レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt fantastisk madoplevelse
det hele var perfekt
super sÞd og kompetent betjening
alt i alt en skÞn aften i hyggelige omgivelser trods
. meget stor travlhed
kommer helt sikkert igen 🙏

Vi var et mindre selskab igÃ¥r der spiste og maden var fint nok, servicen var lidt under middel fht prisen, men det frÊkkeste var at tjeneren havde givet sig selv 10% drikkepenge pÃ¥ dankort terminalen... もっず芋る

En tur pÃ¥ Retour Kbh - virkelig god mad, men hvor var det en sÞrgelig oplevelse mht. betjening
 Drinks fÞr maden kom ikke fÞr forretten blev serveret, hvidvin til forretten blev fÞrst skÊnket efter... もっず芋る

Havde glÊdet os til en hyggelig oplevelse med dinning week. Havde kÞbt spisebilletter og vinmenu som var ok. SÃ¥ fik vi regning pÃ¥ vand til nÊsten 120kr for 1 flaske almindelig postevand i stuetemperat... もっず芋る

䌁業情報

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

82件のレビュヌ

Virkelig tjek jeres regning

Virkelig tjek jeres regning!

Vi var et mindre selskab som, spiste hos jer, lÞrdag d. 17/1.
Fin nok mad til prisen, men da vores veninde skal betalte har restauranten, selv valgt at de skal have 8%!!!! I drikkepenge, samtidig med at tjeneren stiller sig helt oppe i ryggen på min veninde, og sikre sig at hun ikke laver om på de drikkepenge! Det er ikke okay. At den grund kommer jeg ikke igen, og vil ikke anbefale stedet til andre!!!! HOLD JER VÆK!

2026幎1月17日
自発的なレビュヌ

Tjek regningen inden i betaler

Vi var et mindre selskab igår der spiste og maden var fint nok, servicen var lidt under middel fht prisen, men det frÊkkeste var at tjeneren havde givet sig selv 10% drikkepenge på dankort terminalen som svarede til små 850kr, uden vores samtykke. Det et da frÊkt at man giver sig selv drikke penge uden kundens samtykke.

2025幎12月6日
自発的なレビュヌ

Their food quality is unstable

I've dined at this restaurant three times, and my overall impression is that the quality of their food is inconsistent. It's not that their ingredients aren't fresh, but rather the cooking level; on two separate occasions, I ordered a rare steak but received a medium-well steak.

2025幎10月20日

Sååå fik man én BÞf pÃ¥ 500 gram af sin

Sååå fik man én BÞf på 500 gram af sin lÊkre mand på Retour..
Lad mig bare indrÞmme at den specielle BÞf ikke rÞg retur.. havde den vÊret kold havde j stadig nydt den med velbehag..
Bearnaise sovsen komplementerede den smukke Ribey BÞf.. 🥩
Sjov betjening og fik hurtig servering selvom der var packed..🙏

2025幎10月24日

DÃ¥rlig oplevelse

Til Dining Week fik vi en 3 retters menu på Retour, hvor vi blev placeret i kld af restauranten , med så lidt lys så vi ikke kunne se menu kort, og blev placeret alt for tÊt på de Þvrige gÊster. Forretten med laks smagte alt for for meget af fisk, KÞdet var lidt men velsmagende til trods for mange sener og fedt. Dessert var ok. Vinen var alt for varmt og nÊsten ikke noget i glasset til kr. 135 pr glas + vand til kr 70 kr. Bad om drikkepenge hvilket vi selvfÞlgelig afslog.

2025幎10月11日

120kr for 1 flaske Alm. Vand

Havde glÊdet os til en hyggelig oplevelse med dinning week. Havde kÞbt spisebilletter og vinmenu som var ok. Så fik vi regning på vand til nÊsten 120kr for 1 flaske almindelig postevand i stuetemperatur som hverken blev skÊnket op for os eller refill og som vi var tre personer om at dele. Aldrig har jeg fÞlt mig så taget ved nÊsen. Derudover var serveringen ret lav.

