Jeg kÞbte en ravhalskÊde i Den lille Ravbutik i LÞkken denne sommer. DesvÊrre gik lÃ¥sen i stykker, og jeg kontaktede derfor butikken. Efter aftale sendte jeg halskÊden til reparation i BlÃ¥vand, og li... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I sommers var jeg pÃ¥ ferie i BlÃ¥vand. Der stÞdte jeg pÃ¥ den lille Ravbutik. Jeg blev helt fascineret af alle deres krystaller. Ekspedienten havde en rigtig stor viden om hvor krystallerne stammer fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Der er mange flotte ravsmykker at vÊlge imellem og til rimelige priser. Desuden yder forretningen en god service. Jeg fik ved en fejl tilsendt de forkerte smykker og efter en kort opringning til forre... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oplev Ãgte Ravmagi hos Den Lille Ravbutik Siden 1994 har Den Lille Ravbutik, beliggende i de maleriske byer langs Danmarks betagende vestkyst, vÊret et paradis for ravelskere. Vi er ikke blot en butik, vi er en del af ravets forunderlige verden, hvor tradition mÞder moderne design. Hos Den Lille Ravbutik finder du et bredt udvalg af ravsmykker, der appellerer til enhver smag. Vores kollektioner spÊnder fra tidlÞse klassikere til moderne designs, alle fremstillet af det fineste og Êgte rav. Vores priser er uovertrufne, hvilket gÞr vores butikker til et must-visit for enhver smykkeentusiast.
BlÃ¥vanvej 15,1, 6857, BlÃ¥vand, ãã³ããŒã¯
- +4551368078
- tu@denlilleravbutik.dk
- www.denlilleravbutik.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig levering og smukke smykker
Hurtig levering og smukke smykker. Har kÞbt smykker der fra 2 gange. Og det er ikke sidste gang jeg handler der

Hurtig ekspedition og ekstraâŠ
Hurtig ekspedition og ekstra overraskelse i pakken ðâïž

Den lille Ravbutik ããã®åç
Altid en god oplevelse at handle hosâŠ
Altid en god oplevelse at handle hos jer. Hurtigt levering og nemt at handle samt pÊnt indpakket ð.

Fine smukke Þrering,og en lilleâŠ
Fine smukke Þrering,og en lille surprice med i kÞbet.Tak

Den lille Ravbutik ããã®åç
Stort & flot udvalg af ravsmykker til fornuftige priserðHurtig levering!ð
Jeg har haft en positiv oplevelse med >Den lille Ravbutik< fra start til slutðDvs; Som udgangspunkt googlede jeg efter ravsmykker pÃ¥ nettet & fandt butikken pÃ¥ den mÃ¥de. Det er en flot & meget indbydende hjemmeside, med et godt udvalg af smykkefristelser til fornuftige priserðSidst; Men ikke mindst; Hurtig leveringðSmykkerne som jeg bestilte & modtog, lever 100% op til fotos & beskrivelse pÃ¥ deres hjemmeside. Jeg er super tilfreds med mit kÞb & kan kun anbefale andre til at "snuse" lidt rundt i deres store udvalgðð

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside
Dejligt med filtrerings muligheder
Godt overblik til at fÞlge med i online bestilling på ordre

Den lille Ravbutik ããã®åç
Fik god hjÊlp til at finde etâŠ
Fik god hjÊlp til at finde et halssmykke.
Hurtig svar og god betjening.

Den lille Ravbutik ããã®åç
Overordnet en rigtig god oplevelse
Overordnet en rigtig god oplevelse, det eneste lille men, jeg har, er at jeg bestilte to âperlerâ/vedhÊng til et Pandora armbÃ¥nd. Der havde det vÊret rart med to vedhÊng i nogenlunde samme stÞrrelse, nÃ¥r de nu skal sidde pÃ¥ det samme armbÃ¥nd. Dem jeg modtog var pÊne, men det ene meget smÃ¥t og det andet ret stort.

Jeg giver 5 stjerner.
Jeg giver 5 stjerner.. det var et rigtig fin smykke som kom hjem til mig.. svarede til min forventning..
Mvh
Lydia Lynn Jochumsen

Den lille Ravbutik ããã®åç
Jeg er meget tilfreds flot ringðððððð

Super service
Super service. Hurtig og prÊcis levering og god service i forbindelse med returnering. Tak for hjÊlpen. Vi kigger helt sikkert forbi nÊste gang vi er i jeres nabolag.
Vh Jens

Dejlig hjemmeside
Dejlig hjemmeside. Hurtig afsendelse og lÊkker indpakning af gaven.

Den lille Ravbutik ããã®åç
Perfekt smykke modtaget, hurtig levering
Fin hjemmeside, meget overskuelig.ð
Hurtig levering ð