Retrobros レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super koncept. Fandt film der ikke kunne findes andre steder. Elsker genbrug. Hurtig levering. Kan varmt anbefale det til andre.

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte nogen ting. Det kom hurtigt. Men der var et spil som var forkert, kontaktet dem og fik hurtig respons, de undskyldte, og før jeg vidste af det havde de allerede sendt mig det rigtige spil... もっと見る

5つ星のうち4の評価

DVD'en var som beskrevet ogi god stand, og jeg er meget tilfreds med selve varen. Der er dog et par ting, der kunne forbedres: PayPal tilbydes som betalingsmulighed, men det var desværre ikke muligt a... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Kan varmt anbefales, hvis man er på jagt efter retro spil. Så har de mange gode tilbud og billige ting der inde, det eneste jeg ville ønske er. At når man sælger spil til all gameboys, at man tager sp... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ビデオゲーム店

当該企業による記述

Velkommen til RetroBros.dk her kan du finde en masse spændende retrospil og konsoller fra din barndom, eller måske blot finde nogle nye Videospil til en god gaming dag.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 73件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Super sted at handle og vil da helt…

Super sted at handle og vil da helt klart forsætte med handle der... Osse super gode priser

2024年4月1日

Hejsa Anders,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os😃 det er vi mega glade for😎
Og også en kæmpe tak for at give os 5 stjerner😀

Altid god service

Altid god service. til gode priser.

2024年3月24日

Hejsa Kenney,

Tusind for at tage dig tid til at anmelde os😃🙏🏻
Og tusind tak for de 5 stjerner😀

5つ星のうち5の評価

Hurtig ekspedering og varen var pakket…

Hurtig ekspedering og varen var pakket forsvarligt ind. Vil helt sikkert bestille derfra igen

2024年3月13日

Hejsa Carina,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os😃🙏🏻 det betyder meget😎
Og tusind tak for den flotte anmeldelse tilmed😀

Vil anbefale RetroBros til alle

Vil anbefale RetroBros til alle. en rigtig god oplevelse

2024年2月27日

Hejsa Henrik,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os🙏🏻 det er er vi mega glade for😃
Og også et kæmpe tak for de 5 stjerner, husk du har en 10% rabatkode på din PDF faktura du kan bruge når du handler resten af året😎👍🏽

Retrobroddk

Super og hurtig service

Det var meget nemt og super service, og hurtig svar

2024年2月22日

Hejsa Kristoffer,

Tusind tak for din anmeldelse😃
Og tak for at tage dig tid til st anmelde os🙏🏻 det betyder meget😎

5つ星のうち5の評価

Rigtig god hjemmeside og kunde…

Rigtig god hjemmeside og kunde service:)
har kun godt at sige om Retrobros.dk

2024年2月27日

Hejsa Henrik😃

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde
Os🙏🏻
Og også tak for den flotte anmeldelse,
Den er vi super glade for😀

Vare leveret som aftalt

2024年2月10日

Hejsa Kim,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os😃

Og også kæmpe tak for de 5 stjerner.

God levering

2024年1月5日

Hejsa😀

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os🙏🏻 det er vi super glade for😃
Også tak for den flotte anmeldelse - vi håber vi kan indfri forventningerne i fremtiden også😃

Super fin netbutik😊

Købte fire spil jeg manglede i samlingen. Og allerede dagen efter kunne pakken hentes.
Godtnok hurtig ekspedition. Jeg vender tilbage næste gang jeg mangler spil eller tilbehør

2024年1月17日
自発的なレビュー

Hejsa Mona,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os🙏🏻 det er vi virkelig glade for😃

Hejsa Rupert,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os😃🙏🏻 og dejligt at høre alt var som det skal være -
Vi glæder os til at hjælpe dig infremtiden😀

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god service og…

Hurtig levering og god service og rigtig godt udvalg. Handler der gerne en anden gang.

2023年12月31日

Hejsa Mattias,

Undskyld det sene svar…!
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os😃🙏🏻
Og også tak for de 5 stjerner - viber super glade for at du vil handle ved os en anden gang.

