 werkdagen) 14 dagen mijn geld op mijn rekening zou kunnen verwachten.
Na nog een week thuis een pakketje gekregen van rephone, met daarin mijn telefoon terug. In het pakketje zat een brief waarin stond dat het wegens omstandigheden lastig was om het geld terug te betalen dus daarom het pakje maar teruggestuurd was.
Rare gang van zaken als je die week ervoor schrijft dat alles in orde komt en dat ik mijn geld krijg.
Desondanks wel alles kosteloos opgelost maar alsnog geen aanrader.
Oplichters! Aangifte gedaan bij de politie.
Apple Watch verkocht maar geen geld gezien. E-mail krijg je geen reactie op. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik heb zojuist aangifte gedaan bij de politie. Ik hoop dat meerdere mensen dit doen want dit zijn geen normale praktijken.
Zit al 14 dagen te wachten op mijnâŠ
Zit al 14 dagen te wachten op mijn geld, geen reactie op emails en telefoonnummer bestaat helemaal niet!
Wacht inmiddels nu al 2 weken op meâŠ
Wacht inmiddels nu al 2 weken op me geld van een verkoop.
Ze nemen de telefoon niet op en beantwoorden ook geen emails .
Ze beloven binnen 48 uur geld
Ze beloven binnen 48 uur geld. Wacht inmiddels al 14 dagen op een bedrag van 500,00 euro.
Wordt niet gereageerd op mails. Zijn dus oplichters.
Geen reactie op telefoon en mail
Geen reactie op telefoon en mail. Wacht al meer dan een week op mijn geld bedrag.
Telefoon voor mijn dochter besteld enâŠ
Telefoon voor mijn dochter besteld en betaald (normaliter doe ik dat via Klarna maar ging hier niet) na 1 week herhaaldelijk mails te hebben gestuurd en geen antwoord proberen te bellen en keuzemenu en dan wordt de verbinding verbroken...wat een slechte service. Ik Thuiswinkel waarborg en heb gecheckt en stonden geregistreerd etc. dus dacht te vertrouwen. Nu hun ingeschakeld want ben maar alleenstaande vader en wilde voor de verjaardag mijn 12 jarige dochter verrassen met een Refurbished iPhone. Ik wacht nog even af maar heb adres van hun winkel dus voor die ⬠400 rij ik daar graag naartoe.
Ze hebben inmiddels contact met mij opgenomen en zullen de bestelling annuleren en geld aanstaande maandag terug overmaken. Ben benieuwd.
Is inmiddels naar tevredenheid opgelost maar tip: betere bereikbaarheid van klantenservice is wenselijk.
mijn ervaringen
Voor de tweede keer een iphone aangeboden.
Beide keren werd een bedrag opgegeven.
het opgegeven bedrag werd beide keren binnen 5 dagen op mijn rekening gestort.
Een aanrader!!!!
Zeer onbetrouwbaar beloven hogere prijsâŠ
Zeer onbetrouwbaar beloven hogere prijs uiteindelijk krijg je peanuts.
Wil een SE 2020 inruilen
Wil een SE 2020 inruilen. Zeggen dat deze krom is en het geluid kraakt. Onzin. Batterij is 82% en ze zeggen dat batterij snel leegloopt. Dan krijg je een echt slecht aanbod. Slechte ervaring dus.
Geld snel terug gekregen
Ik bestelde een iPhone in uitstekende staat, maar de batterijcapaciteit was maar 83%. Hier heb ik contact over gehad, en ik kreeg als reactie dat een iPhone sowieso 80% moet zijn, dus dat het binnen de eisen viel. Ik wilde de telefoon niet, dus ik had hem geretourneerd. Hier was ik gezien de reviews best bang voor, maar ik heb hier een positieve ervaring mee! Ik kreeg snel een retourlabel gestuurd en binnen 1,5 week was mijn geld terug op mijn rekening.
Verkoop mobiele telefoon, super service.
Verkoop mobiele telefoon. Super service. Dinsdags de mobiele telefoon gratis opgestuurd. Woensdag al bericht dat de telefoon aangekomen was. Donderdags bericht dat de telefoon beoordeeld was en vrijdags het geld al op de rekening.
Super snelle service, ze doen wat ze beloven
De negatieve reviews brachten me een beetje aan het twijfelen, maar ik heb toch de keuze gemaakt om mijn iPhone op te sturen. Na twee dagen kreeg ik al een bevestiging dat ik het volledige bedrag zou krijgen en twee dagen later stond het al op mijn rekening. Ik kreeg ook 40 euro meer geboden dan bij overige bedrijven, dus ik zou Rephone zeker aanraden voor anderen!
Oplichters!!
Iphone zou ik 80 euro voor krijgen van ze, heb toen expres foto's gemaakt van de Iphone voordat ik deze zou toesturen. Dit ivm de vele slechtere reviews die ik las over Rephone wat betreft oplichting. (geldbedrag beloven en dan opeens niet nakomen). De Iphone had lichte (!) krasjes op het beeldscherm. Hier bewijs van. Ontvang ik na 4 dagen opeens een mail van ze (na ontvangst Iphone bij hun) dat ik voor de Iphone slechts 10 euro krijg ivm enorm diepe krassen (??). Pure oplichting. Meteen de Iphone retour gevraagd. Ik ga ergens anders mijn Iphone inruilen.
Nette snelle afhandeling had nog eenâŠ
Nette snelle afhandeling had nog een vraag en deze is goed en snel afgehandeld. Geld was binnen afgesproken termijn op mijn rekening
Top!
Ik werd een beetje bezorgd na het lezen van de vele negatieve reacties, maar gelukkig is het bij mij goed gegaan!
Vorige week dinsdag is mijn oude toestel bij hun bezorgd en heb ik meteen de bevestigingsmail ontvangen dat deze was aangekomen.
Alhoewel ik afgelopen maandag en dinsdag hun moest bellen om te vragen of het toestel al beoordeeld is, hebben ze deze dinsdagavond gelijk bevestigd dat het toestel positief is beoordeeld en dat ik het bedrag wat ze eerder door hadden gecommuniceerd in de âofferteâ binnen 14 dagen zou ontvangen.
Net 10 min geleden (het is vrijdag, dus binnen 3 dagen!) het bedrag ontvangen! Met een top gevoel het weekend in!
Mijn iphone X opgestuurd en binnen eenâŠ
Mijn iphone X opgestuurd en binnen een week afgehandeld. Heel tevreden dus!
Slecht
Langer dan 14 dagen terug dat ik mijn telefoon ingeleverd heb, geld zou binnen 14 dagen erop staan. Moet nu elke dag bellen om vervolgens te horen dat het echt vanavond overgemaakt zou worden, dit is keer op keer niet het geval. Ook beweerde ze dat mijn aan/uit knop kapot was, terwijl ik nooit problemen heb gehad maar ik dacht het zal wel. Ik had beter op dat moment kunnen vragen om mijn mobiel retour te sturen. Heb namelijk nu geen mobiel en geen geld.
volgens afspraak verkopen.
Makkelijk om een prijsopgaaf te krijgen. Verzendlabel uitdraaien en opsturen. Binnen 2 dagen bevestiging van de prijsopgaaf en bedrag binnen 14 dagen op de rekening. Bij andere opkoper duurde hele procedure 6 weken. Nu binnen 2,5 week klaar. Fijn om hier zaken te doen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