レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget dÃ¥rlig oplevelse hos KöD Århus. Vi havde glÊdet os i lang tid til at komme og spise hos jer. Jeg havde reserveret bord til kl. 16:45 og modtaget bekrÊftelse pÃ¥ mail. Senere ringede jeg... もっず芋る

Vi besÞgte restauranten pÃ¥ Vesterbrogade og fik serveret kÞd, der var iskoldt. Mens vores venner spiste, sad vi og ventede pÃ¥ mad, der burde have vÊret serveret korrekt fra start. Den ene t... もっず芋る

Havde spist der tidligere til forretningsmiiddag alt var godt! Inviterede min kone til mad pÃ¥ en fredag. Det var knap sÃ¥ godt. Havde bestilt signatur middag. Forret var god. Pludselig kom bÞfferne UDE... もっず芋る

Vi var pÃ¥ restaurant KÃŽD pÃ¥ Vesterbrogade efter en god oplevelse i Aarhus. ELENDIG service! RÞdvinen kom da vi var godt inde i hovedretten, kaffen kom alt for set og et indtryk af at vÊre glemt eller... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Konceptet er simpelt. Perfekt tilberedte bÞffer med lÊkkert tilbehÞr og nÞje udvalgte vine af hÞj kvalitet, og sidst men ikke mindst, en dejlig stemning.

2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

166件のレビュヌ

maden

mig og mit team var en smut forbi restaurant kÞd i aarhus og der må jeg desvÊrre med stor skuffelse fortÊlle at jeg ikke anbefaleder at man spiser der da det ikke var som forventet kÞdet var sart fyldt med fedt og sener pomfritterne havde ikke fået nok salaten var tÞr servicen var ok af pigerne der var til stede men det kunne ha vÊrt meget bedrer så nul stjerner herfra

2026幎3月29日
自発的なレビュヌ

Meget dårlig oplevelse hos KöD Århus.

Meget dårlig oplevelse hos KöD Århus.

Vi havde glÊdet os i lang tid til at komme og spise hos jer. Jeg havde reserveret bord til kl. 16:45 og modtaget bekrÊftelse på mail. Senere ringede jeg og Êndrede tiden til 17:30, hvilket blev bekrÊftet telefonisk.

Da vi ankom kl. 17:25, stod vi og ventede i over 10 minutter, hvorefter en tjener kom og sagde, at de ikke kunne finde vores reservation, og at vi måtte komme en anden dag.

Det Þdelagde hele vores aften. EfterfÞlgende blev vi kun tilbudt 20% rabat på et nyt besÞg, hvilket på ingen måde lÞser problemet.

Meget skuffende oplevelse og virkelig dårlig håndtering af gÊster.

2026幎3月7日
自発的なレビュヌ

Hold jer vÊk! KÊmpe skuffelse!

Vi besÞgte restauranten på Vesterbrogade og fik serveret kÞd, der var iskoldt.
Mens vores venner spiste, sad vi og ventede på mad, der burde have vÊret serveret korrekt fra start.

Den ene tjener virkede uerfaren og uprofessionel, og da vi gjorde opmÊrksom pÃ¥ problemet, blev vi mÞdt af en anden tjener med en flabet og nedladende tone: “Hvad er problemet?”

I stedet for at tage ansvar blev situationen håndteret arrogant og uden forståelse.

Det Þdelagde hele oplevelsen. Vi fÞlte os ikke taget seriÞst og kan desvÊrre ikke anbefale stedet.

Den type anmeldelse gÞr ondt – fordi den virker trovÊrdig.

2026幎2月4日

Hold jer vÊk

Hold jer vÊk - ved ikke hvem der ejer dette hel
. af en biks
3200 for 4 Pers
Maden var elendig fik verdens dårligste Ribeye , fedt og sener nÊrmest ikk noget kÞd . Maden blev konsekvent givet til herrerne ved bordet fÞrst , selvom der var en fÞdselar , måske er jeg gammeldags fair nok. Men vil til hver en tid hellere på mcd eller jensens bÞfhus. Kommer der ALDRIG igen. Og de er udsolgt hver nytårsaften. Om j fatter det .

2026幎1月26日

HOLD JER VÆK!!!

HOLD JER VÆK!!

Til dato har jeg aldrig oplevet et så skrÊkkeligt restaurantbesÞg.

