レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊre modtager Jeg har tidligere haft adgang til Restudy via UniLogin, men jeg er ikke lÊngere tilknyttet gymnasiet og kan derfor ikke logge ind. Jeg vil gerne have adgang til min konto sÃ¥ jeg... もっず芋る

Restudy er en virkelig god program eller hjemmeside med alle niveauer til skole hvis man ikke lige forstÃ¥r hvad lÊreren siger eller andet. Det rigtige dÃ¥rlige ved det er at der er sÃ¥ mange videoer h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vanvittig klam markedsfÞring. Ligegyldigt, hvad man Googler, vil Restudy.dk dukke op som et resultat, men jeg har stadig aldrig oplevet én eneste gang, hvor jeg har trukket pÃ¥ linket til deres hjemmes... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god hjemmeside til at supplere studierne med. Jeg skulle op i global Þkonomi i samfundsfag A mundtligt, og restudy hjalp mig rigtig meget. Men de burde i den grad oppe sig pÃ¥ teoretikerne. Jeg f... もっず芋る

䌁業情報

1. 小孊校英

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Restudy er en gratis online lÊringsplatform med mere end 2.000 lÊringsrige undervisningsvideoer fordelt på 23 fag fra grundskole- til gymnasieniveau.

2.9

2.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Brugbar, informativ og velopbygget hjemmeside. Tak.

En rigtig fin og meget brugbar hjemmeside. Den er meget informativ og overskuelig bygget op og der er meget god hjÊlp at hente for både lÊrere, elever og forÊldre. Super godt med videoeksempler fx. på prÞvesituationer, som ellers kan vÊre svÊre at få en fornemmelse af, forud for en eksamen.

KÊre Iben,
Mange tak for din fine anmeldelse og positive ord, det betyder virkelig meget for os..🙏🏻
Det lyder jo til du virkelig har sat dig godt ind i de muligheder portalen tilbyder, og vi er virkelig glade for at have kunnet vÊre til hjÊlp - hÃ¥ber du fortsat fÃ¥r god gavn af Restudy fremadrette..👍
Mvh. Restudy-teamet

Restudy er de bedste

Restudy er et af de bedste vÊrktÞjer, som har hjulpet mig igennem mange snÊvre vendinger i skolen og fÞr eksamen.

KÊre Natasha,
Mange tak for din positive anmeldelse, det betyder virkelig meget for os..🙏 Fedt hvis vi har vÊret i stand til at forbedre din forberedelse til eksamen, det er vigtigt for os.

FANTASTISK

FANTASTISK
Ja intet mindre kan gÞre det. Jeg har brugt videoer fra både matematik og kemi min daglige undervisning af klasser - men specielt som ekstra hjÊlp til de elever jeg har i mine specialforlÞb i matematik.
Jeg kan klart anbefale andre til at bruge stedet.

KÊre Marie,
Mange tak for de positive ord og hvor er det dejligt at hÞre vi har kunnet hjÊlpe i den daglige undervisning..🙏
Vi er meget taknemmelige for din anbefaling og håber fortsat at kunne leve op til forventningerne fremadrettet.
Mvh. Restudy

Restudy er et rigtig godt redskab til

Restudy er et rigtig godt redskab til at få styr på pensum, men siden kunne godt bruge flere videoer, da nogle af niveauerne af flere fagene ikke indgår på siden.

KÊre Clara,
Tak for den positive anmeldelse og dejligt vi har kunnet hjÊlpe dig med pensum. Vi arbejder konstant på at udvide materialet på portalen, og der kommer en del flere videoer allerede til efteråret.
Mvh. Restudy

Denne hjemmeside giver cancer!!!!

Denne hjemmeside giver cancer. Den tager et år om at loade og indholdet er så dårligt at jeg mister hjerneceller.

KÊre Joao,
Det er vi da frygtelig kede af at hÞre. Vi gÞr hvad vi kan for hele tiden at forbedre både hastighed og indhold, og bestemt ikke meningen at du skal "miste hjerneceller".

