RestfulBlanket レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mit barnebarn plejede at komme ud fra vÊrelset flere gange om aftenen. Nu bliver han oftere liggende lidt lÊngere. Ikke hver gang, bevares, men nok til at vi lÊgger mÊrke til det.

䌁業が回答したした

Jeg kan klart anbefale en tyngdedyne fra restfull blanket.Jeg har brugt min tyngdedyneom i 2 mÃ¥neder nu, oftest om aftenen/natten.den gÞr en mÊrkbar forskel hvis jeg har svÊrt ved at finde ro eller f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kun de bedste anbefalinger herfra. Vi har kÞbt flere produkter fra restfulblanket, en hovedpude, en tyngdebamse og en tyngdeskulderpude til min datter med bl.a. ADHD. Bamsen sover hun med og skulderp... もっず芋る

䌁業情報

1. 寝具店
  2. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi syr naturlige, bÊredygtige og organiske tyngdedyner i Danmark, også kendt som kugledyne eller kÊdedyne. Vores tyngdedyner er fyldt med varmebehandlede rapsfrÞ i bomuld, helt uden plast, glas eller kÊder, og kan vaskes ved 60 grader. Dynerne er CE mÊrket som medicinsk hjÊlpemiddel i klasse 1 til blandt andet angst, stress, ADHD, autisme og sÞvnproblemer. RestfulBlanket er en Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed (RSV) og har en socialt produktionsvÊrksted i Vig, Odsherred.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

93件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 66ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg brokker mig normalt ikke over

Jeg brokker mig normalt ikke over dyner, men de fleste bliver for varme. Den her gÞr ikke.

2026幎4月30日

Tak Bent 😄
Det er faktisk prÊcis dét, vi selv savnede i mange andre tyngdedyner.

Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed

Som selvstÊndig har jeg svÊrt ved at

Som selvstÊndig har jeg svÊrt ved at slukke hovedet. Dynen er blevet en fast del af min aften og fÞles som et konkret redskab

2026幎2月28日

Tusind tak LÊrke ❀
Det med at have svÊrt ved at “slukke hovedet” er der virkelig mange selvstÊndige, der kan genkende. Der er altid lige én tanke mere, én opgave mere eller noget, hjernen gerne vil lÞse klokken 23.47.

Vi er virkelig glade for, at dynen er blevet et fast ritual og fÞles som noget konkret og brugbart i hverdagen. Det er prÊcis sådan, vi håber den bliver brugt, ikke som magi, men som et roligt redskab kroppen kan lÊre at kende.

Jeg har altid sovet let

Jeg har altid sovet let, også dengang Jeg var yngre. Det er ikke sådan, at alt er blevet nyt, men nÊtterne er blevet roligere. Det er nok for mig.

2026幎5月16日

Tak Arne.
Det er faktisk en meget fin måde at beskrive det på. Ikke nÞdvendigvis en total forandring, men lidt mere ro i natten og lidt mindre uro i kroppen. For mange er det prÊcis dér forskellen ligger.

Og Êrligt talt, hvis nÊtterne er blevet roligere, så er det allerede noget vÊrd ❀

Jeg blev overrasket over

Jeg blev overrasket over, hvor smuk den fÞles i al sin enkelhed. Det er jo ikke raketvidenskab. Men stadig så passer den bare ind.

2026幎3月31日

Tak Klara ❀
Det er faktisk en ret fin beskrivelse af det, vi prÞver at skabe. Ikke noget der råber hÞjt eller prÞver at vÊre smart, men noget roligt, enkelt og rart at have omkring sig hver dag.

“Det passer bare ind” er nÊsten det bedste kompliment, vi kunne fÃ¥. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed

Jeg kÞbte den under eksamenslÊsning

Jeg kÞbte den under eksamenslÊsning, fordi mit hoved blev ved med at kÞre. Jeg kan isÊr mÊrke fÞrste time, hvor jeg normalt vender mig meget. Jeg er også begyndt at bruge den, når jeg holder pause. Jeg skal holde pauser fra bÞgerne, så det er er godt ritual.

2026幎5月16日

Tusind tak Clara ❀
Det giver virkelig god mening det du beskriver med den fÞrste time og kroppen, der normalt ikke helt kan falde til ro. Mange opdager faktisk fÞrst dér, hvor meget energi der ellers bliver brugt pÃ¥ at vende sig, spÊnde op og “kÞre videre”, selv nÃ¥r man egentlig prÞver at slappe af.

Og vi elsker Êrligt talt også idéen om dynen som en pause-ting og ikke kun en soveting. Små rolige ritualer midt i eksamensperioder kan gÞre en stÞrre forskel, end man lige tror.

Held og lykke med lÊsningen 🌙

Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed

Jeg arbejder ofte sent og har svÊrt ved

Jeg arbejder ofte sent og har svÊrt ved at lukke dagen. Min kone fik mig til at prÞve. Den siger ikke noget, den gÞr bare sit arbejde.

2026幎5月15日

RestfulBlanket からの回答

Tak Tobias. Det er faktisk en af de beskrivelser, vi bedst kan lide. At dynen ikke prÞver at “gÞre et nummer ud af sig selv”, men bare stille og roligt hjÊlper kroppen med at lande efter en lang dag.

Og tak til din kone for at skubbe lidt pÃ¥ 😄 Vi hÃ¥ber, den fortsÊtter med at gÞre aftenerne lidt lettere at lukke ned i.

Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed

Jeg var klar til at vÊre skeptisk

Jeg var klar til at vÊre skeptisk, men dynen vandt ret hurtigt. Irriterende nok.

2026幎4月28日

Tak for den, Asta 😄
Vi elsker Êrligt talt lidt, nÃ¥r skeptikerne bliver “irriteret over”, at dynen faktisk virker. Det er nok den mest danske form for kÊrlighedserklÊring, vi kan fÃ¥. ❀

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive det. Vi hÃ¥ber, dynen fortsÊtter med at vinde stille og roligt hjemme hos dig de nÊste mange aftener ogsÃ¥. 🌙

Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed

Jeg fik hjÊlp til at bytte til en anden

Jeg fik hjÊlp til at bytte til en anden tyngde det gik helt ok. Ingen bÞvl, ingen lange forklaringer. Bare hjÊlp. Jeg er nogengange lidt bekymret for at sige det, hvis jeg ikke er helt glad for tingene. Det kan godt vÊre lidt svÊrt. Men det var rart at blive forstået.

2026幎4月29日

Hej Lene ❀

Tusind tak fordi du tog dig tid til at sige det hÞjt. Det betyder virkelig meget for os, isÊr fordi vi godt ved, at det kan vÊre svÊrt at sige fra eller bede om hjÊlp, når noget ikke helt fÞles rigtigt.

Vi prÞver netop at mÞde mennesker roligt og ordentligt, uden bÞvl eller fÞlelsen af at skulle “forklare sig nok”. SÃ¥ det gÞr mig oprigtigt glad at hÞre, at du fÞlte dig forstÃ¥et og godt hjulpet gennem byttet.

Tak fordi du gav os din tillid, og fordi du delte din oplevelse 🙏

De varmeste hilsner
Zafir & RestfulBlanket

Der er en sÊrlig ro i tyngden

Der er en sÊrlig ro i tyngden, når den ikke fÞles mekanisk. Jeg har prÞvet en model med store kugler. Denneher er mere rolig og fÞles ikke overvÊldende. Også kan jeg putte den i vaskemaskinen. Det er list svÊrt ved dem som har store kugler.

2026幎4月23日

Hej Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏 Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du oplever dynen som rolig og behagelig... isÊr at tyngden fÞles naturlig og ikke mekanisk. Vi har netop haft fokus pÃ¥ at skabe en mere jÊvn og afslappende fÞlelse uden de store kugler, som kan virke forstyrrende for nogle.

Og ja, vaskbarheden gÞr bare hverdagen lidt nemmere 😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive så grundig feedback. Vi håber, dynen fortsÊtter med at give dig mange rolige stunder fremover.

Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed

Man skal passe pÃ¥ med store lÞfter om

Man skal passe på med store lÞfter om sÞvn. Det sagt, så er det her et af de få kÞb, hvor beskrivelsen faktisk passer ret godt. Den er tung, rolig og ikke ubehageligt varm.

2026幎4月21日

KÊre Randi

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er helt enig med dig. Man skal passe på med store lÞfter om sÞvn. Derfor betyder det faktisk ekstra meget at lÊse, at du oplever, at beskrivelsen passer godt til virkeligheden.

At dynen fÞles tung, rolig og ikke ubehageligt varm, er prÊcis den balance, vi prÞver at ramme.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det så nÞgternt og Êrligt.

