RestfulBlanket レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mit barnebarn plejede at komme ud fra vÊrelset flere gange om aftenen. Nu bliver han oftere liggende lidt lÊngere. Ikke hver gang, bevares, men nok til at vi lÊgger mÊrke til det.

䌁業が回答したした

Jeg kan klart anbefale en tyngdedyne fra restfull blanket.Jeg har brugt min tyngdedyneom i 2 mÃ¥neder nu, oftest om aftenen/natten.den gÞr en mÊrkbar forskel hvis jeg har svÊrt ved at finde ro eller f... もっず芋る

䌁業が回答したした

SkÞnt firma. Skrev for at blive vejledt i produkter, og fÞlte virkelig at de gik op i at give mig et grundigt og personligt svar. Hovedpuden passede mig ikke, men er blevet meget glad for min tyngdedy... もっず芋る

䌁業情報

1. 寝具店
  2. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi syr naturlige, bÊredygtige og organiske tyngdedyner i Danmark, også kendt som kugledyne eller kÊdedyne. Vores tyngdedyner er fyldt med varmebehandlede rapsfrÞ i bomuld, helt uden plast, glas eller kÊder, og kan vaskes ved 60 grader. Dynerne er CE mÊrket som medicinsk hjÊlpemiddel i klasse 1 til blandt andet angst, stress, ADHD, autisme og sÞvnproblemer. RestfulBlanket er en Registreret SocialÞkonomisk Virksomhed (RSV) og har en socialt produktionsvÊrksted i Vig, Odsherred.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

93件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 66ä»¶

レビュヌを曞く

Den bedste sÞvn med en kvalitets tyngdedyne

Jeg har kÞbt en Þkologisk og allergivenlig tyngdedyne - har fået en sublim service og dynen lever 100% op til forventningerne og jeg fårnu den sÞvn jeg har brug for.

Jeg giver Restfulblanket og deres dynes min allerbedste anbefaling.

2025幎4月15日

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. <3

Alle pengene vÊrd! Kan klart anbefales!

Jeg har brugt min organiske tyngdedyne til vokse 140 x 200 cm i lidt under en måned nu og er overordentlig glad for den - og den lever helt klart op til forventningerne. Det eneste problem er at jeg ikke har lyst til at stå op om morgenen, men vil blive under dynen lidt lÊngere endnu!

2025幎8月28日

KÊre Peter

Tusind tak for de varme ord. Bivirkningen med at have lyst til at ligge lÊngere under din RestfulBlanket, tager vi på os med stort ❀

Tak fordi vi har måtte hjÊlpe din sÞvn.

Bedste hilsner
RestfulBlanket

Mega god service

Mega god service, samt mega god vejleding til hvilken dyne, som kunne vÊre godt for mig / tilpasse mig og mit behov.
Jeg har kronisk stress, og sover ofte dårligt eller har svÊrt ved falde i sÞvn.

Derfor valgte jeg med super god vejledning to tyngede dyner.

1 dyne . Str 140x 220 cm på 10 kg.
Samt 1 junior dyne på 3- 4 kg.

Jeg bruger den store dyne fast hver nat, nogen gange ligger jeg ligeledes junior dynen over mig også , så jeg har to dyner over mig , når jeg har brug for dette.

Ellers så ligger junior tyngede fast inde i stuen, hvor jeg bruger den i lÞbet af dagen, når jeg skal slappe af.
Det er med til, at give mig ro i min krop/ mit system.
Resten af familien kan lige ledes finde på at bruge junior tungede dynen i lÞbet af dagen. De er også glade for den.

Jeg har ligeledes besluttet mig, for hvis vi skal ud på en lidt lÊngere kÞretur ( f.eks besÞge familie og venner på SjÊlland. Jeg kommer fra Fyn) vil jeg tage min junior dyne med i bilen, så jeg kan ha den over mig, da jeg ofte har uro i min krop efter besÞg )

Så derfor har jeg ligeledes kÞbt 2 stk transport / opbevarings poser hos jer til mine dyner .

Jeg er super glad for begge mine dyner, de er med at at give, skabe mere ro på mit system i min krop.

Ligeledes er de med til, at jeg sover bedre om natten end jeg har gjort.
Der kan dog stadig vÊre tidspunkter hvor jeg har svÊrt ved, at falde i sÞvn eller ikke sover helt så godt.

Men må sige at min dyne/ dyner er med til at gÞre noget godt for mig.

SÃ¥ jeg kan varmt anbefalde jeres tyngede dyner.

Vh
Lone

2025幎7月16日

KÊre Lone.

Det er det bedste vi ved, at få lov til at lave ordentlig vejledning. Dine ord betyder meget for os. ❀

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt - min datter elsker sin tyngdedyne som giver hende ro inden sengetid.

Elsker at den kan vaskes uden at den klumper eller Êndrer form bagefter! Jeg lykkedes endda med at tÞrre den uden brug af tÞrretumbler - hurra!

Sparer nu sammen til én mere til mig selv og min sÞn!

2025幎7月20日

RestfulBlanket からの回答

Tusind tak for de fine ord. Det betyder alt for os. ❀

Alt godt!

Nem bestilling, hurtig levering, let tilgÊngelig kundeservice. Dynen og puden er fantastiske. Ros til jer :-)
Kh Mette

2025幎6月30日

RestfulBlanket からの回答

Tusind tak ❀ det betyder rigtig meget for os, at vores kunder er glade.