Klamt

Vanvittig klam markedsfÞring. Ligegyldigt, hvad man Googler, vil Restudy.dk dukke op som et resultat, men jeg har stadig aldrig oplevet én eneste gang, hvor jeg har trukket på linket til deres hjemmeside, men ikke har modtaget en besked om, at: "Beklager, vi kunne ikke finde nogen kurser relaterede til XXX."

2021幎2月6日

KÊre NWA,
Det er vi både kede af, og bestemt også overraskede over at hÞre - vi gÞr hele tiden alt hvad der er muligt for at holde vores sÞgninger ud mod Google relevant, så vi undskylder meget for din dårlige oplevelse.
Vi har dog mere end 2.000 undervisningsvideoer på portalen, så mon ikke du kan finde noget derimellem der kunne hjÊlpe dig..?
Mvh. Restudy

Siden er sÃ¥ langsom at min kÊle snegl

Siden er så langsom at min kÊle snegl ville kunne nå at tage på en jordomrejsning inden jeg har loadet den fÞrste video ind

2021幎1月4日

KÊre Patrick,
Vi undskylder meget din negative oplevelse med hastigheden på portalen. Vi oplevede en massiv stigning i visninger igennem 2020, hvilket gav os lidt udfordringer - og det undskylder vi selvfÞlgelig for.
Problemerne er dog lÞst nu, og du kan roligt streame lÞs igen.
Mvh. Restudy.

LANGSOM SOM EN SNEGL

Hver gang vi skal anvende siden i fjernundervisning får man traumer bare ved tanken. Det er den langsomste hjemmeside på planeten. GÞr noget ved det, hjemmesiden er nÊrmest ubrugelig da man venter i ligeså meget tid som man bruger på at lÊre noget.

2020幎12月16日

KÊre Fred,
Problemerne er dog lÞst nu, og du kan roligt streame lÞs igen.
Mvh. Restudy.

Rigtig god og hjÊlpsom side

Jeg har haft rigtig meget glÊde af Restudy det 1œ år jeg har benyttet mig af siden. Det er en stor hjÊlp, at man på kort tid kan få ridset hovedlinjerne i et fag op, så man kan danne sig et overblik og ikke fortaber sig i små detaljer f.eks. op til en eksamen. Det er også rart, at man kan få en kort introduktion eller opsamling på fag, man måske ikke lÊngere har siddende på fingerspidserne eller måske slet ikke har haft. Jeg savner lidt quizzerne, men alt i alt har jeg haft en virkelig god oplevelse med Restudy indtil videre.

2020幎11月23日

KÊre Sofia,
Mange tak for de rosende ord, og vi er sÃ¥ glade over at have vÊret dig til hjÊlp..🙏
Mvh. Restudy

det er hvis ikke studenter huen som trykker der hjemme

det er hvis ikke studenter huen som trykker der hjemme, for dem da lavede den hjemmeside, det er en forfÊrdlige hjemmeside og jeg for lange lÞg hvergang den dukker op på min google sÞgning, da jeg aldrig for nogen postiv reaktion af den.

2020幎10月7日

KÊre Andreas,
Det er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre, da vi har lagt mange timer i netop opbygningen af vores portal. Vi har virkelig meget indhold på portalen, og får rigtig mange daglige besÞgende - måske det er derfor vi dukker op i de Google-sÞgning.
Vi undskylder da selvfÞlgelig ulejligheden, og håber du ikke blive eksponeret for mig for Restudy fremadrettet.

forfÊrdelig hjemmeside på alle måder

forfÊrdelig hjemmeside på alle måder. Dukker altid op på google for ikke at tilbyde andet end beskeden "Beklager, vi kunne ikke finde nogen kurser relaterede til Danske metaforer eksempler.". Komplet ubrugelig

2020幎10月7日

KÊre Adam,
Det var meget kede af at hÞre, da vi gÞr meget for konstant at vÊre relevante. Vi vil selvfÞlgelig undskylde ulejligheden, men samtidig også gÞre opmÊrksom på, at vi jo ikke alene er ansvarlige hvad der kommer frem ved sÞgninger på Google.