RestfulBlanket

Kundeservice hjalp mig med at vÊlge en

Kundeservice hjalp mig med at vÊlge en lettere model til min sÞn. De svarede pÊnt, ikke presset eller smart, bare perspnligt. Det sÊtter jeg pris på.

2026幎4月14日

KÊre Mia

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at rådgivningen fÞltes personlig og rolig. IsÊr når det handler om et barn, skal der vÊre plads til spÞrgsmål, tvivl og den mavefornemmelse, der siger, at man hellere vil starte lidt nÊnsomt.

Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe jer med at finde en lettere model til din sÞn, uden at det skulle fÞles presset eller smart.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Vi bruger den herhjemme

Vi bruger den herhjemme, når der er brug for en "stille pause". Den er ikke en forkromet lÞsning på alt, men den giver et lille rum, hvor kroppen kan falde lidt ned. Den bliver delt herhjemme.

2026幎4月21日

KÊre Sara

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg kan virkelig godt lide den måde, du beskriver det på. En stille pause. Ikke en forkromet lÞsning på alt, men et lille rum, hvor kroppen kan få lov til at falde lidt ned.

Det er faktisk prÊcis sådan, vi håber dynen kan bruges i hverdagen. Som noget roligt og konkret, man kan tage over sig, når der er brug for lidt mindre verden omkring kroppen.

Og det siger jo også lidt, at den bliver delt derhjemme.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

RestfulBlanket

Jeg var ikke sikker på om det bare var

Jeg var ikke sikker på om det bare var endnu en ting, man kÞber i håb om bedre nÊtter. Men den har faktisk holdt ved. Jeg bruger den ikke altid hele natten, men den hjÊlper mig isÊr i den fÞrste time. Jeg kan også godt tage den over mig igen, hvis jeg vågner og fx skal tisse. Så falder jeg hurtigere i sÞvn igen.

2026幎4月24日

Hej Simon,

Det er virkelig rart at hÞre beskrevet sÃ¥ Êrligt 🙏 Mange oplever nemlig prÊcis det samme i starten, at man er lidt i tvivl om det faktisk gÞr en forskel.

Det lyder som om dynen hjÊlper din krop med hurtigere at finde ro igen, både ved sengetid og når du vågner om natten. Det er lige prÊcis den slags små forskelle, der kan betyde meget for sÞvnen over tid.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

RestfulBlanket

Efter min vurdering er produktet solidt

Efter min vurdering er produktet solidt udfÞrt og rimeligt beskrevet. Jeg har brugt dynen i tre uger, og min nattero er mÊrkbart bedre.

2026幎4月13日

KÊre Henrik

Tak. Vi er glad for at du både oplever dynen som solidt udfÞrt og rimeligt beskrevet. Vi prÞver virkelig at vÊre Êrlige i vores beskrivelser, så forventningerne passer til det, kroppen faktisk mÞder.

Og hvor er det godt at hÞre, at din nattero er blevet mÊrkbart bedre efter tre ugers brug. Det er netop den rolige, praktiske forskel i hverdagen, vi håber dynen kan vÊre med til at skabe.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

RestfulBlanket

I recommend this to everyone!

I struggle with sleeping for more than 4 years, can’t sleep without certain supplements. I’ve ordered weighted blanket from this company and first was worried that it was too heavy. But after few nights I felt absolutely comfortable. Because not all the kg are on my body, some spreads on the sides like in any other blankets. Now I want to order even heavier option. It helps me to fall asleep faster (without any or with very less medication) and my sleep quality improves.
I’ve ordered also a bedding set. The corners are round and I still can’t zip it properly, so down side remains always opened. It kind of ruins aesthetic. Weighted sleeping mask is a cool idea but design definitely needs some improvement (it must be divided into small squares and stitched, also elastic must be stronger and wider).
I definitely recommend everyone to try weighted blanket!
Many thanks for natural materials and fast shipping!

2026幎5月7日

Dear Viktoriia

Thank you so much for your wonderful and very thoughtful review.

It makes us really happy to hear that the blanket started to feel comfortable after a few nights, and that it has helped you fall asleep more easily and feel an improvement in your sleep quality. That is exactly the kind of calm, natural support we hope our blankets can give.

And thank you for mentioning the natural materials and fast shipping too. That means a lot.

