レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fire gange fem retters menu + en vinmenu til en gÊst. Vi havde pludseligt opstÃ¥ede problemer ift. afholdelse af fÞdselsdag. Dem hjalp MES os med at lÞse. Alt maden var superlÊkker, vellavet og vel... もっず芋る

Jeg vil give 5 stjerner for stemning, betjening, velsmag, estisk udtryk

Jeg mÃ¥ desvÊrre tilslutte mig de kritikpunkter, som andre har nÊvnt. Og jeg undrer mig over, at restauranten ikke tager kritikken til efterretning. Men portionerne er meget smÃ¥ og ventetiden urimeli... もっず芋る

Vi fik 5 retters og gik sultne derfra. Alle retterne er meget smÃ¥, til hovedretten fÃ¥r du 4x2 cm kalvekÞd, med to klatter skum og et lille halvt lÞg. FuldstÊndig til grin. Ingen af retterne var... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

65件のレビュヌ

Vi havde desvÊrre en virkelig dÃ¥rlig

Vi havde desvÊrre en virkelig dårlig oplevelse.
Forstår konceptet men de lever desvÊrre ikke op til det!
Sejt kÞd, alt for kold ost, smagslÞse retter. Ligegyldig service som intet aner
, men trods alt prÞver.
Aldrig utilfreds normalt men det her er lidt skandalÞst!
Bh.To Êrgerlige personer som troede de skulle have en god oplevelse! ØV.

2024幎1月26日

Ikke vÊrd at besÞge

Vi havde modtaget 2 x erly bird bevis på en 5 retters gourmet oplevelse i gave. Forventninger var store på trods af en kold tirdag januar. Vi ankommer 5 min fÞr bestilt bord kl 17.30 og må ikke komme ind i restauranten, fair nok de skulle tilsyneladene lige vÊre fÊrdige. Kl 17.30 flyver en tjener ud og smutter i Brugsen på den anden side, efterfÞlgende kommer han retur med 3 flasker rÞdvin ?, Nå men vi er stadig spÊndte. Vi får anvist vores bord lige ved indgangen og må konstatere at kulder fryser vores ben til is med det samme. Vi bevare det positive. Må sige at stemningen dog begynder at blive lidt kaotisk. Der er fyldt hus, du kan ikke få det vin der står på kortet og den unge mand bliver helt forvirret når jeg forsÞger at blive vejledt i hvilken vin jeg så skal vÊlge.
Retterne er så små at selv jeg som ikke normalt spiser store retter går sulten fra bordet !!!
Smagen var nÊrmest ikke eksisterende.
Det brÞd og smÞr vi skulle have til maden kom ikke !!
Maden var lunken eller kold.
Glas og bestik flÞj rundt.
Igennem glasdÞren til kÞkkenet står en ung kvinde pludselig og tydeligvis skÊlder og smÊlder
den ene stjerne går til kalvetataren som til deres ros smagte godt, kunne dog godt have brugt lidt brÞd, og til at de unge tjenere forsÞgte at holde den gode stemning.
PS flere gÊster måtte sidde med deres vinterfrakker på for at holde bare lidt på varmen.

2024幎1月16日

Havde kÞbt vÊrdibevis til 2x5 retters

Havde kÞbt vÊrdibevis til 2x5 retters nordisk menu.
Alle retter var utroligt små og samtidigt lunkne eller decideret kolde (friteret rÞdbede). Menuen var inkl. brÞd og smÞr - men selvom vi bad om dette tre gange, kom det aldrig og pga de meget små portioner gik begge sultne derfra.

Derudover var det ikke muligt at bestille den Þnskede vin, men der blev dog fundet et godt alternativ.

DesvÊrre opvejede stemningen ikke oplevelsen. Der var meget koldt og bordene står meget tÊt.

I det mindste gav vi kun halv pris med early bird 😅

2024幎1月19日

Virkelig dårlig stil!

Virkelig dårlig stil!
Vi havde kÞbt 2 vÊrdibeviser til en lÊkker 5-retters menu, men en måned fÞr bevisets udlÞb kunne vi ikke få bord mellem 17:30 og 24, hvortil vÊrdibeviset gÊlder.
Vi kunne heller ikke få pengene tilbage. Med andre ord - pengene er spildt!
Det virker som om Restaurant Mes bevidst har solgt mange flere beviser, end de kunne rumme inden for den afsatte tid. De tager ikke telefonen, så man kan ikke drÞfte eventuelle lÞsninger med dem.
I mit verdensbillede er det svindel og humbug.

2024幎1月10日

Nytårsaften var en skuffelse

Vi besÞgte Mes nytårsaften. Forinden havde vi ringet og sagt at vi ikke spiser oksekÞd og om vi kunne få fisk i stedet for. Det kunne vi godt.

Ved ankomst burde tjeneren vide dette (stÃ¥r vel i deres reservationssystem). Men vi fik udleveret standardmenuen. Vi gjorde selvfÞlgelig opmÊrksom pÃ¥ det. Havde nok forventet at sÃ¥ fÃ¥ udleveret en anden menu - det jo trods alt et sted der kalder sig gourmet! Tjenere sagde noget i retning af “ahh you are the different ones” AltsÃ¥ en dÃ¥rlig start hvor i fik skabt usikkerhed og en fÞlelse af at vÊre til besvÊr.

NÊste problem var at fÃ¥ bestilt vin. FÞrst svÊrt overhoved at fÃ¥ og bibevare kontakt med en tjener. Der var mange men virkede godt nok ikke sÊrlig organiseret. Vi blev glemt flere gange og da det lykkes at fastholde en tjener sÃ¥ vidste det sig at flere vine var udsolgt. Det er da godt nok utroligt nÃ¥r man har sÃ¥ smalt en vinkort. En af dem dukkede i Þvrigt op pÃ¥ anden forespÞrgsel (fÞrste gang havde tjeneren “vÊret nede i kÊlderen” for at konstatere at den var udsolgt. Anden gang var den sÃ¥ pluselig der alligevel). Til en anden af de vine der var udsolgt (SpÀtburgunder) tilbÞd tjeneren en anden lignende vin som ikke var pÃ¥ kortet. Han kom sÃ¥ og viste en Chateau Neuf du Pape. Man kan vel nÊppe finde mere forskellige vine sÃ¥ at kalde dem lignende gÃ¥r bare ikke pÃ¥ en “gourmet” restaurant. Det skal retfÊrdigvis siges, at istedet for en af de hvidvine der var udsolgt fik vi den nÊste pÃ¥ kortet til samme pris - sÃ¥dan skal det vÊre pÃ¥ et “gourmet”-sted.

Noget af maden var ok men syntes det er lidt tarveligt at servere en enkelt lille bitte kammusling. Når de er så små må man vel forvente 2-3 styk.  Men stÞrst var skuffelsen til erstatningerne for oksekÞdet! Tatar var udskiftet med en rÞdbedeting (anden gang den aften såvidt jeg husker). Intetsigende smag. Hovedretten var et stykke selleri!!! Som at få et spand vand i hovedet. Vi havde jo spurgt om vi kunne få fisk i stedet for kÞd - hvilket faktisk var hovedårsagen til vi valgte Mes (der syntes at vÊre en kollektiv overenskomst mellem restauranterne at man serverer okse nytårsaften).

Vi har tidligere vÊreten tilfreds kunde på Meille så da Mes markedsfÞres som en tak opad så var forventninger selvfÞlgelig hÞje også prisen taget i betragtning. Men det var skuffelse.

Ps. Jeg skrev ovenstående til restauranten dagen efter og gjorde opmÊrksom på det igen en uge senere. Der kan jo have vÊret omstÊndigheder, der gjorde der var en svipser-aften for os. Restauranten har valgt ikke at svare hvilket i mine Þjne er rigtig dårlig stil.

2023幎12月31日
自発的なレビュヌ

Aldrig fået serveret så lidt

God mad, god smag, smukt serveret. Alt på plads til en hos oplevelse. Men tonting trÊkker ned. For det fÞrst var det ubehagligt kold (sad ved et stort vindue). For det andet har Mesh nok KÞbenhavner rekord i små portioner. En halv kammusling, verdens mindste andebryst og to skeer grÞd. Vi er ikke stor spisere men skulle sulten hjemme efter 5 retter. Synd, for det mad vi fik var ellers ret godt

2024幎1月4日
自発的なレビュヌ

Havde set frem til en spÊndende

Havde set frem til en spÊndende madoplevelse. Maden smagte rigtig godt, dog noget fad, men det hele blev overskygget af absurd smÃ¥ portioner. Det svarede til smÃ¥ pindemadder. Vi mÃ¥tte hjem bagefter og spise et par ostemader, for at tage den vÊrste sult. Og helt Êrligt sÃ¥ dyrt er perlebyg og selleripure ikke at de ikke kunne serverer mere end 2 smÃ¥ skefulde per ret og et brÞd pÃ¥ stÞrrelse med en tÊndstikÊske
 sÃ¥ hvis du lede efter en velsmagende startes inden du skal ud og spise, sÃ¥ vil jeg anbefale MES. Ellers vil jeg bare sige tak for i aften.

2023幎12月30日

Ikke et besÞg vÊrd

Havde set frem til en spÊndende restaurantoplevelse. Maden smagte godt, men portionerne var mikroskopiske, og manglede tilsmagning efter min mening. Men madoplevelsen blev total overskygget af dårlig service/betjening. Der blev glemt bestik til 3 ud af de 5 retter vi fik! , og vinen forsvandt fra bordet selvom flasken ikke var tom. Vi endte med at selv hente bestik i skuffen!

Restauranten forsÞger på at vÊre fine-dining, men det fejler totalt på en dårlig total-oplevelse.

2023幎12月28日
自発的なレビュヌ

Micro retter og dårlig service

Micro retter og dårlig service.

Vi var et selskab på 4 personer.

Maden var god men meget små retter.

5 retter. Ved de fÞrste 3 retter måtte vi hver gang bede om bestik. 4 gang måtte jeg selv gå i tjenerens bar for at finde det.

Vores vinflaske skulle i en kÞler. Den forsvandt nÊrmest og 3 gange måtte vi bede dem om at få den ned på bordet.

Kan slet ikke anbefale stedet.

2023幎12月28日

Jeg vil give 5 stjerner for stemning

Jeg vil give 5 stjerner for stemning, betjening, velsmag, estisk udtryk
. Maden smagte guddommeligt og var flot anrettet. Men jeg har aldrig nogensinde fÃ¥et sÃ¥ smÃ¥ portioner. Vi fik en 5 retters menu - hver ret var kun 2-3 bidder. SÃ¥ vi mÃ¥tte hjem og spise natmad
. StÞrrelsen pÃ¥ retterne trÊkker derfor gevaldigt ned pÃ¥ helhedsoplevelsen
. Lidt Êrgerligt.

2023幎12月9日

Fik en 5 retters aftenmenu på Mes via

Fik en 5 retters aftenmenu pÃ¥ Mes via early bird. Det var virkelig spÊndende og velsmagende, men anretningerne var nÊrmest mikroskopiske. F. Eks. Var hovedretten andrebryst, dvs. en enkelt 4-5 mm tynd skive andebryst, et halvt skalottelÞg, og spsk skum. Jeg spiser normalt ikke sÊrlig meget, men var nÞdt til at kÞbe mad med pÃ¥ vejen hjem fra restauranten, da jeg stadig var ret sulten. Kommer ikke igen 😅

2023幎12月5日

ØV!!