Når man tager på restaurant, gÞr man det fordi man Þnsker at slappe af til veltilberedt mad. Vi prÞvede Köd for fÞrst, sidste og éneste gang sÞndag aften på Vesterbro.

20 min. forsinket blev vi sendt til vores bord. Vi fik end ikke et menu-kort, og samtlige tjenere lÞb rundt - helt enormt stressende og sÞrgeligt at opleve. Vi var nÊsten skrÊmt allerede i dÞren, da det var tydeligt at restauranten mildest talt sejlede!!

Maden kom 25-30 min. fÞr vores bord var solgt til de nÊste, og vi fik allerede da maden blev serveret, besked på at vi skulle vÊre fÊrdige hurtigt. Ingen tid til bestilling af dessert og slet ikke for at nyde maden.

KÞdet var skåret i vidt forskellige tykkelser og med en del fedt på. SmagslÞst sammen med overtilberedte pommefritter og en bearnaise-sauce som jeg nÊppe oplevede har vÊret hjemmelavet som menu-kortet foreskriver det.

+700 kr. fattigere på 1,5 times skrÊkkelig oplevelse.

Simpelthen ikke pengene vÊrd, og ren pengemaskine!!

Her bÞr et par madanmeldere hurtigst muligt komme forbi og brede budskabet. Det er helt tydeligt på et vÊld af andres anmeldelser, at det har vÊret et problem i lang tid og at ejerne tydeligvis er ligeglade med at få styr på enten antallet af bordbestillinger eller logistikken ift. kÞkken og tjenere.

Jeg kommer her aldrig mere - ej heller i nogle af jeres andre restauranter - af ren princip. Det her vil og skal man ikke stÞtte!!

KØD VESTERBRO

KØD VESTERBRO
Sikke en elendigt oplevelse. Jeg havde glÊdet mig til både kÞdet og saucen, men begge dele var en kÊmpe skuffelse.

KÞdet blev serveret koldt.

Bearnaisesaucen smagte som billig, fÊrdigkÞbt bearnaise fra Netto, der blot var varmet op.
Intet ved den mindede om en frisklavet sauce, og det er ganske enkelt uacceptabelt til den pris.

Jeg har tidligere spist pÃ¥ KØD pÃ¥ Vesterbro, hvor kvaliteten var hÞj. Det er uforstÃ¥eligt, hvordan niveauet kan falde sÃ¥ drastisk.

Noget er helt galt.

Spar jeres penge. Det her er på ingen måde prisen vÊrd. Jeg er Êrligt talt overbevist om, at selv Jensen BÞfhus på Vesterbro leverer en bedre oplevelse.

Hvis I ikke kan fÞlge med jeres gÊster, må I ansÊtte flere kokke eller tjenere. Som gÊst forventer man i det mindste varm mad og ordentlig kvalitet. Det her var spild af mine hårdt tjente penge, og jeg gik derfra med fÞlelsen af at vÊre snydt.

自発的なレビュヌ

En stressende oplevelse - det var fÞrste og sidste besÞg !

Hvor vi dog fortryder, at vi ikke tjekkede trustpilot inden vi bookede et bord på Restaurant Köd.

De mange dårlige anmeldelser er 100 % berettiget. Vi kommer aldrig retur.

Vi havde booket bord til deres Sunday Roast, hvor man har bordet i halvanden time. Det i sig selv er fint, men når man pga. restaurantens totale mangel på planlÊgning og tidsstyring ender med kun at have 20 minutter til at spise sin mad, er det en noget anden sag.

Vi ankom til tiden, 17.30, men måtte vente 10 min fÞr nogen havde tid til at vise os hen til vores bord. Vi bestilte med det samme. Der gik yderligere et kvarter fÞr vi havde fået drikkevarer og brÞd. Maden kom fÞrst til bordet 18.35 - betjeningen påmindede os samtidig om at vores bordbestilling udlÞb kl 19.00.

Vi måtte skovle den middelmådige mad indenbords. Alt i alt en elendig og skuffende oplevelse.
Det er i Þvrigt en billig omgang at kalde det ad libitum når man kun har 20 min at spise i.

Laaaaang ventetid

Laaaaang ventetid, 1,5 time. Da maden endelig kom var bÞfferne ikke stegt som bestilt. De måtte retur til kÞkkenet igen og imens blev tilbehÞret koldt.
Da vi ville bestille dessert var der desvÊrre ikke tid, fordi andre skulle have bordet... Þv. Det er ikke okay når man bestiller mad til den pris!
Vi var ikke skyld i ventetiden.