5つ星のうち3の評価

Okay, måske

Rimelig oplevelse, men ved ikke om jeg handler der igen. Havde bestilt to ps1 spil og et ps2 spil. Jeg ved dog nu at billeder uden en casing er KUN disc'en, og den disc blev så lagt i det andet ps1 spilcasing løst og frit til at hoppe rundt. Pakken var af egen vudering ikke helt nok til at sende det hårde plastik som ps1 spil kommer i. Det viste sig også at være tilfældet da det var ødelagt og revnet flere steder. Disc'ene har en del ridser, men virker og det lover de også.

Leveringstiden blev til 2 uger.

Vi skrev sammen og de talte om at give en gavekode til brug, men ikke modtaget nu efter en måned.

Så bestiller nok ikke flere "sårbare" ting hvis det er for at samle på det.

2023年12月7日

Hejsa Martin,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os😀
Det er korrekt at man kun får de ting der er på varebillederne - dvs. er der skader osv. vil de også være på den vare man modtager.
Det er dog ingen undskyldning for at indpakningen ikke har været god nok - det skal vi gøre bedre, så tak for at påpege det😎.
Leveringstid skal heller ikke være to uger det er vi enige om - og det kan jeg kun beklage.
Og tilsidst at vi i juletravlheden har glemt at sende dit gavekort er ikke ok og derfor har jeg forhøjet det gavekort der er sendt til dig idag.
Alt i alt kan jeg godt forstå du ikke er tilfreds med din købsoplevelse, alligevel vil jeg takke dig for at tage dig tid til at dele den med os😃.

5つ星のうち4の評価

Holly f..

Holly f... det var lang tid om at komme. Men det kom frem desværre er der en del brugsspor på meget af det og jeg er i tvivl om at alt det jeg har købt virker. Mange og dybe ridser. Men ja det er også brugt kan man sige.

2023年12月30日

Hejsa Jakob,

Tak fordi du tog dig tid til st anmelde os det betyder meget.
Jeg beklager DAO har været lang tid om at levere varen, dog kan jeg se at ifølge deres system har din pakke ventet på afhentet i rigtig lang tid, måske der har været en fejl hos din pakkeshop.
Ang. Ridser så har du 2 års garanti så hvis noget mod forventning ikke virker så skal du blot kontakte os, vi tror altid vores kunder og vil gerne løse evt. udfordringer for dem bedst muligt.
Vi håber dog alt viser sig at være i skønneste orden.

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering, endda til døren. Virkelig venlig og hjælpsom service. Helt klart det bedste sted at handle retro teknik :-)

2023年12月29日

Hejsa Linda,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os - det betyder meget😃🙏🏻
Og også tak for den flotte anmeldelse - håber i fik spillet en masse hele familien😃

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, og et fint produkt :).

2023年11月19日

Hejsa Bjørn,
Hejsa Bjørn,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os inden travle December tid😃
Og mange tak for den flotte anmeldelse tilmed - det betyder meget🙏🏻

Brian, Retrobros

Absolut bedste

Retrobros er virklig fantastisk og ville altid have interessante retro produkter til salg for alle dem som både mangler par retro spil, tilbehør eller konsol for at spille eller for deres samling, de skuffer aldrig og de sender hurtigt også, kan kun varmt anbefale Retrobros 10/10!

2023年11月1日
自発的なレビュー

Hejsa Andre,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde os 🙏🏻 og igen en kæmpe tak for de 5 stjerner det betyder meget😃
Vi håber vi også fortsat kan leve op til dine forventninger😃

Fantastisk god service

2023年10月25日

Retrobros からの回答

Hejsa Emil😃 tusind fordi du tager dig tid til at at anmelde os🙏🏻 det betyder meget og vi er super glade for at læse at du er tilfreds - husk du har en 10% rabatkode i bunden af din PDF faktura hvis nu der er noget du kan bruge en anden gang👍🏽
Mvh, Retrobrosdk

5つ星のうち5の評価

alt er i skønneste orden

alt er i skønneste orden , det virker

2023年10月25日

Hejsa Michael,

Tusind tak fordi du tager du tid til at skrive en anmeldelse🙏🏻 og endnu større tak for de 5 stjerner😃 De betyder meget.
Vi håber vi kan leve op til dine forventninger igen en anden gang.

Super!!!!!

2023年10月17日

Hejsa Fernando,

Tusind tak fordi duntog dig tid til at anmelde os🙏🏻
Og mange tak for de mange stjerner😃

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。