Maden er flot OG smager godt! Men hold da op hvor man fÞler sig snydt. Ikke engang en person pÃ¥ slankekur kunne blive mÊt af de portioner. Det er virkeligt synd, da maden smager godt. Fx. vores hovedret var én skive andebryst. AltsÃ¥ ikke et andebryst, men én skive pÃ¥ ca. 2,5 mm tykkelse og lidt garniure. Jeg kunne blive ved. Vi mÃ¥tte heller ikke fÃ¥ lidt mere brÞd, for det var udsolgt. Øv, da betjeningen var god. Ærgeligt nÃ¥r man ligger ca. 5000,- for 6 menuer og 4 vinmenuer..... Vi mÃ¥tte pÃ¥ Kebab bagefter.

2023幎12月2日

5-retters menu i kulde

5-retters menu - der var ikke mad nok til voksne mennesker. Meget fornemme retter, men man betaler også for at blive rimelig mÊt. Man bliver ikke mÊt - langtfra. Serverer fadÞl i hvidvinsglas med 25 xl. Du skal have meget tÞj på - måske endda et tÊppe med. Det er pissekoldt i restauranten og det ÞdelÊgger desvÊrre oplevelsen ganske meget.

2023幎11月9日
自発的なレビュヌ

Fire gange fem retters menu + en

Fire gange fem retters menu + en vinmenu til en gÊst.
Vi havde pludseligt opståede problemer ift. afholdelse af fÞdselsdag. Dem hjalp MES os med at lÞse.
Alt maden var superlÊkker, vellavet og velanrettet og vinen passede fint til. Ingen retter fejlede. Der var travlt, så vi ventede lidt, men hver gang serveringerne kom, var det med veloplagt personale. Stor anbefaling herfra.

2023幎11月21日

MES på Vesterbrogade

BesÞgte restauranten på Vesterbrogade. Middag 5 retter + vinmenu. Maden var for så vidt god men lokalet helt forfÊrdeligt. Der var så dårlig en akustik, at man ikke kunne hÞre de andre ved samme bord. Der gik lang tid mellem serveringerne (kun en tjener). Betjeningen god når den endelig kom. Restauranten var fyldt og, der er kun ET toilet - det er helt klart for lidt.

2023幎11月1日

Alle stjernerne vÊrd

FÞrst fik vi frokost, 2 stk smÞrrebrÞd hver, som absolut var alle pengene vÊrd. Et par dage efter tog vi så den 5 retters menu.
Det var en perfekt sammensÊtning og meget lÊkkert.
Perfekt betjening, det gÞr vi gerne igen. Og ja, der er “kun” to Þl at vÊlge imellem, til gengÊld smager de super godt.

Vi ses igen
HÞeg

2023幎8月3日
自発的なレビュヌ

Min sidste oplevelse på Mes var ok da

Min sidste oplevelse på Mes var ok da det smÞrrebrÞd vi fik var lÊkkert, men det var da helt vildt dårligt at der kun var tre Þl at vÊlge mellem. En pils, en IPA og en alkoholfri. Vi havde enda spurgt på mail til udvalget og her fik vi af vide at der var rigeligt at vÊlge mellem.

2023幎7月15日

Manglende kompetancet

Alt gik galt, skal med min kÊreste til frokost , hun har bestilt bord, vi er der i god tid. Bede om en plads i solen, respektere at de lige skal vÊre fÊrdig med opdÊkning. Kl 12 begynder de seatting, bare ikke af os, som var de fÞrste der ankom, det kunne de ikke magte, har aldrig som i ALDRIG oplevet så dårlig situationsfornemmelse, eller mangel på service, det virker som nogle amatÞrer, eller måske er deres lille succes steget dem til hovedet, forlod stedet UDEN FROKOST og sÊtter aldrig mine ben der igen, den dårligste behandling og amartÞragtige personale.

2023幎5月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