Toilettet var desuden beskidt og med tis på gulvet.

Det bliver ikke noget vi prÞver igen.

2025幎11月29日
自発的なレビュヌ

God mad men total kaotisk servering

Selskab på 10 pers. kl. 18-2030. Snacks, forret samt vin til forret og hovedret var forudbestilt. Selskabet på plads ved bordet kl. 1805. Vand og små brÞd med smÞr kom ret hurtigt. Derefter gik serveringen helt galt. 40-45 min efter ankomst kom der endelig vin på bordet, på trods af forudbestilling. Tallerkner fra hovedretten begyndt at blive fjernet, selvom flere af gÊsterne ikke var fÊrdige med spise. De gÊster som var fÊrdige med hovedretten fik så serveret desserten, mens de Þvrige spiste fÊrdig af hovedretten. Kl. 2035 om en "overtjener" til bordet og bad os om at forlade bordet, på trods af at mindst én ikke var fÊrdig med desserten. Vi spurgte om vi måtte drikke vinen i vores glas, hvilket blev afslået og vi måtte således efterlade halvfyldte vinglas på bordet. Bookingtjeneren og "overtjeneren" afviste at deres egen forsinkelse var årsagen til at vi ikke kunne nå at spise fÊrdig.
Serveringskaos overskyggede totalt madens kvalitet. Snacks og forret var super, men steaks og wagyu var af noget svingende karakter. Én steak var kold indvendig en anden, der blev bestilt som medium var totalt gennemstegt.

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Fra store forventninger til spade-skåret Wagyu

Havde virkelig glÊdet mig til at spise pÃ¥ KÖD – navnet lover jo kÞd i verdensklasse. DesvÊrre blev det mere en Þvelse i tÃ¥lmodighed end i gastronomi.
Vi startede med vand
 og ventede. Og ventede lidt mere. Appetizer og forret var bestilt pÃ¥ forhÃ¥nd, sÃ¥ man skulle tro, restauranten havde haft tid til at forberede sig. Men nej – det tog sin tid, og normalt er det okay at vente, hvis stemningen er god. Her var stemningen dog lidt
 presset. En stor gruppe unge mÊnd stod og ventede pÃ¥ vores bord, og tjenerne gjorde det ret tydeligt, at vi skulle spise hurtigt. Ikke ligefrem den hyggelige middag, jeg havde forestillet mig.
Maden? Tja, gennemsnitlig og lidt sjusket. Min Wagyu ribeye, som jeg havde store forventninger til, lignede noget, der var skÃ¥ret med en spade. Bestilt rare, men serveret som blue rare – midten havde ikke fÃ¥et varme. Jeg kan godt lide rÞdt kÞd, sÃ¥ jeg lod det passere, men lad os vÊre Êrlige: det var ikke det, jeg kom for.
Alt i alt: KÖD leverede vand, ventetid og en bÞf, der burde have vÊret varm. Ikke helt den oplevelse, jeg havde hÃ¥bet pÃ¥.

2025幎11月7日

Elendig service

God mad - men elendig service! Måtte efter 1 time op og spÞrge om vi var blevet glemt - så kom forretten efter et kvarters tid! Ingen kom og spurgte om vi manglede noget - bad om mere vand, men måtte selv op med flaskerne for refill da slimhinderne var ved at udtÞrre - til slut få tilbage i restauranten- måtte så selv han at bede om regningen! Sådan en elendig service kan godt ÞdelÊgge meget, når man er i byen for at hygge sig med familien - jeg er ikke sart, og har kun oplevet en endnu vÊrre service - på MASH - tivolihotellet i KBH - der var maden og vinen også elendig oven i det ringe service niveau - SKAM JER!

2025幎10月31日

Vi besÞgte Vesterbrogade i KÞbenhavn

Vi besÞgte Vesterbrogade i KÞbenhavn ventede 1,5 time på maden, hvor de kom med forretten 2 gange Da vi endelig fik maden, serveret de en hummersuppe med en gaffel og da de endelig kom med en ske var suppen kold ligesom sovsen ligesom pommesfriter fra "Netto" der var hårde og tÞrre og kedelige osv osv. Vi var 7 mennesker af sted og kan på ingen måde anbefale dette sted til andre. Og kommer aldrig igen

2025幎10月25日

blandet opevelse

Restauranten havde en rigtig god atmosfÊre – hyggelig stemning og pÊnt indrettet. Betjeningen var venlig og opmÊrksom, hvilket altid trÊkker op. DesvÊrre levede maden ikke helt op til forventningerne.

BÞffen var velstegt og smagte egentlig fint, men desvÊrre var den kold, da den kom på bordet. TilbehÞret kom fÞrst omkring fem minutter senere, hvilket Þdelagde helhedsoplevelsen af måltidet. Smagen var generelt okay, men ikke noget sÊrligt, og det hele fÞltes en smule uinspireret.

Alt i alt en blandet oplevelse – god service og atmosfÊre, men maden kunne klart have vÊret bedre. PÃ¥ en skala fra 0 til 10 lander oplevelsen pÃ¥ 6,5.

2025幎10月21日
自発的なレビュヌ

Havde spist der tidligere til

Havde spist der tidligere til forretningsmiiddag alt var godt! Inviterede min kone til mad på en fredag. Det var knap så godt. Havde bestilt signatur middag. Forret var god. Pludselig kom bÞfferne UDEN at vi var blevet spurgt hvordan vi Þnskede dem stegt. Vi sendte bÞfferne retur. Desserten var en standard is og creme brulee, ingen vanvittig oplevelse.bestilte en kop kaffe og Limonchello til, som kom langt efter desserten som et krus kaffe og Limochello spritz. Ville vÊre rart hvis tjeneren hÞrte hvad man faktisk bestilte. Fik reguleret prisen men alligevel alt i alt en fredagsskuffelse

2025幎10月17日

ForfÊrdelig mad og service

ForfÊrdelig mad og service!
Havde i går et besÞg hos kÞd til deres Sunday roast - vi måtte sende kÞdet retur 4 gange fordi det var totalt gennemstegt, selvom vi bad om medium/rare.
KÞdet var også sejt og resten af maden var decideret koldt.
Servicen var elendig og deres overtjener ville stå og diskutere at det var sådan kÞdet skulle vÊre. SkrÊmmende at et sted der associerer sig selv med KÞd ikke kan finde ud af at stege en bÞf!
Og selvfÞlgelig fik vi lov at betale fuld pris. Hold jer langt vÊk fra dette sted medmindre i vil betale overpris for dårlig mad! Stay away!

2025幎10月12日

ForfÊrdeligt

ForfÊrdeligt! Mig og min kÊreste havde 3 Ã¥rs dag og vi vil fejre det pÃ¥ KØD - Vesterbrogade. Vi havde bestilt sÞndags Roast, hvor man har bordet i 1.5 time og kan bestille sÃ¥ meget man kan nÃ¥ at spise i det omfang, da vi kommer derind, sidder vi i kÊlderen og vi venter 30 minutter pÃ¥ at fÃ¥ vores mad, selvom de gÊster der kom lang tid efter os kun ventede 5-7 minutter. Der hvor vi sad stod der en fra kloakservice ved os og da vi fÃ¥r maden opstÃ¥r der en spildevandsskade og der drypper gulligt grumset vand ned flere steder i kÊlderen og ogsÃ¥ ved vores bord, vi fÃ¥r gulligt vand i hovedet og ned pÃ¥ maden og beder om at blive flyttet, der venter vi yderligere 10 minutters tid, vi fÃ¥r nu en plads ovenpÃ¥ lige foran indgangen hvor det trÊkker ind og tjenere lÞber frem og tilbage foran os, da vi skal betale glemmer tjeneren os og vi venter i 1/2 time pÃ¥ en regning vi ikke fik, sÃ¥ vi fik fat i en anden tjener. NÃ¥r man har bordet i 1.5 time er det ikke rimeligt at skulle vente sÃ¥ lang tid pÃ¥ maden, vi kunne ikke nÃ¥ at bestille mere mad, da der var sÃ¥ meget ventetid. De har tilbudt os at fÃ¥ 25% hvis vi kommer igen, det er helt til grin, sÃ¥ kan de tjene 75% pÃ¥ os og samme oplevelse kan forekomme. SelvfÞlgelig kan man ikke forudse en vandskade, men det er ikke kundens fejl, det svarer til en kunde der kÞber en vare i FÞtex og finder ud af at den er defekt- igen vil det aldrig vÊre kundens fejl! Samlet set en dÃ¥rlig oplevelse!

2025幎10月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