2025幎10月18日

Aldrig mere Retour

Vi var på Dining Week på Retour sidste år og det var en god oplevelse.
Men i år var det en stor skuffelse.
Uforskammede tjenere og ringe mad.
Vi blev placeret i kÊlderen hvor alle Dining Week gÊster sad. Der var mÞrkt og trist. Men kunne dårlig se det man spiste.
Den tjener vi fik var flink men var lige startet sammen dag.
De de har Þl som ikke er sÊrlig kendte, så spurgte vi om de kunne fortÊlle om Þllet. Hertil svarede tjeneren at hun ikke vidste noget om det, da hun var helt ny, men hun kunne spÞrge. Hun kom retur og sagde at en kollega havde sagt at de havde fadÞl og weissbier. Det kunne vi godt lÊse ud af menukortet, men vi ville jo hÞre noget om smagen på de forskellige Þl. (Der var 5-6 forskellige)
Det blev så ikke til noget.
Så blev vi spurgt om vi Þnskede vand. Det ville vi gerne have. Vi blev ikke spurgt om det skulle vÊre en flaske vand eller ad libitum. Da fakturaen kom var der skrevet 5 x ad libitum vand på. 200 kr. Vi var 3 der drak vand. Ud over det så kom de med en flaske vand da vi kom og så 1 igen da vi sad og spiste dessert og var ved at vÊre fÊrdige.
Det var den dyreste vand jeg nogen sinde har fået.
Maden var ikke noget at råbe hurra over. DesvÊrre.
Så nÊrmede vi os at skulle forlade restauranten.
Så kom der en hel ung tjener hen til vores bord og han sagde meget flabet at vi skulle gå fra bordet fordi de skulle bruge bordet. Der er mange måder at sige det på og man kunne have sagt det på en pÊn og hÞflig måde og ikke på den flabede måde som han talte på. Han sagde med andre ord... skrid...
Det er sidste gang vi kommer på Retour.

2025幎10月10日
自発的なレビュヌ

Retour - ansvarslÞs behandling af kunder

Jeg var pÃ¥ date pÃ¥ Retour, og det var en kÊmpe skuffelse fra start til slut. Allerede da jeg reserverede bord, blev jeg tvunget til at forudbetale for en menu via deres hjemmeside – ellers kunne jeg ikke booke. Menuen lÞd ellers lÊkker (koldrÞget laks, striploin og crÚme brûlée), sÃ¥ jeg gik med til det.

Da vi ankommer (kl. 18.30) bliver vi placeret i kÊlderen, selvom over halvdelen af restauranten ovenpÃ¥ var tom. Fair nok – vi accepterede. Men sÃ¥ starter problemerne for alvor. Tjeneren fortÊller, at de kan se, vi har kÞbt en menu – men at forretten er en anden end den, vi havde valgt. De havde nemlig ikke koldrÞget laks. Jeg forklarede, at vi netop havde valgt menuen pÃ¥ grund af laksen, men blev mÞdt med et “det kan ikke passe”. FÞrst da jeg viste deres egen hjemmeside, indrÞmmede de, at det var en ny menu, som tjeneren ikke kendte til.

LÞsningen? At jeg kunne vÊlge en anden forret og ovenikÞbet betale prisforskellen. AltsÃ¥ – hvor hul i hovedet er det lige, at jeg skal betale ekstra for deres fejl?

Til sidst vÊlger jeg at droppe menuen og bestille noget andet. Men sÃ¥ fÃ¥r jeg at vide, at hvis jeg ikke bestiller for prÊcis det samme belÞb, kan de ikke tilbagefÞre pengene – pga. “systemet”. SÃ¥ jeg blev tvunget til at bestille for samme belÞb.

Jeg endte med at bestille to hovedretter, to tilbehÞr og en sodavand – for 995 kr., altsÃ¥ 5 kr. mere end de menuer, jeg havde forudbetalt. De sagde sÃ¥, at de 5 kr. “ikke gjorde noget”.

Resultat: Jeg mistede to forretter og to desserter, og blev behandlet som en pengemaskine frem for en kunde.

Retour kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefales – en kÊmpe ommer!

2025幎4月25日
自発的なレビュヌ

Overstegt ribeye og bearnaisen smagte

Overstegt ribeye og bearnaisen smagte af smÞr, virkelig kvalmt.
Da vi nÊvnte dette, så fik vi at vide at bearnaise jo er smÞr.. og så gik hun..
Da vi skulle betale havde de selv tastet drikkepenge ind i belÞbet (115,-), det synes jeg var så frÊkt at jeg for fÞrste gang ikke betalte drikkepenge!

2025幎4月24日
自発的なレビュヌ

Min forlovede og jeg har vÊret faste

Min forlovede og jeg har vÊret faste gÊster hos Retour gennem de sidste fire Ã¥r og har altid haft gode oplevelser – indtil i dag.

Jeg bestilte en Ribeye medium, men fik den well done. Da jeg nÊvnte det og fik en ny, var den stadig ikke stegt som bestilt (stadig meget gennemstegt). I mellemtiden nÃ¥ede min forlovedes Ribeye og fritterne at blive kolde – og det skuffede os isÊr, at der ikke blev tilbudt noget nyt eller varmt til hende, selvom det tydeligt blev nÊvnt.

Derudover var mac’n’cheesen alt for stÊrk – helt ude af balance og slet ikke som den plejer at vÊre.

Vi forstår, at fejl kan ske, men denne gang manglede både opmÊrksomhed og imÞdekommenhed. Det var desvÊrre en rigtig Êrgerlig oplevelse et sted, vi ellers har haft mange gode minder fra.

2025幎4月23日

Drikkepenge

God mad, men drikkepenge systemet burde blive fjernet. Det med at have knapper til 5% og 10% er bare ulÊkkert.
Hvorfor skulle man give 500,- i drikkepenge?
Vi får lÞn i Danmark.

2025幎2月21日

SKJULT GEBYR VED BETALING

SKJULT GEBYR VED BETALING. Hvis det ikke var pga. den kedelige oplevelse ved betaling ville jeg ha et givet 4 stjerner da maden var god og servicen ubeklageligt. Men at smide 4-5% gebyr på på betalings tidspunktet (der står intet på regningen mm.) ÞdelÊgger en ellers god oplevelse.

2025幎2月5日
自発的なレビュヌ

Vi valgte at fejre nytår på Retour

Vi valgte at fejre nytår på Retour, maden var god og stemningen var formidabel. Ikke mindst på grund af vores fantastiske tjener Rasmus. Gode prÊsentationer af maden og service der ikke var til at sÊtte en finger på. Tak til Retour og ikke mindst Rasmus for at gÞre vores aften uforglemmelig

2025幎1月1日

Havde booket bord til 5 til min datters

Havde booket bord til 5 til min datters 17 års fÞdselsdag ca 14. dage i forvejen. Fået to bekrÊftelses beskeder, den seneste på dagen. Da vi ankommer, er der ikke noget bord til os, ad to omgange bliver vi bedt vente, da han vil forsÞge at lÞse det. Efter ca 15 min får vi at vide at der desvÊrre ikke er et bord til os. Vi kan prÞve at komme igen om 30 min, så er der måske et bord!
Har aldrig oplevet noget ligende, der blev beklaget men ikke andet. Ingen forsÞg på at kompencere deres åbenlyse fejl.

2023幎12月14日

Virkelig dårlig betjening

Virkelig dårlig betjening. Vi kommer 20 personer ind og får at vide at vi kun har 3 menuer at vÊlge imellem. 2 har problemer med at spise fedt og vi får så at vide at vi ikke kan Êndre 2 pers til valgfri a la carte ellers skal vi kompensere for 2 menuer (dvs vi skal betale for 2 personers ret som ikke bliver spist!

2023幎6月10日

Trommesalen KÞbenhavn.V

Ringede og skulle bestille bord, til samme dag inden for en 1/2 time, men fik at vide at de kun havde et enkelt reservebord ledig, det skulle vÊre mindre end deres standard borde. Men vi sagde ja tak til tilbuddet. Men da vi blev sat, var bordet lige ved dÞren, så vi sad og fik trÊk og blev kolde, så vi gik op og sagde at det ikke gik. Tjeneren sagde Þjeblik, og lidt efter kom han tilbage og sagde, hvis vi blev fÊrdige inden for 1 1/2time, så kunne vi sidde et andet sted. Det valgte vi så, og fik et fint bord og maden og servicen vi fik var bare helt i top.
SÃ¥ det er ikke sidste gang vi kommer der.

2023幎4月17日
自発的なレビュヌ

Ringede og fik af vide af en lettere

Ringede og fik af vide af en lettere arrogant person, at der var plads inden for en time, vi kom efter 20 min, og blev mÞdt af samme arrogante nar, der nu sagde at der ikke var plads
. Men han kunne da lige trylle lidt, og sÃ¥ hÞrte jeg for fÞrste gang ordet “nulbord” for dem der kommer uanmeldt
. Vi takkede nej tak, og gik over pÃ¥ den anden side og tog en shawarma istedet!

2023幎2月23日

Hvis 0 stjerner var muligt

Hvis 0 stjerner var muligt. Havde i fået det.

Havde booket. Bord til 2 lÞrdag d 24/2 til 1745.
Og fået en bekrÊftelse.
På dagen finder jeg ud af de har annulleret den og, dagen fÞr sendt mig en genbekrÊftelse på et bord til 20:15 synes det for dårligt at i bare annullere ens booking når den er bekrÊftet.
Så der rÞg den hyggelige aften.

2023幎2月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