We also really appreciate your constructive feedback about the eye mask. Actually, we completely agree with you. During the last couple of weeks, we have been working on improving the eye mask, wider elastic, softer material, improving the fit and the way the weight is distributed. We already have the new prototype ready, and in a couple of weeks we will be taking professional photos of the improved version.

We will let you know when the new eye mask is available, and we are going to send you one for free, as a thank you for your helpful and honest feedback.

We will also take your comments about the bedding set with us. Details matter, and feedback like yours helps us make the products better.

Restful regards,

Den er bare rar

Den er bare rar. Jeg tager den med ud på sofaen, laver te, og så falder hele dagen lidt ned. Den er kÞlig på en god måde, så jeg bruger et ekstra tÊppe de kolde aftener.

2026幎4月25日

Hej Mikkel

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at hÞre, hvordan dynen bliver en del af de smÃ¥ rolige stunder i hverdagen 😊

Det glÊder os også, at du oplever den kÞlige og behagelige fornemmelse. Mange bruger den netop sammen med et ekstra tÊppe på de kolde aftener, så man får den helt rigtige balance mellem tyngde og varme.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed.

Pilotprojekt, praktik.

Jeg har i forbindelse med mit praktikforlÞb på pÊdagoguddannelsen opsÞgt Restful Blanket med henblik på et pilotprojekt til en borger.

Fra starten af forlÞbet har jeg oplevet stor hjÊlpsomhed, engagement og virkelig god kundeservice. Dynen er i topkvalitet, og man kan tydeligt mÊrke, hvor meget Zafir brÊnder for sin virksomhed og for at skabe en god kundeoplevelse.
Det har vÊret en ren fornÞjelse at samarbejde med Restful Blanket.

2026幎4月15日

KÊre Marie

Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med RestfulBlanket 🌿

Det har betydet meget for mig at få lov til at vÊre en del af jeres pilotprojekt, og jeg er virkelig glad for at hÞre, at både samarbejdet og dynen har levet op til forventningerne.

Når RestfulBlanket bliver brugt i et praksisforlÞb som dette, giver det ekstra mening for mig personligt, fordi det netop er i mÞdet med mennesker og omsorgsarbejde, at jeg håber vores tyngdedyner kan gÞre en reel forskel. Derfor har det også vÊret en stor fornÞjelse at samarbejde med dig gennem hele forlÞbet.

Tak for dine varme ord om både kvaliteten og kundeservicen. Jeg lÊgger meget hjerte i virksomheden og i at skabe en tryg og menneskelig oplevelse for alle, jeg er i kontakt med, så det betyder oprigtigt meget at få den feedback.

Jeg Þnsker dig alt det bedste videre pÃ¥ pÊdagoguddannelsen og med dit fremtidige arbejde 🌱

Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed.

Jeg kÞbte den kort efter jeg startede

Jeg kÞbte den kort efter jeg startede nyt arbejde, hvor alt var lidt overvÊldende. Jeg var super trÊt, men kunne ikke falde ned. Så har den vÊret god om aftenen, når jeg ikke helt kan slippe dagen.

2026幎4月13日

RestfulBlanket からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, Cecilie 💛 Det betyder meget, at dynen har kunnet hjÊlpe dig med at finde lidt mere ro efter lange og overvÊldende dage. Tak fordi du delte din oplevelse.
RestfulBlanket

Da jeg lagde den over mig fÞrste gang

Da jeg lagde den over mig fÞrste gang, fÞltes rummet lidt mindre på den gode måde. Mindre stÞj, mindre uro, mere nat.

2026幎4月12日

Hvor er det fint beskrevet, Amalie 💚
Den fÞlelse er prÊcis det, så mange leder efter. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

SkÞnt firma, dejlige produkter

SkÞnt firma. Skrev for at blive vejledt i produkter, og fÞlte virkelig at de gik op i at give mig et grundigt og personligt svar. Hovedpuden passede mig ikke, men er blevet meget glad for min tyngdedyne, som bare er sÃ¥ dejlig og giver den perfekte tyngde uden at vÊre for varm 🙌🏻🙌🏻

2026幎5月1日

Tusind tak, Anna 💙
Det betyder virkelig meget at hÞre. Og hvor er vi glade for, at du fandt den rette tyngde i dynen, selvom hovedpuden ikke var det rigtige match for dig 🙌🏻

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。