Kære modtager Jeg har tidligere haft adgang til Restudy via UniLogin, men jeg er ikke længere tilknyttet gymnasiet og kan derfor ikke logge ind. Jeg vil gerne have adgang til min konto så jeg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Restudy er en virkelig god program eller hjemmeside med alle niveauer til skole hvis man ikke lige forstår hvad læreren siger eller andet. Det rigtige dårlige ved det er at der er så mange videoer h... もっと見る
企業が回答しました
Vanvittig klam markedsføring. Ligegyldigt, hvad man Googler, vil Restudy.dk dukke op som et resultat, men jeg har stadig aldrig oplevet én eneste gang, hvor jeg har trukket på linket til deres hjemmes... もっと見る
企業が回答しました
Super god hjemmeside til at supplere studierne med. Jeg skulle op i global økonomi i samfundsfag A mundtligt, og restudy hjalp mig rigtig meget. Men de burde i den grad oppe sig på teoretikerne. Jeg f... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Restudy er en gratis online læringsplatform med mere end 2.000 læringsrige undervisningsvideoer fordelt på 23 fag fra grundskole- til gymnasieniveau.
Torvet 2, 2, 7400, Herning, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Afmelding?
Kære modtager
Jeg vil gerne have adgang til min konto så jeg kan afmelde den. Er det noget i kan hjælpe mig med, eller afmelde den for mig?
Daniella
Snak hurtigere
Jeg har virkelig været glad for restudy…
Jeg har virkelig været glad for restudy i mange år som underviser, men da min skole mistede adgang og jeg ville forny det, svarede i ikke på mine tilsendte mails.
Hvad sker der for det?

Restudy からの回答
Jeg har i mange år brugt Restudy i min…
Jeg har i mange år brugt Restudy i min undervisning i matematik i gymnasiet. Det er uden sammenligning det stærkeste læringsværktøj jeg kender. Jeg bruger det som flipped Classroom. Alle kan lære matematik med Jan som underviser.

Restudy からの回答
Siden er meget ustabil og i realiteten…
Siden er meget ustabil og i realiteten ingen adgang til deres materiale.
Intet svar over på tilsendte mails.
Men de kan godt finde ud af at hæve penge på din konto.

Nem og forståelig
Jeg er så vild med restudy! Det er en super nem måde at lære det hele på. Jeg har personligt selv brugt den til kemi, hvor jeg endelig har forstået hvad det går ud på. Synes det er både en fed og hurtigt måde at lære det på og få det hele opfrisket.

Restudy からの回答
Både mine elever og mit eget barn har…
Både mine elever og mit eget barn har haft stor glæde af restudy. Der er en god fornemmelse for, hvem der er de dygtigste og mest sympatiske faglige formidlere.

Restudy からの回答
Restudy er en fantastisk læringsportal
Restudy er en fantastisk læringsportal. Den er skabt i en demokratisk ånd om, at alle unge mennesker i Danmark skal kunne få lektiehjælp - uanset deres forældres uddannelsesniveau.

Restudy からの回答
Simpelthen et vidunder af et site
Simpelthen et vidunder af et site, længe har jeg stået og manglet et sted hvor jeg kunne samle op på viden.
Tusind tak til folkene bag RESTUDY.DK

Restudy からの回答
Restudy fungerer på flere niveauer
Restudy fungerer både, når som underviser lige skal få nogle gode ideer, men også til at sætte eleverne til at selvlære et emne, eller høre og se en video om et emne, før de bliver undervist i det.

Restudy からの回答
Godt med fagligt supplement og inspiration
Dejligt for både lærere og elever med de gode videoer, som hurtigt forklarer essensen indenfor et fagligt område.
Gode slides og undervisere i videoerne, som inspirerer og supplerer ens eget arbejde.

Evigt taknemmelig
Jeg er som gymnasielærer i evig taknemmelighedsgæld til Restudy. Restudy er et yderst anvendeligt og brugbart element til at skabe variation og supplere undervisningen og til elevernes selvstudium. Videoerne kan jo ses i det tempo der passer den enkelte elev og igen og igen. Jeg kan varmt anbefale Restudy.

Perfekt værktøj
Perfekt værktøj til at lære de ting, man ikke forstår efter at have læst sin bog. Eller bare til at genopfriske ting. Jeg bruger det meget!

Kvalificeret undervisningsmateriale
Restudys indhold produceres af uddannede undervisere. Der er videoer til mange fag og mange emner.

Meget oplysende og brugbart
Meget oplysende og brugbart. Det er som at have en skole online. - Der må dog gerne komme flere eksempler og opgaveløsninger.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。