Samtalen med virksomhedsejer fantastisk

Samtalen med virksomhedsejer fantastisk
Blev hÞrt og der var så meget hjerte og forståelse med i samtalen
Jeg har ikke sovet godt i 15 år - det går fremad med tyngdedynen
Forventer det tager tid MEN den er skÞn at sove med og kan krammes :-)

2025幎4月23日

RestfulBlanket からの回答

Det betyder så meget for os, at vi tager os af vores kunder. Uden jer var vi ingenting. Jeg hepper fortsat på dig. ❀

Den bedste dyne indenfor tyngdedyner

Den bedste dyne indenfor tyngdedyner. BÊredygtighed i top, giver ro i kroppen når man sover med den. Kan varmt anbefale produkter fra Restful Blanket

2025幎4月11日

RestfulBlanket からの回答

Tusind tak for din feedback! Det betyder rigtig meget. <3 God påske.

Klar anbefaling!

Klar anbefaling!
Den er god og dejlig, specielt til en som mig der har eksem, så er det så rart den er af materialer der er gode for huden og dens åndbarhed!
Dens åndbarhed er ikke kun god for min eksem, den er også virkelig rar ift. Temperaturen, for på den måde kan jeg selv vÊlge hvor mange tÊpper/dyner jeg vil have over ift hvor meget varme jeg vil have, eller kun ligge med den i de varme sommerdage ;)
Jeg troede jeg skulle brug lidt tid på t vÊnne mig til den (for det har jeg hÞrt de fleste skal med tungdedyner), men da jeg kom hjem og lå med den faldt jeg direkte i sÞvn og have nul problemer!

2024幎10月12日

RestfulBlanket からの回答

Tusind tak for din feedback! Pointen med eksem, er vigtig viden for os. Vi ved at vores produkter er yderst allergivenlige og vi har valgt materialerne efter så lidt taktil 'stÞj' som muligt. Det betyder rigtig meget. <3 God påske.

Helt sÊrlig kvalitet

Helt sÊrlig kvalitet, helt sÊrlig kropslig tyngde, anderledes end tyngedynerne med glaskugler i (som vi også har). Min datter skulle bruge én, der passede til hendes vÊgt, og den fik vi syet og leveret hurtigt og uden problemer.
Når dagen har vÊret for fuld af tanker og kroppen sitrer, får hun dynen over sig, og så er det som om verden udenfor kan rende og hoppe, og hun mÊrker indad. Anbefaler på det varmeste!

Tak Ilse :)

Vi hÞrer ofte det med andre tyngdedyner, ikke har samme effekt. Det er så skÞnt at din datter kan sige "det hele kan rende og hoppe" som om tiden står stille i det trygge kram.

Zafir

Kun de bedste anbefalinger herfra.

Kun de bedste anbefalinger herfra. Vi har kÞbt flere produkter fra restfulblanket, en hovedpude, en tyngdebamse og en tyngdeskulderpude til min datter med bl.a. ADHD. Bamsen sover hun med og skulderpuden bruger hun når hun skal have ro og koncentrere sig ved skrivebordet.
Firmaet har markedets bedste priser og har en viden om produkterne og deres virkning som er meget vigtig for mig som forbruger når jeg skal vÊlge produkt.

RestfulBlanket からの回答

Årh. Hvor er det bare skÞnt Dorthe. Din feedback betyder alt for os.

Vi ved netop hvad vi snakker om. Vi har vÊret hele mÞllen igennem selv. Og det er p*sse vigtigt for os, at vi kan dele ud af denne viden og give ro til andre.

Zafir

This is the best heavy blanket that I

This is the best heavy blanket that I could imagine. The materials are high quality and natural. Much easier to fall asleep and calmer. Helped a lot with insomnia and anxiety. Definitely recommend this product, it’s perfect!

RestfulBlanket からの回答

Thank you so much for your wonderful feedback!

We're so happy to hear that your blanket is making a real difference for your sleep and peace of mind. It means the world to us that you notice the quality and feel the calm. Sleep tight and take good care!

Kun varme anbefalinger!

Vi stÞdte ved tilfÊlde på firmaet ved kiropraktor, kÞbte til min sÞn på 10 år der oftes er meget urolig om aften. Efter han fik tyngdedynen på 7 kilo har han fundet en en super ro! Vi elsker det er med frÞ og kan tåle tÞrretumbler da det gÞr dynen lige kan varmes på de ekstra kolde dage. Vi kan kun anbefale at kÞbe fra dem, fantastiske produkt og sÞdeste ejer!

2025幎4月19日

RestfulBlanket からの回答

Fedt Ida. Det lyder som det helt rigtige for din sÞn. Og det med dynen kan varmes op og give lidt ekstra til opelvelsen er guld vÊrd.

Virkelig dejlig dyne

Virkelig dejlig dyne, den giver min krop en helt utrolig ro.
Jeg kan varmt anbefale Restfulblanket👌👏.

2025幎4月19日

RestfulBlanket からの回答

Tak Camilla. De feedback betyder alt for os.

Zafir

Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds.

Fra kÞb, til afhentning til produkt
 jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds.

RestfulBlanket er jo ikke bare forhandler af et produkt, men producenten selv. Så det produkt jeg og vi er glade for herhjemme står RestfulBlanket bag, så har man tvivl eller spÞrgsmål til noget, er de jo de helt rigtige at spÞrge.

2024幎12月30日

RestfulBlanket からの回答

Tusind tak for din feedback! - Vi elsker tilbagevenende kunder. Det viser at det vi laver, virker! Det betyder rigtig meget. <3 God påske.

Fantastisk produkt og hurtig levering

Fantastisk produkt! Tyngdedynen er meget behagelig, Hurtig levering – kan klart anbefales!

2024幎12月21日

Hej 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget at hÞre, at dynen fÞles behagelig, og at du også havde en god oplevelse med leveringen.

Tak fordi du vil anbefale os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Restful hilsner,
RestfulBlanket