Plat og svindel

Det virker som om, at firmaet slet ikke interesserer sig for deres produkt lÊngere, men kun lukrerer på de reklamer, der er på hjemmesiden. Når man ringer til supporten, er der ingen der svarer, selvom det er indenfor telefontiden. Vi har brugt en time på at gå en quiz igennem, fordi den loader i så lang tid...

2020幎10月1日

KÊre Ken,
Vi undskylder meget hvis du/I skulle have haft en dårlig oplevelse med Restudy. Vi har haft en del udfordringer på quiz-området, og de er af samme grund pt. ikke lÊngere aktive på portalen.
Hvad angår din henvendelse til vores support, er det dog ikke noget vi kan nikke genkendende til. Vi bestrÊber os på altid at vende tilbage på skriftlige henvendelser indenfor hÞjest 24 timer, og er altid ved telefonen i "åbningstiden".
Du kan ogsÃ¥ trygt hvile i, at vi bestemt stadig interesserer os for vores produkt og omdÞmme. Vi har arbejdet pÃ¥ at gÞre platformen og dertilhÞrende indhold gratis for slutbrugerne i over 10 Ã¥r, og det er nu endelig lykkedes. Der er dog ganske rigtig reklamer pÃ¥ portalen, men udelukkende for uddannelsesinstitutioner og sÃ¥ lukrativt er det desvÊrre heller ikke..😃

Helt klart 1 stjerne

Helt klart 1 stjerne herfra, hvis jeg havde muligheden havde den slet ikke haft nogle stjerne.

For at komme videre i et spÞrgsmål skal man vente 1 min og det lÞber op i tid når man har hele 50 spÞrgsmål.

Anbefaler ikke

2020幎9月2日

KÊre Louis-August,
Vi undskylder meget udfordringerne med vores quizmodul. Vi har igennem lÊngere tid oplevet performansproblemer med den del af portalen, og har derfor også valgt at gÞre quizzerne inaktive.
Vi undskylder ulejligheden

Falsk marketing

Hver gang jeg sÞger efter noget der har med matematik at gÞre på google popper deres side op, hvor de reklamerer med at have svaret på lige prÊcist det jeg sÞger, men når man så kommer ind på siden, siger den hver gang "Beklager, vi kunne ikke finde nogen kurser relaterede til...." hvor de så promovere alle deres andre kurser :-(

2020幎8月20日

KÊre Simon,
Vi undskylder at du har oplevet problemer med sÞgninger via Google. Vi arbejder hårdt på hele tiden at have relevant og brugbart materiale, og på at nedsÊtte "fejlsÞgninger". Det skulle dog meget gerne allerede stå tydeligt på sÞgeresultatet på Google såfremt der ikke er dÊkkende materiale på portalen.

Det er dårligt og slet ikke

Det er dårligt og slet ikke fungerende. Det er svÊrt at finde de videoer man sÞger, og forklaringerne er ikke gode. Brug hellere Youtube

2020幎3月31日

KÊre Sosa,

Det er vi selvfÞlgelige kede af skulle vÊre din oplevelse, men så er det jo netop heldigt, at der også er meget brugbart materiale på YouTube.

KÊmpe hjÊlp

Opdagede Restudy for et par uger siden, da jeg sad helt fast i Kemi og ikke kunne komme nogle vegne. Jeg har taget kemi-lektioner siden, og alle de undervisere der har vÊret, har vÊret sindssygt gode til at formidle stoffet på en forståelig måde.
Jeg er simpelthen sÃ¥ glad for det - og at det er gratis er bare SÅ SKØNT. Og jeg glÊder mig til at lÊse op pÃ¥ de mange andre spÊndende emner. Hilsen Rie

2020幎3月3日

KÊre Rie,

Mange tak for de rosende ord, og hvor er det dejligt du nu har genfundet glÊden ved kemi - vi skal også nok videreformidle din ros til underviserne, da det jo i virkeligheden tilfalder dem..:)

Restudy er hverken godt teknisk eller

Restudy er hverken godt teknisk eller indholdsmÊssigt.
Teknisk har videoerne problemer ofstlppwr ofte. Og indholdsmÊssigt er det meget kunstige setup med et fungeret klassetrin helt forfÊrdeligt, og hvor kameraet fra tid til anden er mere optaget af reklamen fra Restudy og at switche mellem elever of lÊrer i stedet for det, som det handler om.
Bruger det aldrig til undervisning i matematik og andre naturvidenskabelige fag - der er heldigvis andre alternativer.
*******
Jeg har tidligere brugt det, men bl.a. af de angivne grunde, er jeg holdt op med at bruge det......og anbefaler det ikke. Alene de tekniske problemer med at afspille videoer gÞr, at Restudy ikke kan anvendes i undervisningen.
Min kritik har intet med underviserne at gÞre. Det har noget med setup'et at gÞre - instrueret og kunstigt. Og der ligger videoer med forÊldet i indhold - f.eks. forÊldede CAS-peogrammer. Og så er den video, der bliver brugt til introduktion på den skole, hvor jeg underviser helt til grin - og det sidste er kursisternes komnentar.
Det kan godt vÊre, at I gerne vil fremstå som peofessionelle, men det er langt fra tilfÊldet - desvÊrre.

2018幎11月16日

KÊre Charlotte,

Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at du aldrig bruger produktet - vi kunne dog også i den forbindelse argumenterer for, at en anmeldelse af produktet virker en anelse sÞgt. Det ville vel i virkeligheden vÊre mere berettiget, såfremt du kendte bedre til, og flittigt benyttede dig af vores koncept.

Vi har nu alligevel valgt, at kommentere lidt på dine bemÊrkninger..:

De tekniske problemer du kunne vÊre stÞdt på, vil vi gerne undskylde meget for. Det er dybt beklageligt når tekniske udfordringer/problemer ÞdelÊgger helhedsoplevelsen, og noget vi dagligt arbejder på at optimere.

Såfremt dette er et gentagende problem du oplever, vil jeg bede dig rette henvendelse direkte til vores support-afdeling, så vi kan få styr på problemet.

Når det kommer til selve vores setup og indretning af studiet, er det jo egentligt et personligt spÞrgsmål om smag - og her er det da selvfÞlgelig beklageligt, hvis vi, som det tyder på, ikke har vÊret i stand til at ramme din - det undskylder vi også for.

Selve indholdet, som du også kritiserer, er dog en helt anden sag. Her er vi ikke fleksible, og beklager bestemt ingenting. Vi bruger virkelig dygtige undervisere på Restudy, og arbejder hårdt for at levere det bedst tÊnkelige indhold set på video i Danmark. Vi har adskillige kvalitetskontroller, og alt bliver gennemset flere gange, inden det bliver udgivet på portalen - så at kritisere dette, finder vi ikke bare usagligt, men en direkte hån mod de undervisere som deltager på optagelserne. Det mener vi overhovedet ikke er fair.

Vi er bestemt glade for, at du har vÊret i stand til at finde alternativer til Restudy. Vores mål er, og har altid vÊret, at levere videoundervisning af absolut hÞjeste klasse til samtlige studerende. Skulle du have haft held med at finde nogle der gÞr det bedre, er vi helt trygge ved det - vi kender, og står ved, vores egen kvalitet, så hvis de fÞr omtalte alternativer leverer på samme niveau, er dine studerende bestemt i gode hÊnder - og det er nu engang det vigtigste.

Vi vil endnu engang benytte chancen til at takke for din anmeldelse, og vil samtidig opfordre til en uddybning af kritikpunkterne. Vi bestrÊber os altid på at forbedre vores koncept/produkt, og lytter gerne til gode råd.