Blev rekommenderad Rewell av min läkare på vårdcentralen. Väldigt nöjd. När jag haft frågor eller behövt boka om något så har jag alltid får snabba svar. Dom är alltid tillmötesgående och jag kän... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag har blivit omhändertagen av Rewell i 5 år nu. Omhändertagen är precis vad man blir. När allt har fungerat, så får man ändå trygg uppföljning och tydlig information om allt från blodvärden till... もっと見る
企業が回答しました
Efter att inte ha blivit tagen på allvar hos vårdcentralen trots flera försök och prov som tydligt visade testosteronbrist så vände jag mig hit. Allt har varit proffsigt från början till slut och all... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Rewell är en privat vårdtjänst för män. Vi erbjuder utredning och behandling av testosteronbrist, övervikt, högt blodtryck, urinvägsproblem m.m.
Kölnagatan 4, 120 64, Stockholm, スウェーデン
- support@rewell.se
- rewell.se
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Blev rekommenderad Rewell av min läkare…
Blev rekommenderad Rewell av min läkare på vårdcentralen.
Väldigt nöjd.
När jag haft frågor eller behövt boka om något så har jag alltid får snabba svar. Dom är alltid tillmötesgående och jag känner att de prioriterar mig som patient.
Jag önskar att alla vårdkontakter skulle vara lika bra.
Har bara gott att säga om Rewell och…
Har bara gott att säga om Rewell och hur dom har hjälpt mig att se livet i färg igen efter min behandling 😊
Snabba och behjälpliga.
Väldigt bra service och proffsigt…
Väldigt bra service och proffsigt hjälp. Stark rekommenderar
Ordning och reda 🌟🌟🌟
Bra servis trevlog personal bra info om…
Bra servis trevlog personal bra info om testo bra uppdateringa r många tester om din hällsa

Professionell hjälp
Seriöst bolag som tar allt på största allvar med tydliga planer och hjälp på ett enkelt och professionellt sätt. Kan verkligen rekomendera.

Rekommenderar starkt Rewell
Rekommenderar starkt Rewell. Professionella och otroligt kompetenta när det kommer till manlig hälsa.

Rewell Medical AB からの回答
Rewell där får du kontroll över ditt liv tillbaka
Jag stark rekommenderar Rewell. Den är super proffsig o trevlig klinik. Kuniga på ta hand om Man hälsa. Rewell ta hand om hela människa. Stöd är topp. Snabbt svar o feedback. Kontinuerliga uppföljning. Det är värt för varje korona.
Tack Rewell

Trevlig och proffsig personal
Trevlig och proffsig personal. Snabb återkoppling när man kontaktar dem. Men, har varit svårt att få tider för de löpande videomötena.

Jag kan varmt rekommendera Rewell
Jag kan varmt rekommendera Rewell! Tillgängligheten är fantastisk – de svarar alltid snabbt och är genuint villiga att hjälpa. Jag har haft problem med mina värden, och Rewell har varit otroligt engagerade i att utreda dem tillsammans med mig. De har lyssnat, följt upp och sett till att jag blivit skickad vidare till rätt instans så att jag fått den hjälp jag behöver.
Man märker verkligen att de bryr sig på riktigt och är väldigt måna om min hälsa. Jag har känt mig trygg, sedd och tagen på allvar genom hela processen. En vårdgivare som gör det lilla extra – stort tack till Rewell!

Rewell Medical AB からの回答
Besökte kliniken på Hammarby sjöstad…
Besökte kliniken på Hammarby sjöstad förra veckan, super bra bemötande och nöjd med min utredning än så länge.

Högsta betyg
Högsta betyg – har gett mig energin tillbaka
Äntligen ett vårdföretag som tar ens mående på allvar. Proffsiga läkare, smidig app och snabb återkoppling. Det har gjort stor skillnad för min livskvalitet!

Medicinskt förtroende
Jag vände mig till Rewell på grund av misstänkt testosteronbrist och upplevde hela processen som mycket professionell och trygg. Utredningen var tydlig och strukturerad, med bra information om både prover, resultat och möjliga behandlingsalternativ.
Jag kände mig lyssnad på och tagen på allvar. Bemötandet var sakligt, respektfullt och fritt från stress, vilket gjorde det lätt att ställa frågor och förstå nästa steg. Uppföljningen kändes genomtänkt och seriös, inte som en standardlösning.
Rewell gav ett stort förtroendeintryck och jag upplever att fokus ligger på långsiktig hälsa och välmående snarare än snabba lösningar. Kan varmt rekommendera Rewell till andra som funderar kring testosteronbrist och vill ha professionell hjälp.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。