Var et lite uhell i ordren, sender mail i 22:00 pÃ¥ en mandags kveld og fÃ¥r svar innen fÃ¥ minutter! Ikke bare har Sondre hos Retro respons evnene til Max Verstappen. Men nÃ¥r han fÞrst skal jobbe for Ã¥... ãã£ãšèŠã
Hadde noen problemer med lading på den fÞrste jeg mottok. Sendte inn en klage og fikk en splitter ny sendt i posten umiddelbart uten diskusjon, veldig bra service for å si det mildt!
Bestilte en N64 fra dem med sending fra Posten. Dem ringte meg Ã¥ spurte om jeg heller ville ha den levert hjem pga sÃ¥ kort avstand. Pakken ble levert pÃ¥ arbeidsplassen og varen funker ganske bra og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RetroGaming.no er en Norsk nettbutikk som ble startet opp våren 2011. Vi selger TilbehÞr og Reservedeler til de fleste Retro konsoller (og noe nytt) som. f.eks. Nintendo NES, Super Nintendo (SNES), Nintendo 64 (N64), Gamecube (GC), Wii / Wii U, Switch, Sega Master System, Mega Drive, Saturn, Dreamcast, PlayStation (PS1, PS2 og PS3), Xbox og mye mer! Vi spesialiserer oss også på HDMI konvertere for å få koblet opp eldre spill konsoller på moderne flatskjermer / HD Tver, vi har et rikt utvalg av omformere i alle prisklasser samt AV kabler.
Middagsheiveien 11, 8050, Tverlandet, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@retrogaming.no
- retrogaming.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hadde problemer med lading, fikk ny umiddelbart!
Vi kjÞpte kontrollere med rbg lys.DeâŠ
Vi kjÞpte kontrollere med rbg lys.De funker bra de er kule.Men litt treg levering men det går fint.
KjÞp her
Var et lite uhell i ordren, sender mail i 22:00 på en mandags kveld og får svar innen få minutter! Ikke bare har Sondre hos Retro respons evnene til Max Verstappen. Men når han fÞrst skal jobbe for å rette ut situasjonen så retter han det ut som han er Rodtang
Helt greit å handle fra
Helt greit Ã¥ handle fra, ikke klart Ã¥ teste alle 20000 spillð men noen har ikke startet opp men mange har. Usikker pÃ¥ kvalitet litt dÃ¥rlig grafikk om det skyldes for ny tv 65" bilde passer ikke helt i skjÊrmen. Mulig man skal bruke mindre og eldre tv.
Rask leveringstid og topp varer
God kundeservice og rask levering
God kundeservice og rask levering. Jeg kjÞper lett flere produkter fra RetroGaming!
Strålende!
Bra at noen fremmer retro-spill iâŠ
Bra at noen fremmer retro-spill i norge! Rask levering, hÞy kvalitet og god service!
En meget fantastisk handle
Spennende saker og veldig morro Ã¥ fÃ¥ levert noe ved pÃ¥ske. Kjapp levering og fantastiske skatter. Utmerket retrogaming ð€ðð
Fikk reklamasjon pÃ¥ en vare som vaâŠ
Fikk reklamasjon på en vare som va bestilt for lenge sia. Dem fiksa ny på dagen. Kjempe service!
Reliable store for all nostalgic gamers
Great selection of products not so common nowaday.
Ordered several times and the seller always proved to be reliable and fast on its shippings
Flott retrobutikk
Rask levering, varen var helt som forventet, og fikk med kjempesÞt slikkepinne i pakken. Tipp topp, handler definitivt her igjen!