レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte en ravhalskÊde i Den lille Ravbutik i LÞkken denne sommer. DesvÊrre gik lÃ¥sen i stykker, og jeg kontaktede derfor butikken. Efter aftale sendte jeg halskÊden til reparation i BlÃ¥vand, og li... もっず芋る

䌁業が回答したした

I sommers var jeg pÃ¥ ferie i BlÃ¥vand. Der stÞdte jeg pÃ¥ den lille Ravbutik. Jeg blev helt fascineret af alle deres krystaller. Ekspedienten havde en rigtig stor viden om hvor krystallerne stammer fra... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der er mange flotte ravsmykker at vÊlge imellem og til rimelige priser. Desuden yder forretningen en god service. Jeg fik ved en fejl tilsendt de forkerte smykker og efter en kort opringning til forre... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Oplev Ægte Ravmagi hos Den Lille Ravbutik Siden 1994 har Den Lille Ravbutik, beliggende i de maleriske byer langs Danmarks betagende vestkyst, vÊret et paradis for ravelskere. Vi er ikke blot en butik, vi er en del af ravets forunderlige verden, hvor tradition mÞder moderne design. Hos Den Lille Ravbutik finder du et bredt udvalg af ravsmykker, der appellerer til enhver smag. Vores kollektioner spÊnder fra tidlÞse klassikere til moderne designs, alle fremstillet af det fineste og Êgte rav. Vores priser er uovertrufne, hvilket gÞr vores butikker til et must-visit for enhver smykkeentusiast.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

104件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Hurtig levering og smukke smykker

Hurtig levering og smukke smykker. Har kÞbt smykker der fra 2 gange. Og det er ikke sidste gang jeg handler der

2026幎5月1日

Den lille Ravbutik からの回答

Mange tak, vi er rigtig glade for, at du kan lide vores smykker.

Altid en god oplevelse at handle hos

Altid en god oplevelse at handle hos jer. Hurtigt levering og nemt at handle samt pÊnt indpakket 🎁.

2026幎4月6日

Den lille Ravbutik からの回答

Vi er rigtig glade for at have dig som kunde og er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse og med de varer, vi sÊlger.

Stort & flot udvalg af ravsmykker til fornuftige priser😊Hurtig levering!👍

Jeg har haft en positiv oplevelse med >Den lille Ravbutik< fra start til slut👍Dvs; Som udgangspunkt googlede jeg efter ravsmykker pÃ¥ nettet & fandt butikken pÃ¥ den mÃ¥de. Det er en flot & meget indbydende hjemmeside, med et godt udvalg af smykkefristelser til fornuftige priser😊Sidst; Men ikke mindst; Hurtig levering👍Smykkerne som jeg bestilte & modtog, lever 100% op til fotos & beskrivelse pÃ¥ deres hjemmeside. Jeg er super tilfreds med mit kÞb & kan kun anbefale andre til at "snuse" lidt rundt i deres store udvalg💕😊

2026幎2月27日

Den lille Ravbutik からの回答

Mange tak for den dejlige anmeldelse. Vi er så glade for, at du virkelig kunne lide vores butik og havde en god oplevelse. 💕😊

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside

Dejligt med filtrerings muligheder

Godt overblik til at fÞlge med i online bestilling på ordre

2026幎2月14日

Den lille Ravbutik からの回答

Tusind tak, vi er meget glade for at hÞre om dit gode indtryk.

Overordnet en rigtig god oplevelse

Overordnet en rigtig god oplevelse, det eneste lille men, jeg har, er at jeg bestilte to “perler”/vedhÊng til et Pandora armbÃ¥nd. Der havde det vÊret rart med to vedhÊng i nogenlunde samme stÞrrelse, nÃ¥r de nu skal sidde pÃ¥ det samme armbÃ¥nd. Dem jeg modtog var pÊne, men det ene meget smÃ¥t og det andet ret stort.

2026幎2月2日

Tusind tak.

Jeg giver 5 stjerner.

Jeg giver 5 stjerner.. det var et rigtig fin smykke som kom hjem til mig.. svarede til min forventning..
Mvh
Lydia Lynn Jochumsen

2026幎2月2日

Den lille Ravbutik からの回答

Tusind tak. Vi er så glade for, at du kunne lide det.

Super service. Hurtig og prÊcis levering og god service i forbindelse med returnering. Tak for hjÊlpen. Vi kigger helt sikkert forbi nÊste gang vi er i jeres nabolag.
Vh Jens

2026幎1月26日