Super koncept. Fandt film der ikke kunne findes andre steder. Elsker genbrug. Hurtig levering. Kan varmt anbefale det til andre.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg bestilte nogen ting. Det kom hurtigt. Men der var et spil som var forkert, kontaktet dem og fik hurtig respons, de undskyldte, og fÞr jeg vidste af det havde de allerede sendt mig det rigtige spil... ãã£ãšèŠã
DVD'en var som beskrevet ogi god stand, og jeg er meget tilfreds med selve varen. Der er dog et par ting, der kunne forbedres: PayPal tilbydes som betalingsmulighed, men det var desvÊrre ikke muligt a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefales, hvis man er pÃ¥ jagt efter retro spil. SÃ¥ har de mange gode tilbud og billige ting der inde, det eneste jeg ville Þnske er. At nÃ¥r man sÊlger spil til all gameboys, at man tager sp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til RetroBros.dk her kan du finde en masse spÊndende retrospil og konsoller fra din barndom, eller måske blot finde nogle nye Videospil til en god gaming dag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
FÞrste gang hos Retrobros
Det er fÞrste gang, jeg har handlet hos Retrobros, men de havde lige prÊcis de brugte One Piece-bÞger, jeg var på udkig efter til fornuftige priser. Så det skulle prÞves. BÞgerne blev sendt dagen efter og i en fin stand. Super tilfreds :)

Retrobros ããã®åç
god side fik det som jeg skulle have ogâŠ
god side fik det som jeg skulle have og spilene virker :D

Rigtig godt
Virkelig sÞde, god service og gode produkter, man kan ik Þnske sig mere ved en virksomhed

Retrobros ããã®åç
Jeg har kÞbt adskillige ting at samleâŠ
Jeg har kÞbt adskillige ting at samle på ( for det meste DVD'er af gamle serier, så som Ninja Turtles, Ben 10, Yu-Gi-Oh osv) og får dem altid uden problemer. Det en fed website for retro-elskere og ser altid frem til flere!

Fantastic site
Fantastic site! :D, Bought alot of stuff from them and it always arrives in perfect condition :) prices are also amazing on alot of the items, I would 1000%recommend buying from this site.

Upåklageligt
Jeg er som udgangspunkt skeptisk overfor at handle ved sider jeg ikke har hÞrt om fÞr, men må sige at min skepsis i denne omgang blev gjort til skamme: bestilte sÞndag aften og pakken med de fire bestilte varer var fremme tirsdag. I Þvrigt rigtigt fint isoleret uden risiko for at noget skulle gå i stykker. 5/5.

Retrobros ããã®åç
Super hurtig og alt i god stand
Bestilte om onsdagen og fik den om fredagen, super hurtig og alt i god stand.
Handlet flere gange med retrobrosâŠ
Handlet flere gange med retrobros aldrig haft problemer så kan varmt anbefale retrobros
God service og hurtig levering
Gode varer og god service
Altid gode vare, godt pakket ind og i den stand man forventer.
Desuden var deres service rigtig god, da Dao havde smidt min pakke vÊk.
En fornÞjelse hver gang
En fornÞjelse hver gang. Forventer det forsÊtter :)
Fantastisk
Fantastisk god service, ejeren gemte nogle ting jeg vil kÞbe i cirka en måned så det var jeg kunne kÞbe det på dagen jeg fik råd - det hele i pakken er som det skal vÊre, det hele virker perfekt, og der er bare god kundeservice. Jeg kommer til at kÞbe herfra igen. Tusind tak for den fremragende service
Skabede et Trustpilot konto for at afgive 5 stjerner her..
Går kun ind til Trustpilot for at give RetroBros 5 stjerner. Havde kÞbt tre spil af dem, en af dem som ikke virkede, kontaktede dem om det, og fik svar indenfor 10 minutter (og det var så ved midnat) og de er megaflinke og venlige ved kommunikationen. Og de giver virkelig gode muligheder hvis der er et spil der ikke virker. 5 plus. Kan rekommendere.
Perfekt service
Perfekt service
Rigtig hurtig levering, og afsendelse. Kan klart anbefales! :)
Super service og stort udvalg!
Bestilte en tegneserie flere timer efter lukketid. Senere pÃ¥ aftenen fik jeg en e-mail og foto af min bestilling, der nu allerede var pakket og klar til at blive afsendt nÊste morgen - samt en hilsen med rabatkode. Super hurtig og god service - og iÞvrigt et kÊmpe udvalg ð
Supervenlig kundeservice
Supervenlig kundeservice, hurtig aflevering.
Jeg kan kun anbefale.
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse. Kan kun anbefale.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã